Man pečių skausmo sakyčiau ir nebuvo, bet čia viskas priklauso nuo to, ar labai nepatogioj padėty anesteziologas su komanda Jums suriša rankas.
Man pirmaisuais skausmas, kurį pajutau, buvo ne ten, kur darė skylutes, o apie bambą - dar apsvaigusi po narkozės ir pusiau miegodama kėliau kaldrą, nes norėjau pažiūrėt kas ten
pasirodo kai buvau nevalgius, pilvas taip susitraukė, kad turėjo per jėgą imt už odos ir kelt į viršų, kad galėtų sėkmingai padaryt pirmąjį pjūvį - tai ilgai dar buvo mėlynės keturių pirštų
o šiaip skausmo ir nejutau - tik vartantis lovoj, nes buvo toks jausmas, kad bamba prisiųta prie kažkokių organų viduje ir visada tempė lyg norėtų nuplyšt
kitą dieną jau važiavom į gana tolimą kelionę, jaučiausi ganėtinai gerai, nors ir buvo toks bendras apdujimas
bet man darė tik LP.
QUOTE(biryte @ 2013 10 02, 14:56)
Sveikos merginos
Ateinu pasidalinti patirtimi - man pirmadienį darė LP + histero Santariškėse. Labai patiko Santariškių personalas, pati aplinka
Pernai turėjau operaciją Antakalnyje - tai ten konvejeris toks, o čia ramiau. Pati opercija gerai praėjo, tik jau tas pooperacinis periodas koks bjaurus - skauda visą, judu kaip kiaušinis. O jums buvo taip - kai bandau atsikelti toks stiprus skausmas per dešinį petį ir pilvą nueina, kad net saldu pasidaro. Ilgai sėdėti dar negaliu - skauda, gulėti jau atsibodo - baigiu visas knygas perskaityti, kurias buvau užsipirkusi
Tiesa, kai verčiuosi ant šono, toks jausmas, kad pilve burbulai, gurgulai, o skausmas per visą kūną nueina. Neįsivaizduoju, kaip merginos jau kitą dieną po LP laksto - aš kaip labai lėtas kiaušinis rituosi