QUOTE(Raivedė @ 2013 10 09, 15:42)
Sveikos
Štai ir aš jau galiu pasidalinti savo pojūčiais po LP. Darė vakar, t.y. 10.08 ir tą pačią dieną išrašė namo. Kaip ir buvo sutarta, atvažiavau į Santariškes 7 val. 7.30 buvau paguldyta į skyrių, operavo apie 11val., o jau apie 12.30 parvežė į palatą, o 15.30 išrašė. Nežinau kaip ten kitoms taip lengvai praeina LP pasekmės, nes apie save to tikrai nepasakyčiau
Aš vos įstengiau išlipti iš lovos, nes ŽIAURIAI skaudėjo raktikaulius ir po šonkauliais! Sesutė kelionei nuskausminamųjų į užpakalį išrašė, bet ir jie mažai ką gelbėjo. Bet kad ir kaip negerai jaučiausi, vis tiek važiavau namo, nes juk namieir sienos gydo
Šiandien jau antra diena, bet skausmas nesiliovė, bet jau mažesnis, naktį miegojau blogai, nes sunku verstis. Na, o LP rezultatai - kiaušintakiai pratekami, nevaisingumo priežasties teks ieškoti kitur. Nors dabar porą ciklų pamėginsim natūraliai, gal LP ten ką nors teigiamai sujudino ir mums pasiseks?
O man labai keista, kad tave taip anksti israse
Ir dar jei tau taip skaudejo
Nu siaubas.. Mane israse kita diena po LP, bet zinoma issiklausinejo kaip jauciuos, ar tikrai noriu namo... O as ir po operacijos labai greitai vaikscioti pradejau (apie pusvalandi po to, kai parveze i palata) nors ir sunkiai vaiksciojau, toks vaizdas, kad pilvas tai balionas ir tuoj tuoj sprogs. Bet po keliu valandu kai uzmigau, tai pramiegojau visa diena ir visa nakti, ryte jau jauciausi gerai