Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(miss_candy @ 2014 01 28, 12:47)
Sveikos, merginos!  4u.gif Jungiuosi ir as prie jusu  blush2.gif Gyvenu UK, operacija laukia kovo 7 diena. Turiu klausimeli - gal kas gales atsakyti?  ax.gif Zodziu, dabar memes turetu ateiti vasario 9 d, o kitos - kovo 10 diena. Ar galima mes dar bandyti gaudyti vaikiuka tarp vasario 9 ir kovo 10 dienos? Jei uzkibtu, tai butu stebuktas, nes jau du metus nepastojam, bet vis delto tikimybe yra, o NT pries operacija tu dvieju bruksniuku gali dar neparodyti  unsure.gif

Gal įmanoma HCG tyrimą pasidaryt? Man 3 kartus darė LP ir visada sakydavo, kad iki O geriausia
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2014 01 06, 20:09)
Sakykite kokios eiles Kaune laparaskopijai Kaune ir koki daktara rekomeduotumete? 4u.gif

As ejau pas P.Vanaga krikscionisku gim.namu ginekologinis skyrius.As laukiau nepilnai savaite kol pasibaigs mm. O taip turbut ta pacia diena butu gulde, Na cia jau mano situacija tokia.Daktaras savotiskas,bet nuostabus specas !!!
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2014 01 28, 14:18)
Gal įmanoma HCG tyrimą pasidaryt? Man 3 kartus darė LP ir visada sakydavo, kad iki O geriausia

Reikes kaip nors iki daktaro dasikasti ir paklausti, nes UK sistema kitokia nei LT doh.gif Daktaras lapkricio menesi pasake, kad darys operacija, o UK jei nemirsti, tai ji reiskias bus kadanors doh.gif Mums ispuole po 4 menesiu ir niekas net nesidomejo mano ciklu unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif Ateinančią savaitę nusimato ir man laparaskopija. Gal galite parašyti, kokius vaistukus reikia nusipirkti žarnyno valymui, nes gydytoja, pasakė, o aš taip sugebėjau užsirašyti, kad nebesuskaitau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemyna32 @ 2014 02 05, 12:59)
Sveikos mergaitės 4u.gif  Ateinančią savaitę nusimato ir man laparaskopija. Gal galite parašyti, kokius vaistukus reikia nusipirkti žarnyno valymui, nes gydytoja, pasakė, o aš taip sugebėjau užsirašyti, kad nebesuskaitau doh.gif  blush2.gif

O aš niekaip nesivaliau. Tiesiog dieną prieš gėriau daugiau skysčių ir valgiaus sriubų. Ir aišku nuo vakaro nei valgioau, nei gėriau. Ir narkozę kuo puikiausiai atlaikiau. Man tarp kitko net neminėjo, kad reikia žarnyną valytis.
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2014 02 05, 12:58)
O aš niekaip nesivaliau. Tiesiog dieną prieš gėriau daugiau skysčių ir valgiaus sriubų. Ir aišku nuo vakaro nei valgioau, nei gėriau. Ir narkozę kuo puikiausiai atlaikiau. Man tarp kitko net neminėjo, kad reikia žarnyną valytis.

g.gif Man liepė kažkokius vaistukus, jau susiradau internete, kad jie vadinasi fortrans, jaučiu tie ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemyna32 @ 2014 02 05, 11:59)
Sveikos mergaitės 4u.gif  Ateinančią savaitę nusimato ir man laparaskopija. Gal galite parašyti, kokius vaistukus reikia nusipirkti žarnyno valymui, nes gydytoja, pasakė, o aš taip sugebėjau užsirašyti, kad nebesuskaitau doh.gif  blush2.gif

Bent jau man kaip buvo, 2dienį ryte 10 val paguldė, popiet jau nedavė nieko valgyt, vakare atėjo sesutė su 2 pasiūlymais : pirkti miltukus arba darytis klizmą. Rinkausi klizmą, nes manau kad mažiau ceremonijų su ja biggrin.gif . Tai miltukus kaip supratau būtų reikėję iš ligoninės pirkt
Operacija vyko 3dienį ryte
Atsakyti
Man vakar lap dare, bet as Olandijoj. Tai liepe nevalgyt 12val pries op ir negerti nuo 6 ryto op.diena. Ryte paeme krauja, 11.20 buvau operacinej, 14.20 palatoj ir 19 isvaziavau namo. Db biski kartais paskaudena skylutes ir viskas, noris pagulet, nors ir namus apsitvarkiau ir rubai padziauti. Praustis leido siandien ryte nu ta prasme po dusu, bet dar nejau. Pleistra liepe po 3d. nuimt, siulus istrauks antradieni seimos daktaras. tikejausi kad jausiuos blogiau.
Atsakyti
QUOTE(Aušrinė* @ 2014 02 05, 15:23)
Bent jau man kaip buvo, 2dienį ryte 10 val paguldė, popiet jau nedavė nieko valgyt, vakare atėjo sesutė su 2 pasiūlymais : pirkti miltukus arba darytis klizmą. Rinkausi klizmą, nes manau kad mažiau ceremonijų su ja  biggrin.gif . Tai miltukus kaip supratau būtų reikėję iš ligoninės pirkt
Operacija vyko 3dienį ryte

Nusipirksiu tuos miltukus, kad ramu būtų ax.gif Perskaičiau temutę ir kaip matau, kad ne vienai reikaliukai po LP nestuke.gif pajudėjo bigsmile.gif , labai tikiuosi stebuklo ir aš smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lona @ 2014 02 05, 15:40)
Man vakar lap dare, bet as Olandijoj. Tai liepe nevalgyt 12val pries op ir negerti nuo 6 ryto op.diena. Ryte paeme krauja, 11.20 buvau operacinej, 14.20 palatoj ir 19 isvaziavau namo. Db biski kartais paskaudena skylutes ir viskas, noris pagulet, nors ir namus apsitvarkiau ir rubai padziauti. Praustis leido siandien ryte nu ta prasme po dusu, bet dar nejau. Pleistra liepe po 3d. nuimt, siulus istrauks antradieni seimos daktaras. tikejausi kad jausiuos blogiau.

Viską galima iškęsti, kad tik tikslą pasiekti nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aisku, del tokio reikalo viska galima iskesti.
Atsakyti
O man nieko nedraude! Priesingai sake nedaryti streso organizmui pavalgyti ryte (pries gulant) gulde apie 10h. O kai pagulde,Tai visa diena Kai pagulde nieko negalejau valgyti ir geriau vandenuka,su spec. Miltulais (1l. Kas 15min) ir plius dar 2l ,kad viskas issivalytu. Sekancios dienos ryta dare operacija;). O kas liecia dusa ,man irgi liepe eiti Kai , jau isleido I palata, po pooperacinio laikotarpio, Labai bijojau,bet nuejusi ,jauciausi 100kart geriau!! Maziau skaudejo,lyg nasta nubegtu! Patariu duso nebijoti ir tikrai eiti!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ShihTzu: 05 vasario 2014 - 21:25
As vakar irgi ejau. Siandien tai gerkle skauda ir ranka kur buvo kateteris ir dar mmm atejo. Kas mane itin nudziugino.
Atsakyti