Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Na aš jau po laparoskopijos:) Ketvirtadienį ryte paguldė, bet ilgai teko laukt net iki13.30 kol atsilaisvino operacinė.Tad tik penktadien t.y. šiandien namo išleido. Savijauta šiaip sau....pilva skauda, išpūstas kaip burbulas. Grįžus namo biški temperatūra pakilo....išėjau iš ligoninės pradėjo lyt, vėjas didelis gal supūtė. Operacijos metu rado uždegimą didelį ir prie kairės kiaušidės 3 mažas cistukes. Tipo įtakos pastojimai tai neturi, bet uždegimą reiks gydyti. Taigi vėl planavimas prasidės.....
Atsakyti
Tai normalu gali ir šiaip ta temperatūra po LP šiek tiek pakilti. Jei didesnė bus, tai skambink į skyrių, turėtų priimti atgal tave , nes jie dabar už tave atsakingi 10 dienų.
Papildyta:
Man po LP atsigauti padėjo kalio ir magnio papildai. Rusiškus turėjau, nepamenu kaip vadinasi. Labai greit jausti poveikį pradėjau. O šiaip normaliai vaikščioti tai gal tik po dviejų savaičių galėjau, kad nesimatytų jog judesiai apriboti. Po nepilnos savaitės berods į pokalbį dėl darbo važiavau, nuslėpti nepavyko, kad esu operuota. Bet vis tiek darbą gavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 18 spalio 2013 - 22:25
as tik pora dienu buvau po lp buvau pasiputusi, 4 diena po lp jau ejau i darba (fizini) ir nieko smile.gif tiesa man idomu jei nieko blogo nerado, ar nebus taip kad po lp is niekur nieko atsiras endo kokia ar saaugos nuo bereikalingos intervencijos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 10 18, 23:25)
Tai normalu gali ir šiaip ta temperatūra po LP šiek tiek pakilti. Jei didesnė bus, tai skambink į skyrių, turėtų priimti atgal tave , nes jie dabar už tave atsakingi 10 dienų.
Papildyta:
Man po LP atsigauti padėjo kalio ir magnio papildai. Rusiškus turėjau, nepamenu kaip vadinasi. Labai greit jausti poveikį pradėjau. O šiaip normaliai vaikščioti tai gal tik po dviejų savaičių galėjau, kad nesimatytų jog judesiai apriboti. Po nepilnos savaitės berods į pokalbį dėl darbo važiavau, nuslėpti nepavyko, kad esu operuota. Bet vis tiek darbą gavau.

Man pirmadienį jau į darbą. Biletenį ligoninėj tik 2 dienom davė. Na jeigu blogai jausiuosi tai pas šeimos gydytoją eisiu pirmadienį. Vyras višta išvadino....niekada neoperuotas tai nesupranta.....Aš tai vaikštau neblogai tik stengiuosi neskubėti. Vakar biškį buvo temperatūros, žiurėsiu kaip šiandien....
Atsakyti
Sveikos merginos, 4u.gif Nusimato ir man šitas "malonumas", t.y lapkričio mėnesį darys laparoskopiją-histeroskopiją. Aišku, baimė nemenka, nors paskaičiusi Jūsų komentarus ir patirtis, tapo kažkiek ramiau. Tik niekaip nesuprantu kaip ten su tuom nedarbingumu po šių operacijų, kad vienos merginos porą savaičių turi nedarbingumus, o kitoms tik 2 dienoms nedarbingumus duoda? Suprantu, kad daug kas priklauso nuo pačio žmogaus būsenos, bet paprastai būna tas rekomenduojamas periodas, kiek žmogus turi išgulėti, kad nepakenktų sau. Ar iš tiesų ligoninėje nedarbingumą duoda tik porai dienų, pas paskui reikia eiti pas šeimos gydytoją? Ar pas savo ginekologę?
Atsakyti
QUOTE(Kristell17 @ 2013 10 21, 14:36)
Sveikos merginos,  4u.gif Nusimato ir man šitas "malonumas", t.y lapkričio mėnesį darys laparoskopiją-histeroskopiją. Aišku, baimė nemenka, nors paskaičiusi Jūsų komentarus ir patirtis, tapo kažkiek ramiau. Tik niekaip nesuprantu kaip ten su tuom nedarbingumu po šių operacijų, kad vienos merginos porą savaičių turi nedarbingumus, o kitoms tik 2 dienoms nedarbingumus duoda? Suprantu, kad daug kas priklauso nuo pačio žmogaus būsenos, bet paprastai būna tas rekomenduojamas periodas, kiek žmogus turi išgulėti, kad nepakenktų sau. Ar iš tiesų ligoninėje nedarbingumą duoda tik porai dienų, pas paskui reikia eiti pas šeimos gydytoją? Ar pas savo ginekologę?

