Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(jurgita12 @ 2013 10 28, 15:03)
sveikos merginos, man laparaskopija buvo atlikta praeita savaite. patikrino praeinamuma, ir sutvarke endometriozes zidinukus. gydytoja pasake kad galiu pastoti maturaliai. jokiu hormoniniu vaistu gerti nepaskyre.
gal zinot ar galeciau pradeti vel gerti folio rugsti?

Žinoma, galit. Man operacijos ir pooperaciniu laikotarpiu nieko ir nesakė, kad folį reikėtų nutraukt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2013 10 28, 15:42)
Žinoma, galit. Man operacijos ir pooperaciniu laikotarpiu nieko ir nesakė, kad folį reikėtų nutraukt  unsure.gif

o kaip del lytiniu santykiu po laparaskopijos?
juk pastojimas vienas is gydymo metodu endometriozes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita12 @ 2013 10 28, 16:21)

Mes pradėjom kai tik jėgos leido mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita12 @ 2013 10 28, 14:21)

Galima jei tik yra noras ir galimybės mirksiukas.gif Kaip gydytojas išsireiškė "svarbiausia, kad nepultų kaip žvėris" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita12 @ 2013 10 28, 16:21)

man gydytoja sake, kad galima myletis kai baigiasi kraujavimas
Atsakyti
na va, ir as jau sedziu su siuntimu rankose laparaskopijai. atliks santariskese. kai prieis mano eile, t.y. gali tek laukt net kelis men. Gal kuriai teko santariskese sia operacija apturet?
Atsakyti
QUOTE(october-girl @ 2013 10 31, 20:19)
Gal kuriai teko santariskese sia operacija apturet?

Teko, rašėm šioje temoje - paskaitykit 4u.gif
Atsakyti
perskaiciau visa tema victory.gif pastebejau, kad tos, kurios daresi santariskese laparaskopija, po operacijos sunkiau atsigaudineja, net bloga buna.. ar tik nebus taip, kad privacios klinikos naudoja geresne narkoze, o pvz santar.turi ir "geruju" ir "bloguju"? g.gif gal kad butu geriau po operacijos, visgi anestez. reikia duoti vokeli?
nors karta mamos drauge dave 50 lt, tai anest. jai pasake, kad uz 50 lt ir gausi narkoze. tai ji padave dar 50 ir buvo viskas ok. absurdas, bet argi gaila to simtuka, jei tikrai gausi geresne narkoze?!
as pries daug metu esi gavus ta blogaja narkoze, tai siaubas kaip negera buvo.. visa para atsigaudinejau. o va privacioj atsibudau kaip po saldaus miegelio, jokio blogumo.
Atsakyti
QUOTE(october-girl @ 2013 11 04, 21:16)
perskaiciau visa tema  victory.gif pastebejau, kad tos, kurios daresi santariskese laparaskopija, po operacijos sunkiau atsigaudineja, net bloga buna.. ar tik nebus taip, kad privacios klinikos naudoja geresne narkoze, o pvz santar.turi ir "geruju" ir "bloguju"?  g.gif  gal kad butu geriau po operacijos, visgi anestez. reikia duoti vokeli?
nors karta mamos drauge dave 50 lt, tai anest. jai pasake, kad uz 50 lt ir gausi narkoze. tai ji padave dar 50 ir buvo viskas ok. absurdas, bet argi gaila to simtuka, jei tikrai gausi geresne narkoze?!
as pries daug metu esi gavus ta blogaja narkoze, tai siaubas kaip negera buvo.. visa para atsigaudinejau. o va privacioj atsibudau kaip po saldaus miegelio, jokio blogumo.

Aš dariausi ne privačioj, o VGN - pabudau galima sakyt kaip ridikas (kas liečia narkozės poveikį). Taigi nemanau, kad tik privačiose tiksliai paskiria narkozės dozę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(october-girl @ 2013 11 04, 20:16)
pastebejau, kad tos, kurios daresi santariskese laparaskopija, po operacijos sunkiau atsigaudineja, net bloga buna..

Tikrai ne visos. Juk aš tik šioje temoje sužinojau, kaip buvo daroma narkozė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(october-girl @ 2013 11 04, 21:16)
perskaiciau visa tema  victory.gif pastebejau, kad tos, kurios daresi santariskese laparaskopija, po operacijos sunkiau atsigaudineja, net bloga buna.. ar tik nebus taip, kad privacios klinikos naudoja geresne narkoze, o pvz santar.turi ir "geruju" ir "bloguju"?  g.gif  gal kad butu geriau po operacijos, visgi anestez. reikia duoti vokeli?

as dariausi greitosios pagalbos ligoninej..tai ten galejau rinktis ar geraja ar blogaja narkoze..uz gera reikejo i kasa sumoket 50lt. atsibudau kaip agurkelis smile.gif
Atsakyti
pirma karta girdziu tokius bajerius kad narkozes buna ar blogos g.gif juk nuo zmigaus organizmo priklauso kaip jis ja pernesa... dariausi lp kauno klinikose, nieko nemokejau visiskai ir niekas neprase net moketi, atsigavau labai greitai kaip ridikas, valando po lp jau vaikstinejau... ar tik nebus zmoniu mulikinimas kad ispestu lt su tom narkozem?
Atsakyti