Sveikos, mane operavo penktadieni ryte, po valandos jau atsigavau, pora valandu pagulejau ir vaiksciojau jau normaliai, tik miegoti buvo nepatogu pirma nakti, nes tempe pilva kai norejau verstis ant kito sono... kita ryta jau paleido namo, siandien jau antra diena po LP, jauciuosi gerai, vaikstau, tik pasilenkti negaliu nes skauda, po dusu jau maudziausi, persidejau mazesnius pleistrus ant skyluciu, penktadieni eisiu kad jau siulus isimtu
tai va nieko visai baisaus, vos vos tik pecius patempia, bet pilvo apimtis jau mazeja
histeroskopijos nedare man, nes pas mus beda seimoje pas vyra yra, o histeroskopija sake darys tik tuo atveju jei kokiu itarimu iskils del gimdos (pvz jei echo metu pamatys kad ji dvirage, arba per LP isoriskai pamatys kad jai kazkas ne taip), bet be reikalo sake tikrai nedarys jos man,nes galima nuo maksties i gimda uzdegima uznesti. Kadangi gimdai viskas ok, ikalbino tik LP darytis ir sutikau.
LP metu nerado visiskai nieko blogo, abu kiausintakiai pratekami. Tai sake tik paziurejom ir uzsiuvom vos ne