Nieko niekam nemokėjau AK turėjau TOBULĄ narkozę ir šiaip viskas Ryt bus savaitė po laparoskopijos. Pilvelį dar pamaudžia, kur endo židiniai deginti buvo ir bambą.
dabar jau beveik 100 proc esu tikra, kad buna "geruju" ir "bloguju" narkoziu. viena forumiete net oficialiai susimokejo, kad gauti geresne narkoze.
beje, turbut lygiai tas pats ir su vet klinikom - kai kate vezem, sake kaina operacijos priklauso nuo narkozes, ir iskart paklause geresnes narkozes gyvuneliui noresim ar ne.
taip kad pinigeliu manau nepagailesiu ir anestezeologui.
beje, turbut lygiai tas pats ir su vet klinikom - kai kate vezem, sake kaina operacijos priklauso nuo narkozes, ir iskart paklause geresnes narkozes gyvuneliui noresim ar ne.
taip kad pinigeliu manau nepagailesiu ir anestezeologui.
Sveikos mielosios!;) nenorejau kurti naujos temos tad tikiuosi rasiu ats. Cia;) turejau tokia operacija dabar jau pries du metus, pas P.Vanaga! Buvau viskuo laaaabai patenkinta;)) nuostabus daktaras,kuris ir po operacijos asmeniskai priziurejo ir slauge!;) na pas mane 4skylutes;) kadangi operacija buvo sunki nuo kiausides pasalino didziule dermoidine cistoma,liko saaugu iki siol paskauda sonus, atsiranda paprastu cistu!ir tiesiog noriu suzinoti ar galesiu gimdyti naturaliu budu ar nebus bedu ?
QUOTE(october-girl @ 2013 10 31, 20:19)
na va, ir as jau sedziu su siuntimu rankose laparaskopijai. atliks santariskese. kai prieis mano eile, t.y. gali tek laukt net kelis men. Gal kuriai teko santariskese sia operacija apturet?
As spailio menesi dariaussi santariskese LP
QUOTE(october-girl @ 2013 11 04, 20:16)
perskaiciau visa tema pastebejau, kad tos, kurios daresi santariskese laparaskopija, po operacijos sunkiau atsigaudineja, net bloga buna.. ar tik nebus taip, kad privacios klinikos naudoja geresne narkoze, o pvz santar.turi ir "geruju" ir "bloguju"? gal kad butu geriau po operacijos, visgi anestez. reikia duoti vokeli?
nors karta mamos drauge dave 50 lt, tai anest. jai pasake, kad uz 50 lt ir gausi narkoze. tai ji padave dar 50 ir buvo viskas ok. absurdas, bet argi gaila to simtuka, jei tikrai gausi geresne narkoze?!
as pries daug metu esi gavus ta blogaja narkoze, tai siaubas kaip negera buvo.. visa para atsigaudinejau. o va privacioj atsibudau kaip po saldaus miegelio, jokio blogumo.
nors karta mamos drauge dave 50 lt, tai anest. jai pasake, kad uz 50 lt ir gausi narkoze. tai ji padave dar 50 ir buvo viskas ok. absurdas, bet argi gaila to simtuka, jei tikrai gausi geresne narkoze?!
as pries daug metu esi gavus ta blogaja narkoze, tai siaubas kaip negera buvo.. visa para atsigaudinejau. o va privacioj atsibudau kaip po saldaus miegelio, jokio blogumo.
galeciau priestarauti. Santariskese net neklausia kokios narkozes nori, bent manes neklause, tiesiog visi organizmai skirtingi ir i vaistus skirtingai reaguoja, man anesteziologe sake, kad narkomane buti negaleciau , po narkozes pora valandu atsimerk nenorejau, nemalonu buvo, bet kita diena jau namo paleido. Isvis man nuo skausmo buna bloga, kai gimdziau pirmagime tai kol siuvo man juodavo akyse, spaudimas nukrito, nemalonus jausmas buvo, tai akusere sake esu nepakanti skausmui. Todel ir manau, kad nuo zmogaus labai priklauso.
