Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(biryte @ 2013 10 07, 11:33)
kurios operavotės Santariškėse - parašykit, kokia ten tvarka - ar dėl atsakymo vėl reikia į registratūrą eiti, ar skambinti gydytojui ir klausti ar dar kaip?

Aš tiek siūlų išimt, tiek išrašo pasiimt ėjau pas operavusią gydytoją. Ji buvo sakiusi, kada ją lengviausiai pagauti galima (7:30-8:00), tuo laiku ir važiavau.
Atsakyti
Ačiū merginos, už informaciją 4u.gif Rytoj bus kaip tik 10 d. po operacijos, skambinsiu operavusiam gydytojui.
Atsakyti

Sveikos 4u.gif

Štai ir aš jau galiu pasidalinti savo pojūčiais po LP. Darė vakar, t.y. 10.08 ir tą pačią dieną išrašė namo. Kaip ir buvo sutarta, atvažiavau į Santariškes 7 val. 7.30 buvau paguldyta į skyrių, operavo apie 11val., o jau apie 12.30 parvežė į palatą, o 15.30 išrašė. Nežinau kaip ten kitoms taip lengvai praeina LP pasekmės, nes apie save to tikrai nepasakyčiau verysad.gif Aš vos įstengiau išlipti iš lovos, nes ŽIAURIAI skaudėjo raktikaulius ir po šonkauliais! Sesutė kelionei nuskausminamųjų į užpakalį išrašė, bet ir jie mažai ką gelbėjo. Bet kad ir kaip negerai jaučiausi, vis tiek važiavau namo, nes juk namieir sienos gydo smile.gif Šiandien jau antra diena, bet skausmas nesiliovė, bet jau mažesnis, naktį miegojau blogai, nes sunku verstis. Na, o LP rezultatai - kiaušintakiai pratekami, nevaisingumo priežasties teks ieškoti kitur. Nors dabar porą ciklų pamėginsim natūraliai, gal LP ten ką nors teigiamai sujudino ir mums pasiseks? bigsmile.gif
Atsakyti
Raivede, ir man tas pats buvo - žiauriai sunkiai po LP atsigaunu. Mane labai pykino po narkozės, tai sesutė irgi suleido kažko, sako, padės nuo pykinimo, bet nieko nepadėjo. Aš irgi kad ir labai sunkiai, su sustojimais vakare tą pačią dieną važiavau namo. O bemiegės naktys beveik savaitę buvo. Ir dabar dar (šiandien 10 diena) negaliu normaliai miegoti - bet čia gal dėl to, kad aš labai ant pilvo mėgstu miegot, o kol kas taip negaliu g.gif Prašom 4u.gif , stiprėk, su kiekviena diena bus geriau smile.gif
Linkiu, kad kuo greičiau mus visas aplankytų gandrai nestuke.gif
Atsakyti

Biryte, ačiū už padrąsinančius žodžius, o tai jau galvojau, kad čia man kažkas negerai, kai kitos po LP jau sekančią dieną į darbus eina blink.gif aš nebent gulėdama dirbti galėčiau lotuliukas.gif
Oi laukiam laukiam mes gandriukų laukiam nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Raivedė @ 2013 10 09, 15:42)
Sveikos 4u.gif

Štai ir aš jau galiu pasidalinti savo pojūčiais po LP. Darė vakar, t.y. 10.08 ir tą pačią dieną išrašė namo. Kaip ir buvo sutarta, atvažiavau į Santariškes 7 val. 7.30 buvau paguldyta į skyrių, operavo apie 11val., o jau apie 12.30 parvežė į palatą, o 15.30 išrašė. Nežinau kaip ten kitoms taip lengvai praeina LP pasekmės, nes apie save to tikrai nepasakyčiau  verysad.gif Aš vos įstengiau išlipti iš lovos, nes ŽIAURIAI skaudėjo raktikaulius ir po šonkauliais! Sesutė kelionei nuskausminamųjų į užpakalį išrašė, bet ir jie mažai ką gelbėjo. Bet kad ir kaip negerai jaučiausi, vis tiek važiavau namo, nes juk namieir sienos gydo smile.gif  Šiandien jau antra diena, bet skausmas nesiliovė, bet jau mažesnis, naktį miegojau blogai, nes sunku verstis. Na, o LP rezultatai - kiaušintakiai pratekami, nevaisingumo priežasties teks ieškoti kitur. Nors dabar porą ciklų pamėginsim natūraliai, gal LP ten ką nors teigiamai sujudino ir mums pasiseks?  bigsmile.gif

O man labai keista, kad tave taip anksti israse blink.gif Ir dar jei tau taip skaudejo blink.gif Nu siaubas.. Mane israse kita diena po LP, bet zinoma issiklausinejo kaip jauciuos, ar tikrai noriu namo... O as ir po operacijos labai greitai vaikscioti pradejau (apie pusvalandi po to, kai parveze i palata) nors ir sunkiai vaiksciojau, toks vaizdas, kad pilvas tai balionas ir tuoj tuoj sprogs. Bet po keliu valandu kai uzmigau, tai pramiegojau visa diena ir visa nakti, ryte jau jauciausi gerai bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
ar po laparaskopijos jums ciklas normalus buvo? ar mmm prasidejo kaip visdada?
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2013 10 15, 09:56)
Sveikos,

Taip. Man LP darė kelias dienas iki O, tai apturėjau ir O, ir po to mm nei kiek nesuvėlavo.
Atsakyti
o man ov velavo po lp, lp dare 8 ciklo diena, iprastai ov turiu apie 18 ciklo diena, o po lp ji buvo 23 ciklo diena, tai ir mmm veliau taejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2013 10 15, 08:56)
Sveikos,

Man dare ciklo gale, tai po lap praejus 2 dienom mmm atejo smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Man rytoj Santariškėse darys laparoskopiją. Žiauriai bijau.....turbūt bus bemiegė naktis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2013 10 16, 23:41)
Sveikos. Man rytoj Santariškėse darys laparoskopiją. Žiauriai bijau.....turbūt bus bemiegė naktis verysad.gif

Kad žinokit nėra ten ko bijoti wink.gif po LP kai pabusit - suprasit, kad baimė buvo perdėta smile.gif aš asmeniškai į operacinę ėjau su dideliu susidomėjimu (net anesteziologas susijuokė, kad pirmiau jo einu). Kadangi operaciją (su pilna nejautra) apturėju pirmą kartą, tai viskas buvo labai įdomu blush2.gif kaip kokiam vaikui blush2.gif iki kol neatjungė biggrin.gif
čia aišku juokais. Šiaip tikrai neverta bijoti mirksiukas.gif
Atsakyti