Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Borzika @ 2013 09 09, 06:43)
Aš į šią temą atėjau su tokiu pačiu klausimu smile.gif Mano atveju buvo mmm.

Na jei ne ta BT tokia auksta ir as taip manyciau g.gif. Na ziuresiu kokia ryt BT smile.gif siaip nesureiksminciau, bet gyd. sake pasirodyt 11-13 cd, tai uztat ir galvoju:)
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2013 09 09, 07:24)
Na jei ne ta BT tokia auksta ir as taip manyciau  g.gif. Na ziuresiu kokia ryt BT smile.gif siaip nesureiksminciau, bet gyd. sake pasirodyt 11-13 cd, tai uztat ir galvoju:)

Greiciausiai mmm zinok, man irgi mmm po LP prasidejo apie 2 dienas anksciau ir jos buvo ne visai tokios kaip visa laik. O BT man asmeniskai tai normalu turet 36.9 per mmm, nebent pas tave kitokia buna visada, taciau po LP siokie tokie mmm pokyciai yra budingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2013 09 09, 07:36)
Greiciausiai mmm zinok, man irgi mmm po LP prasidejo apie 2 dienas anksciau ir jos buvo ne visai tokios kaip visa laik. O BT man asmeniskai tai normalu turet 36.9 per mmm, nebent pas tave kitokia buna visada, taciau po LP siokie tokie mmm pokyciai yra budingi  4u.gif

perziurejau kelis savo senesnius grafikelius, ir tikrai, esu turejus tokia BT per mmm bigsmile.gif tai uzskaitau kaip mmm ir ramiai laukiu vizito pas gyd. ax.gif o laukiu labai bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kas zinot kuria ciklo diena geriausia daryti Hysterosalpingosonoskopija(kiausintakiu praeinamumo tyrima)?
Atsakyti
QUOTE(indrece @ 2013 09 10, 07:20)
Sveikos,gal kas zinot kuria ciklo diena geriausia daryti Hysterosalpingosonoskopija(kiausintakiu praeinamumo tyrima)?

Pasibaigus mmm tačiau iki ovuliacijos rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
Nepastojimas pas mus 2 metai, pagal viską jaučiu niekada neesu turėjusi ovuliacijos.. kiek gydytoja tikrindavo vis rasdavo cistas (peraugusius folikulus). praeitą mėnesį turėjau pirmąją stimuliaciją (su sprogduku), tačiau nei vienas folis nesprogo.. susidarė didelės cistos abiejose kiaušidėse..
Šiandien einu pas gydytoją, mano moteriška nuojauta sako, kad reiktų man laparaskopijos. Kaip man įtikinti gydytoją duot man siuntimą...? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TindiRindiRiuska* @ 2013 09 10, 14:35)

Šiandien einu pas gydytoją, mano moteriška nuojauta sako, kad reiktų man laparaskopijos. Kaip man įtikinti gydytoją duot man siuntimą...? 4u.gif

Asmeniškai mano ginė nepradėjo stimuliacijų be LP 4u.gif Taip kad pirmyn, ir tikrai duos siuntimą 4u.gif
Atsakyti
O praejus metams po LP gali buti sekminga stimuliacija ir IUI? Gydytojas nesiule pakartotinos LP darytis pries IUI g.gif
Atsakyti
Ka tik po gydytojos.. Kategoriskai atsisake duoti leidima laparaskopijai g.gif motyvavo, kad tik pirma stimuliacija, nero ko skubeti.. doh.gif esu visiskam pasimetime, kazkaip nuojauta sako, kad po laparaskopijos reikalai pageretu blush2.gif
Mergaites, kada jus daretes laporoskopija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TindiRindiRiuska* @ 2013 09 10, 18:21)
Ka tik po gydytojos.. Kategoriskai atsisake duoti leidima laparaskopijai g.gif  motyvavo, kad tik pirma stimuliacija, nero ko skubeti.. doh.gif  esu visiskam pasimetime, kazkaip nuojauta sako, kad po laparaskopijos reikalai pageretu blush2.gif
Mergaites, kada jus daretes laporoskopija? 4u.gif

man padare be jokiu itarimu, ir dar kai problemele pas vyra yra... taip kad keista tavo daktare, man tik dabar sake po LP planuoti iui (del vyro spermiuku vien stimuliuotis ko gero nepakaktu). kam kisti i save hormonus nezinant tikrosios situacijos? nepastojam mes du metus naturaliai, kategosriskai nusiteikiau jokiu iui be LP pries tai, ir daktare pati net pasiule man taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluciuke32: 10 rugsėjo 2013 - 19:01
QUOTE(Iveina @ 2013 09 10, 07:27)
Pasibaigus mmm tačiau iki ovuliacijos  rolleyes.gif

Man gydytojas sake, jog po menesiniu bet kada. Ovuliacija nesvarbu....
Atsakyti
QUOTE(egluciuke32 @ 2013 09 08, 19:18)
Sveikos, mane operavo penktadieni ryte, po valandos jau atsigavau, pora valandu pagulejau ir vaiksciojau jau normaliai, tik miegoti buvo nepatogu pirma nakti, nes tempe pilva kai norejau verstis ant kito sono... kita ryta jau paleido namo, siandien jau antra diena po LP, jauciuosi gerai, vaikstau, tik pasilenkti negaliu nes skauda, po dusu jau maudziausi, persidejau mazesnius pleistrus ant skyluciu, penktadieni eisiu kad jau siulus isimtu smile.gif tai va nieko visai baisaus, vos vos tik pecius patempia, bet pilvo apimtis jau mazeja smile.gif histeroskopijos nedare man, nes pas mus beda seimoje pas vyra yra, o histeroskopija sake darys tik tuo atveju jei kokiu itarimu iskils del gimdos (pvz jei echo metu pamatys kad ji dvirage, arba per LP isoriskai pamatys kad jai kazkas ne taip), bet be reikalo sake tikrai nedarys jos man,nes galima nuo maksties i gimda uzdegima uznesti. Kadangi gimdai viskas ok, ikalbino tik LP darytis ir sutikau. smile.gif LP metu nerado visiskai nieko blogo, abu kiausintakiai pratekami. Tai sake tik paziurejom ir uzsiuvom vos ne smile.gif  ax.gif

sveikute, dziugu girdeti kad nieko nerado smile.gif tai dabar planuosit iui?gal dar bandysit naturaliai nestuke.gif smile.gif ?
Atsakyti