O siaip tikrai nebaisi operacija, labai greit gyja, mazai diskomforto sukelia tie pjuviai, o pvz mano atveju operavo del cistos, siaip esu sunkiai pastojanti, pirmagime 2 m gaudem, tai gine net apsidziauge, kad operacijos metu patikrins ar viskas man gerai pasirodo cista buvo endometrioidine, buvo pora endometriozes zidinuku (pasirodo kuri laika kaire kiauside buvo nevaisinga), viska sutvarke ir ta pati menesi mes pastojom, taip kad viskas tik laaabai i nauda
Sveikos
Turėjau Kauno klinikose laparoskopiją prieš mėnesį. Niekam nedaviau nei lito, po narkozės pabudau kaip po saldaus miegelio , personalas malonus, nors prie žaizdos dėk, gydytoja savo stiliuj, bet patinka ji man.
Būčiau žinojus kad ta operacija toks niekalas, nebūčiau tiek bijojusi ir gumos tempusi
Turėjau Kauno klinikose laparoskopiją prieš mėnesį. Niekam nedaviau nei lito, po narkozės pabudau kaip po saldaus miegelio , personalas malonus, nors prie žaizdos dėk, gydytoja savo stiliuj, bet patinka ji man.
Būčiau žinojus kad ta operacija toks niekalas, nebūčiau tiek bijojusi ir gumos tempusi
Sveikos mergaitės. Deja deja, tenka jungtis į jūsų būrį ir man... Ta didžioji ''šventė'' man paskirta sausio pabaigoj, bet kad kažkaip mėnesinės susimakalavo - turėjo prasidėti gruodžio 23 d. (po dufastono), bet iki šiol nieko. Kaip ir kas mėnesį, turėjau viltį, kad o gal , bet deja ir vėl ne... Tai bijau, kad operacijos dieną nebūtų mėnesių, nes kaip ir neliko jokių orientyrų... Gal kam buvo pasitaikęs toks atvejis? Gal yra kitų būdų ''iškrapštyt'' mėnesines reikiamu laiku?
Sveikinu visas bendranelaimes su Naujaisiais metais ir linkiu, kad šiemet išsipildytų visų mūsų svajonė ir susilauktumėm leliukų.
Įdomu man pasidarė, kas Kauno klinikose daroma per dieną prieš operaciją? Juk atvyksti tai jau su visais atliktais tyrimais (nabent jau tiek, kiek nurodo jų pasidaryti)?
Kuo labiau operacija artėja, tuo labiau darosi baisu ir iškyla daugiau klausimų Na bet kadangi daugumos atsiliepimai tokie, kad nėr ten ko bijot, tai raminuosi, tik kad nelabai pavyksta...
Įdomu man pasidarė, kas Kauno klinikose daroma per dieną prieš operaciją? Juk atvyksti tai jau su visais atliktais tyrimais (nabent jau tiek, kiek nurodo jų pasidaryti)?
Kuo labiau operacija artėja, tuo labiau darosi baisu ir iškyla daugiau klausimų Na bet kadangi daugumos atsiliepimai tokie, kad nėr ten ko bijot, tai raminuosi, tik kad nelabai pavyksta...
Laba diena aš su tokiu klausimu, ar kuriai teko darytis LP turint mažakraujystę? Ar prieš operaciją kraujas turi būti nuo iki idealus? Būsiu dėkinga už atsakymą
QUOTE(Dangaus_zydryne @ 2014 01 05, 15:15)
Laba diena aš su tokiu klausimu, ar kuriai teko darytis LP turint mažakraujystę? Ar prieš operaciją kraujas turi būti nuo iki idealus? Būsiu dėkinga už atsakymą
Labas
as vargstu su mazakraujyste taciau tuo metu vartojau gelezi, bijojau kad del per mazo hemoglobino teks atidet operacija, tai kai dariaus tyrimus hemoglobinas buvo 110, nieko nesake