Ausrine, o kuriam cikle po LP pastojai?
QUOTE(Lona @ 2014 02 09, 11:20)
Ausrine, o kuriam cikle po LP pastojai?
Tai kad nepastojau . Dabar trečias ciklas į pabaigą
Sorry
QUOTE(Lona @ 2014 02 09, 13:46)
Sorry
už ką ? Nedaug tie pora ciklų po LP, bet nesinori snausti, tai pradėjom su IUI bandyti
Kad susimaisiau
Gal ka rekomenduotu gerą ginekologą Vilniuje - Kaune pasitarti dėl laparoskopijos būtinybės
QUOTE(FejaNiekadejaa @ 2014 02 10, 14:44)
Gal ka rekomenduotu gerą ginekologą Vilniuje - Kaune pasitarti dėl laparoskopijos būtinybės
Gyd. G. Mečėjus
Operacija dar tik 21 dieną, bet nerimas jau po truputį stiprėja čia turbūt aš viena tokia tryznė persiskaičiau temą visą, suprantu kad va visos rašot, kad nereikia panikuot, nes nieko ten baisaus ta operacija, bet va negaliu..bijau ir narkozės ir dar plius rezultatų
QUOTE(Dangaus_zydryne @ 2014 02 13, 10:38)
Operacija dar tik 21 dieną, bet nerimas jau po truputį stiprėja čia turbūt aš viena tokia tryznė persiskaičiau temą visą, suprantu kad va visos rašot, kad nereikia panikuot, nes nieko ten baisaus ta operacija, bet va negaliu..bijau ir narkozės ir dar plius rezultatų
Ne viena, patikėkit, čia tik po visko visos mes drąsios, o laukiant LP paskutiniais vakarais užmgt iš baimės neidavo . Irgi labai bijojau narkozės, bet po jos atsibudau kaip po gero miego . Linkiu ir jums kuo lengvesnio jos poveikio ir gerų rezultatų
QUOTE(Dangaus_zydryne @ 2014 02 07, 14:07)
Sveikos Jungiuosi į Jūsų būrį oficialiai jau Vasario 21 dieną darys man operaciją Antakalnio klinikose kažkiek baimės yra dėl narkozės, nes visi šeimoje labai sunkiai ją perneša, bet tikiuosi, viskas bus gerai
po visko suprasi- kodel visos tau sake nebijoti...
o del narkozes- tai jei sunkiau pernesi, pasisakyk anesteziologui.pasakyk ne tik zodziu
ir zinoma kad viskas tau bus gerai,,,viskas bus puikiai
QUOTE(Dangaus_zydryne @ 2014 02 13, 10:38)
As irgi trizniavau ziauriai pries op, ir poto kai siulu ejau traukt. Zinojau, kad ner ko, bet nenuraminsi saves.
QUOTE(Aušrinė* @ 2014 02 13, 11:27)
Ne viena, patikėkit, čia tik po visko visos mes drąsios, o laukiant LP paskutiniais vakarais užmgt iš baimės neidavo . Irgi labai bijojau narkozės, bet po jos atsibudau kaip po gero miego . Linkiu ir jums kuo lengvesnio jos poveikio ir gerų rezultatų