Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Sveikos, man kazkaip neramu jau darosi del mano ciklo po LP. Jau veluoja 6 dienas, nestumo testas neigiamas. unsure.gif
ar tai normalu?
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2013 10 22, 12:43)
Sveikos, man kazkaip neramu jau darosi del mano ciklo po LP. Jau veluoja 6 dienas, nestumo testas neigiamas.  unsure.gif
ar tai normalu?

O kada darė LP? Iki O ar po jos? Jeigu prieš, tada tirkai galėjo kažkiek ta data nusikelti, nes paprasčiausiai O vėliau įvyko.
Atsakyti
LP dare 13 ciklo diena.
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2013 10 22, 12:04)
LP dare 13 ciklo diena.

Man gerokai vėlavo, mano ciklas 24-26 dienos, po LAP ciklas buvo net 40 dienų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreamsiukė @ 2013 10 22, 15:27)
Man gerokai vėlavo, mano ciklas 24-26 dienos, po LAP ciklas buvo net 40 dienų  4u.gif

aciu uz atsakyma smile.gif

nieko sau ciklas pailgejo...., tai reiskia ir man taip gali buti g.gif
Atsakyti
Sveikos, kurios Antakalnyje darėtės laparoskopiją, tą pačią dieną išleidžia namo ar kitą? Maniškė bus pusiau diagnostinė, pusiau gydomaisiais tikslais.
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2013 10 21, 18:28)
sveika,
man dave nedarbinguma 23 dienoms. Bet pas mane rimtos bedos ten rado:saaugos su zarnomis , atidalinimus dare, turejau drena is pilvo ir is slapimo pusles maiseli. geriau 3 rusiu antibiotikus.

Jeigu viskas gerai tai nedarbingumą ligoninė duoda tik kelioms dienoms.Mano atveju 2 dienoms, bet kadangi po dviejų dienų man pakilo temperatūra tai nuėjau pas šeimos ydytoją ir davė nedarbingumą dar savaitei.
Atsakyti
Sveikos merginos, as jau po laparaskopijos+histeroskopijos. Atliko vakar Antakalio ligoninej, G.Mecejus. Kiausintakiu praeinammas geras ir siaip kaip sake gydytojas polve viskas gerai. Gimdoje pasalino saaugas ir ileido kazkokio skysciokad neatsirastu vel. Sunkiai atsigavau po narkozes, tad namie biva tik 9val. vakaro. Vis daresi silpna po narkozes. Nakti irgi beveik nemiegojau... skaudejo pilva, pecius, niekaip neisipatoginau, Vis vyra kankinau - tai duok dar pagalve, tai dek anciuzini, tai istrauk pagalve doh.gif

Man keista pasirode, kad dabar tu skiluciu neuzsiuva, atseit greiciau ir graziau ugija, tad kai maciau kaip jos atrodo, baime apeme isvis pilva judinti doh.gif Tad guliu tik ant nugaros, nors taip noretusi ant sono, jau kalus skauda... Kaip pas jus situo klausimu?

Vaikstau truputi susirietus...Biliutenis iki pirmadienio, O del menesiniu, gydytojas sake jai kiausidziu nejudina, tai jos neturi sutrikti. Tad mano neturetu smile.gif
Israse antibiotiku ir viskas. Bet kaip zaizdas priziureti nesake sad.gif
Zodziu dar reiks pasikankint matyt kelias dienas kol uzgis pilvas ir apsiramins peciu skausmas. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ma-dama @ 2013 10 26, 08:41)

Kaip tik nereikia bijot judėt, žaizdelės nuo judėjimo kaip tik greičiau užgyja 4u.gif
Na man dvi gan greit užsitraukė, kita ilgiau gijo, prižiūrėt specialiai nereikia, tiesiog kiekvieną dieną keisti pleistriukus ir viskas mirksiukas.gif Greito gijimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreamsiukė @ 2013 10 26, 11:16)
Kaip tik nereikia bijot judėt, žaizdelės nuo judėjimo kaip tik greičiau užgyja  4u.gif
Na man dvi gan greit užsitraukė, kita ilgiau gijo, prižiūrėt specialiai nereikia, tiesiog kiekvieną dieną keisti pleistriukus ir viskas  mirksiukas.gif  Greito gijimo  4u.gif

Aciu, nuraminot 4u.gif nes as visai jau bijau pajudet.... vis atrodo kad prasivers tos zaizdos... verysad.gif O beja pas mane tik 2 skilutes ax.gif
Dar toks kvailas klausimas, kaip su miegu? ar miegat ant sono iskart?
Atsakyti
QUOTE(ma-dama @ 2013 10 26, 13:29)
Aciu, nuraminot  4u.gif nes as visai jau bijau pajudet.... vis atrodo kad prasivers tos zaizdos... verysad.gif O beja pas mane tik 2 skilutes  ax.gif
Dar toks kvailas klausimas, kaip su miegu? ar miegat ant sono iskart?

Užsitrauks-nepergyvenkit mirksiukas.gif
Kadangi aš labai gerai jaučiausi po operacijos, tai galėjau miegot kaip noriu, Tik apsiverst sunkoka buvo, bet tai čia menkniekis mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos, man laparaskopija buvo atlikta praeita savaite. patikrino praeinamuma, ir sutvarke endometriozes zidinukus. gydytoja pasake kad galiu pastoti maturaliai. jokiu hormoniniu vaistu gerti nepaskyre.
gal zinot ar galeciau pradeti vel gerti folio rugsti?
Atsakyti