Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(sunflowerr @ 2014 01 06, 11:07)
Labas smile.gif
as vargstu su mazakraujyste  4u.gif  taciau tuo metu vartojau gelezi, bijojau kad del per mazo hemoglobino teks atidet operacija, tai kai dariaus tyrimus hemoglobinas buvo 110, nieko nesake  4u.gif

Kaip ačiū už atsakymą! Nuraminai 4u.gif nes pas mane kraujas pagėrus vaistukų atsistato kažkiek, bet nepakankamai doh.gif tai va bijojau, kad gali nedaryt dėl to operacijos ax.gif o kurioj ligoninėj dareisi LP? Atsiprašau, jei teks pasikartoti blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangaus_zydryne @ 2014 01 06, 11:53)
Kaip ačiū už atsakymą! Nuraminai 4u.gif nes pas mane kraujas pagėrus vaistukų atsistato kažkiek, bet nepakankamai doh.gif tai va bijojau, kad gali nedaryt dėl to operacijos ax.gif o kurioj ligoninėj dareisi LP? Atsiprašau, jei teks pasikartoti blush2.gif  ax.gif  4u.gif

as klaipedoj, jurininku ligoninej 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip suzinote koks gydytojas darys laparoskopija? Mane Vikniaus VK siuncia darytis laparoskopija, uzsirasiau I Antakalnio klinikas. Regitraturoje pasake, kad pradzioj turiu ateiti i konsultacija, tai uzrase pas A.Marcinkute. Tai tai reiskia, kad ji ir atliks operacija? Labai noreciau, kad darytu Mecejus. Bet konsultacijai pas ji laisvas laikas yra vasario 2 d, o laparoskopija numatyta Sausio 27 d.
Atsakyti
Sakykite kokios eiles Kaune laparaskopijai Kaune ir koki daktara rekomeduotumete? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MYG: 06 sausio 2014 - 20:09
Turbūt atsitiktinumas su tuo laukimu - gruodžio 20 d. buvau, tai man paskyrė sausio 29 d., bet paskui išėjo taip, kad reikėjo keist laiką (buvo galima kelt ir artyn, ir tolyn), tai pasiūlė sausio 15 d. Aisku, turbut daug kas priklauso ir nuo operuojančio gydytojo, kiek jis užimtas.

P.S. čia apie situaciją Kauno klinikose.
Atsakyti
Sveikos dar kartą, norėjau pasiklausti, gal kuriai darytos laparoskopijos pagal tą techniką, kur kas pusmetį operuoja? Ar ne sunkesnis gyjimas po antros ir tolimesnių operacijų, nei po pirmos? Man spalio gale daryta pirma laparosk., prieš porą dienų pasakė, kad reikia daryt pagal kažkokio pavadinimo techniką, kur operuojama po 6 mėn. po paskutinės operacijos, siekiant išvengti sąaugų sustandėjimo ir endo didelio plitimo naujų židinių.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(robertele22 @ 2014 01 06, 20:16)
Sveikos, kaip suzinote koks gydytojas darys laparoskopija? Mane Vikniaus VK siuncia darytis laparoskopija, uzsirasiau I Antakalnio klinikas. Regitraturoje pasake, kad pradzioj turiu ateiti i konsultacija, tai uzrase pas A.Marcinkute. Tai tai reiskia, kad ji ir atliks operacija? Labai noreciau, kad darytu Mecejus. Bet konsultacijai pas ji laisvas laikas yra vasario 2 d, o laparoskopija numatyta Sausio 27 d.

Bandykit privaciai pas Meceju uzsirasyt ir tada susitarsite, kad jis operuotu. Pas ji turejau 3 LP ir histeroskopija, ir jei reikes tik pas ji operuosiuos. Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2014 01 06, 20:09)
Sakykite kokios eiles Kaune laparaskopijai Kaune ir koki daktara rekomeduotumete? 4u.gif

Neilgos tos eilės 4u.gif, apie pora savaičių po konsultacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2014 01 12, 19:53)
Bandykit privaciai pas Meceju uzsirasyt ir tada susitarsite, kad jis operuotu. Pas ji turejau 3 LP ir histeroskopija, ir jei reikes tik pas ji operuosiuos. Sekmes!

Dekoju uz atsakyma. Taip ir padariau. Tik dabar nesulaukiu menesiniu, o jau 27 d taip arti. Tikiuosi nesusivels ciklas.
Atsakyti
Sveikos. Jau ir aš pilnateisė laparoskopinių narė su +3 skylutėm smile.gif Tinginiauju kol kas namie, tai iškilo toks klausimas - arniekam po laparoskopijos neskyrė sanatorijos? Turbūt tai per lengva operacija, kad būtų skiriama reabilitacija?
Atsakyti
QUOTE(Tik vien tokia @ 2014 01 21, 16:05)
Sveikos. Jau ir aš pilnateisė laparoskopinių narė su +3 skylutėm smile.gif  Tinginiauju kol kas namie, tai iškilo toks klausimas - arniekam po laparoskopijos neskyrė sanatorijos? Turbūt tai per lengva operacija, kad būtų skiriama reabilitacija?

Šiais laikais po 10k. sunkesnių operacijų, kurioms tikrai reikia reabilitacijos- ji nėra skiriama (sanatorijoje). O čia nėra nei nuo ko reabilituotis, tad tikrai neskiriama. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos! 4u.gif Jungiuosi ir as prie jusu blush2.gif Gyvenu UK, operacija laukia kovo 7 diena. Turiu klausimeli - gal kas gales atsakyti? ax.gif Zodziu, dabar memes turetu ateiti vasario 9 d, o kitos - kovo 10 diena. Ar galima mes dar bandyti gaudyti vaikiuka tarp vasario 9 ir kovo 10 dienos? Jei uzkibtu, tai butu stebuktas, nes jau du metus nepastojam, bet vis delto tikimybe yra, o NT pries operacija tu dvieju bruksniuku gali dar neparodyti unsure.gif
Atsakyti