Nedarbingumas tikrai priklauso nuo to, kaip žmogus jaučiasi po operacijos. Man asmeniškai nedarbingumą išrašė 4 dienom - tiek prašiau, nors mane operavusi gydytoja siūlė savaitę. O jeigu būčiau po to užsimaniusi dar pabūt namuose, reikėtų pasiskambint šeimos gydytojai ir ji automatiškai biuletenį pratęstų (kitur gal tektų nueit pas gydytoją).
2 dienas gal labiau propaguoja duoti klinikos, kuriose moterys operuojasi 100 proc. savo lėšomis unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,  4u.gif Nusimato ir man šitas "malonumas", t.y lapkričio mėnesį darys laparoskopiją-histeroskopiją. Aišku, baimė nemenka, nors paskaičiusi Jūsų komentarus ir patirtis, tapo kažkiek ramiau. Tik niekaip nesuprantu kaip ten su tuom nedarbingumu po šių operacijų, kad vienos merginos porą savaičių turi nedarbingumus, o kitoms tik 2 dienoms nedarbingumus duoda? Suprantu, kad daug kas priklauso nuo pačio žmogaus būsenos, bet paprastai būna tas rekomenduojamas periodas, kiek žmogus turi išgulėti, kad nepakenktų sau. Ar iš tiesų ligoninėje nedarbingumą duoda tik porai dienų, pas paskui reikia eiti pas šeimos gydytoją? Ar pas savo ginekologę?

Labas, o kur ketini daryti?
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2013 10 21, 14:47)
Labas, o kur ketini daryti?

Klaipėdoje, Jūrininkų ligoninėje.
Atsakyti
QUOTE(Kristell17 @ 2013 10 21, 15:59)
Klaipėdoje, Jūrininkų ligoninėje.

Supratau smile.gif O gal kas nors darete pas Meceju, Vilniuje? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2013 10 21, 17:55)
Supratau  smile.gif O gal kas nors darete pas Meceju, Vilniuje?  blush2.gif

Sveiki, prisijungiu ir as verysad.gif numatyta histeroskopija-laporoskopija pas Mečėjų šį penktadienį. Histeroskopiją bei kolposkopiją pas jį jau apturėjau. Nieko blogo negaliu pasakyti. Labai viskas gerai praėjo, be jokių nesusipratimų. Po visko gydytojas labai suprantamai paaiškino ka rado, ka toliau daryti ir pan. Tad vėl pas jį grįžtu (deja, kad grįžtu). tikiuosi ir šį kartą viskas praeis gerai.
Histeroskopijos nebijau,bet vat tų skylučių tai kažkaip laaaabai.... schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti

sveika,
man dave nedarbinguma 23 dienoms. Bet pas mane rimtos bedos ten rado:saaugos su zarnomis , atidalinimus dare, turejau drena is pilvo ir is slapimo pusles maiseli. geriau 3 rusiu antibiotikus.
Atsakyti
QUOTE(Kristell17 @ 2013 10 21, 13:36)

Man Santariškėse po LP ir histero nedarbingumą išrašė 8 dienoms (nuo pirmadienio, iki kito pirmadienio imtinai), kadangi labai sunkiai sek4si atsigauti, tai ėjau pas savo šeimos gydytoją, kuri dar savaitei pratęsė nedarbingumą. 4u.gif
Atsakyti