Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(egluciuke32 @ 2013 08 20, 15:46)
aciu uz grazius palinkejimus  4u.gif

Parašyk kaip tau seksis ir ką ras, o gal neras 4u.gif
Atsakyti
aš čia gal ne į temą, bet ką reiškia "kiaušidė pritraukta prie gimdos"? čia kaip, paima ir traukosi ?? nesupratau..klausiu ar labai blogai? sako nelabai, nes kita normaliai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergike26 @ 2013 08 20, 16:52)
Parašyk kaip tau seksis ir ką ras, o gal neras 4u.gif

butinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cappuccino @ 2013 08 20, 17:39)
aš čia gal ne į temą, bet ką reiškia "kiaušidė pritraukta prie gimdos"? čia kaip, paima ir traukosi ??  nesupratau..klausiu ar labai  blogai? sako nelabai, nes kita normaliai  unsure.gif

Pritraukta prie gimdos gali reikšti du variantus: 1) pats kaiušintakis yra trumpesnis, dėl to kiaušidė yra arčiau gimdos; 2) kiaušintakis gali būti išsilenkęs, nes kiaušidė yra arčiau gimdos (tokie atvejai pasitaiko esant cistoms, kai nuo per didelio svorio kiaušidė pasunkėja irpriartėja prie gimdos).
Arba.. yra ir daugiaqu variantų. bet jei medikai sako, kad tai nėra labai jau blogai, vadinasi ir nėra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cappuccino @ 2013 08 20, 15:39)
aš čia gal ne į temą, bet ką reiškia "kiaušidė pritraukta prie gimdos"? čia kaip, paima ir traukosi ??  nesupratau..klausiu ar labai  blogai? sako nelabai, nes kita normaliai  unsure.gif

Turėtų būti priežastys kas ją pritraukė g.gif Gal yra kokių endometriozės židinukų? g.gif Kokiu būdu tai nustatyta? g.gif
O kas sako, kad nelabai blogai? Tas nelabai, tai man atrodo tikimybę pastoti sumažina iki 50% blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cappuccino @ 2013 08 20, 16:39)

O gal saaugu rado ir kiauside saaugomis 'priaugus' prie gimdos? g.gif Reikejo detaliau paklaust daktaru kokiu budu ji tenai pritraukta 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
man darė laparaskopiją prieš kelis mėnesius. Buvo skubi operacija, nes trūko negimdinis nėštumas, buvo prasidėjęs stiprus vidinis kraujavimas į pilvo ertmę. Kad man negimdinis nėštumas, sužinojau tik nuvykus į ligoninę, nes nei testas nerodė nieko teigiamo, nei kokių požymių buvo... Viskas vyko labai greitai, pradėjo skaudėti pilvo apačią, užtemo sąmonė... Spėjau paskambinti vyrui į darbą, kad atvažiuotų ir nuvežtų į ligoninę. Kiaušintakio nepašalino, tik susiuvo.
Dabar yra likusi baimė, kad visa tai nepasikartotų...
Atsakyti
QUOTE(barda @ 2013 08 21, 10:39)
Sveikos,
man darė laparaskopiją prieš kelis mėnesius. Buvo skubi operacija, nes trūko negimdinis nėštumas, buvo prasidėjęs stiprus vidinis kraujavimas į pilvo ertmę. Kad man negimdinis nėštumas, sužinojau tik nuvykus į ligoninę, nes nei testas nerodė nieko teigiamo, nei kokių požymių buvo... Viskas vyko labai greitai, pradėjo skaudėti pilvo apačią, užtemo sąmonė... Spėjau paskambinti vyrui į darbą, kad atvažiuotų ir nuvežtų į ligoninę. Kiaušintakio nepašalino, tik susiuvo.
Dabar yra likusi baimė, kad visa tai nepasikartotų...

Siaubiakas blink.gif
Laikykis mergyt 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Naršau internetą skersai išilgai, bet laparoskopijos tema jaučiuosi balta varna unsure.gif Nenoriu pastoti, bet trijų medikų nuomone laparoskopija man reikalinga. Echo metu rado cistą, bet kokią - nei vienas nedrįso diagnozuoti, visi sutarė tik dėl vieno - LAP. Taigi rugsėjo 12 guluosi operacijai. Toks jausmas, kad esu vienintelė tokia, nes nei vienam forume neradau, kad apie tai diskutuotų gandrų nelaukiančios moterys unsure.gif Nors greičiausiai mano likimo sesės jaučiasi panašiai, todėl ir nepasisako. Nepaisant to, tikiuosi, priimsit į savo kompaniją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SD @ 2013 08 23, 20:01)
Laba 4u.gif

Naršau internetą skersai išilgai, bet laparoskopijos tema jaučiuosi balta varna unsure.gif Nenoriu pastoti, bet trijų medikų nuomone laparoskopija man reikalinga. Echo metu rado cistą, bet kokią - nei vienas nedrįso diagnozuoti, visi sutarė tik dėl vieno - LAP. Taigi rugsėjo 12 guluosi operacijai. Toks jausmas, kad esu vienintelė tokia, nes nei vienam forume neradau, kad apie tai diskutuotų gandrų nelaukiančios moterys unsure.gif Nors greičiausiai mano likimo sesės jaučiasi panašiai, todėl ir nepasisako. Nepaisant to, tikiuosi, priimsit į savo kompaniją 4u.gif

Be jokios abejones 4u.gif group.gif
Atsakyti
QUOTE(SD @ 2013 08 23, 22:01)
Nors greičiausiai mano likimo sesės jaučiasi panašiai, todėl ir nepasisako.

Pvz., man ne dėl gandrų LAP buvo paskirta. O dar yra ir atskira tema apie cistas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 08 23, 21:04)
Be jokios abejones  4u.gif  group.gif

QUOTE(Borzika @ 2013 08 23, 21:12)
Pvz., man ne dėl gandrų LAP buvo paskirta. O dar yra ir atskira tema apie cistas 4u.gif

Ačiū jums abiems smile.gif Manau, visgi reikia keltis į cistų temą (ir kaip google man jos nepasiūlė, nesuprantu doh.gif biggrin.gif) ir būti "savo vietoj" smile.gif

Labai linkiu visoms čia patirtim besidalinančiom mergaitėm pasiekti savo tikslą 4u.gif
Atsakyti