Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Frėjukė @ 2013 09 05, 07:42)
Tai vis tik  nusprendėt darytis antrą LP? Kodėl taip pasiūlė gydytojas?  4u.gif

Parašiau tau až 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif jungiuosi pas jus po LAP ir histero smile.gif vakar apie 9 val isveze is palatos. Apie valanda truko operacija, valanda kazkur su trupuciu pooperacinej, puse 12 buvau palatoj smile.gif iki tualeto nuejau pati, nes pakankamai gerai jauciaus,tada nuejau dar keilis zingsnius , tada ispyle saltas prakaitas, tai guliaus atgal smile.gif pusantros valandikes dar nusnaudziau, ir ka, kaip agurkelis biggrin.gif bamba truputi tik skauda, vos vos kartais pecius sumaudzia ir tiek smile.gif neuzilgo irnamo jau ax.gif
Tai va, pasalino cista, saaugas, rado 3 stadijos endo. Taciau sake kiausintakiai puikiai pratekantys smile.gif dave max du men bandyt, paskuj vaistukus jau kazkokius duos smile.gif tai vat tokios naujienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2013 09 05, 12:08)
Sveikos  4u.gif  jungiuosi pas jus po LAP ir histero smile.gif vakar apie 9 val isveze is palatos. Apie valanda truko operacija, valanda kazkur su trupuciu pooperacinej, puse 12 buvau palatoj smile.gif iki tualeto nuejau pati, nes pakankamai gerai jauciaus,tada nuejau dar keilis zingsnius , tada ispyle saltas prakaitas, tai guliaus atgal smile.gif pusantros valandikes dar nusnaudziau, ir ka, kaip agurkelis biggrin.gif bamba truputi tik skauda, vos vos kartais pecius sumaudzia ir tiek smile.gif neuzilgo irnamo jau ax.gif
Tai va, pasalino cista, saaugas, rado 3 stadijos endo. Taciau sake kiausintakiai puikiai pratekantys smile.gif dave max du men bandyt, paskuj vaistukus jau kazkokius duos smile.gif tai vat tokios naujienos smile.gif

Svarbiausia, kad nuotaika ir optimizmas niekur nedingtų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 09 05, 15:26)
Svarbiausia, kad nuotaika ir optimizmas niekur nedingtų  thumbup.gif

na bent jau dabar nuotaikos puikios, o paskuj bus matyt smile.gif
kaip[ suprantu ir mano mmm parejo, nes jau net neteplioja kaip ligoninej, o gan gausus kraujavimas jau smile.gif labai dziugu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2013 09 05, 07:34)
Ten kadangi ta pati virtuvė, tai siuntimo matyt ir nerašo - paskiria datą ir viskas.

Taip siuntimo nerašo, ti kkortelėj pažymi irpaskiria datą.
Atsakyti
Laba diena. Turiu aktualų klausimą- ginekologė pasakė, kad jei hormonai bus norma ir vyro spermograma norma, sekantis žingsnis neišvengiamai- laparoskopija. nes metų mes abu jau turime ir atidėlioti nėra kada.
Tai va- kadangi dirbu atsakingą darbą ir tenka nemažai vairuoti- kada po LAP realiai galėsiu grįžti į darbą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2013 09 08, 09:02)
Laba diena. Turiu aktualų klausimą- ginekologė pasakė, kad jei hormonai bus norma ir vyro spermograma norma, sekantis žingsnis neišvengiamai- laparoskopija. nes metų mes abu jau turime ir atidėlioti nėra kada.
Tai va- kadangi dirbu atsakingą darbą ir tenka nemažai vairuoti- kada po LAP realiai galėsiu grįžti į darbą? g.gif

Priklauso kaip pernesit operacija. Vienom lengviau kitom sukiau sekasi atsigauti. As asmeniskai jau kita diena grizau i normalu gyvenima, ir cia paskaicius matosi kad daug kas jau kita diena vaiksto, vaziuoja ir t.t tad tikekites kad ir jum bus panasiai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mane operavo penktadieni ryte, po valandos jau atsigavau, pora valandu pagulejau ir vaiksciojau jau normaliai, tik miegoti buvo nepatogu pirma nakti, nes tempe pilva kai norejau verstis ant kito sono... kita ryta jau paleido namo, siandien jau antra diena po LP, jauciuosi gerai, vaikstau, tik pasilenkti negaliu nes skauda, po dusu jau maudziausi, persidejau mazesnius pleistrus ant skyluciu, penktadieni eisiu kad jau siulus isimtu smile.gif tai va nieko visai baisaus, vos vos tik pecius patempia, bet pilvo apimtis jau mazeja smile.gif histeroskopijos nedare man, nes pas mus beda seimoje pas vyra yra, o histeroskopija sake darys tik tuo atveju jei kokiu itarimu iskils del gimdos (pvz jei echo metu pamatys kad ji dvirage, arba per LP isoriskai pamatys kad jai kazkas ne taip), bet be reikalo sake tikrai nedarys jos man,nes galima nuo maksties i gimda uzdegima uznesti. Kadangi gimdai viskas ok, ikalbino tik LP darytis ir sutikau. smile.gif LP metu nerado visiskai nieko blogo, abu kiausintakiai pratekami. Tai sake tik paziurejom ir uzsiuvom vos ne smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2013 09 08, 12:01)
Priklauso kaip pernesit operacija. Vienom lengviau kitom sukiau sekasi atsigauti. As asmeniskai jau kita diena grizau i normalu gyvenima, ir cia paskaicius matosi kad daug kas jau kita diena vaiksto, vaziuoja ir t.t tad tikekites kad ir jum bus panasiai  4u.gif

Dėkui, kiek esu turėjus narkozių, tai greitai atsigaunu ir skausmui nesu jautri labai. ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal zinote ar daro laparaskopija jei paselyje is gimdos kaklelio rasti Enterokokai? ar apskritai ti turi itakos? g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif sakykit mergaites , nes nebesusigaudau, man antra diena po lap ir histero pradejo kraujuot. Lyg ir mmm nurasiau,nes operacija ciklo gale, o mmm pagal plana tik ryt turetu but tai pagalvojau, kad keliom dienom ankciau atejo ir tiek. Dvi dienas gausiau, nors per mmm budavo gausiau. Vakar lengvas, siandien speju tai pat lengvas kraujavimas. Kaip viskas ir gerai, bet pamatavau BT sian, tai 36,9 g.gif. Tai gal cia ne mmm g.gif. O tik valos g.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2013 09 09, 07:37)
Tai gal cia ne mmm g.gif. O tik valos g.gif

Aš į šią temą atėjau su tokiu pačiu klausimu smile.gif Mano atveju buvo mmm.
Atsakyti