Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(burbuliacija @ 2013 08 16, 07:54)
Jums liepe? Man tai asmeniskai net neuzsimine nieko apie si reikala, bet kadangi as ir taip ten misko neauginu, tai apsitvarkiau pries LP kaip ir kiekviena ryta. Na bet gal kitoms ir liepia, nezinau blink.gif 
Manau specialiai del LP i salona tikrai nebutina eit, bet jei jums norisi nueit i salona ir pasidaryt braziliska, tai kodel gi ne  smile.gif

Liepė blush2.gif čia gal ir nuo ligoninės priklauso, nes kiekvienoj viskas savaip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dreamsiukė: 16 rugpjūčio 2013 - 07:55
QUOTE(burbuliacija @ 2013 08 15, 19:55)
biggrin.gif  jus cia rimtai? na man tai uzteko ir gillette'o dushe biggrin.gif

Taip, as klausiu rimtai.Tiesiog perskaiciau sios temos pirmam psl, kad reikalinga depiliacija pries LP, man gydytoja apie tai net neuzsimine, tai ir nusprendziau pasiteirauti kaip darete jus 4u.gif

Dar klausimelis del vokeliu...kokios dabar tos sumos uz LP? Noriu pasiteirauti tu, kurios devete ar planuojate duoti..kokia tai suma? g.gif
Atsakyti
Gal žnote kaip galima laparoskopijos datą pasikeisti? Man šį mėnesį mėn. anksčiau prasidėjo ir rugsėjį paskirta laparoskopijos data sutampa su kitom mėnes. Ką daryt? Įdomu jeigu paskambinčiau į konsultacijų polikliniką pakeistų datą? Ar kam buvo tokia situacija?
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2013 08 02, 21:22)
Po LP butinai pasidalink viskuom smile.gif

Sveikutes, na as jau po LP. Rado endometrioze II stadijos. Tad norejau paklausti, ar kam pavyko pastoti naturaliai po LP, ar iskart geret stimuliuojancius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergike26 @ 2013 08 19, 17:28)
Sveikutes, na as jau po LP. Rado endometrioze II stadijos. Tad norejau paklausti, ar kam pavyko pastoti naturaliai po LP, ar iskart geret stimuliuojancius? 4u.gif

bandyk naturaliai, juk pasalini zidinukus ir kliuciu dabar nera bigsmile.gif 4u.gif ir stadija dar nebaisine
Atsakyti
QUOTE(Dreamsiukė @ 2013 08 07, 09:59)
Labas rytas  4u.gif
Ateinu su savo LAP istorija. Vakar 9.30 nuėjau į operacinę, 10.30 jau buvau reanimacijoj, 12.30 palatoj, joki miegai neėmė, silpnumo nebuvo. 13.30 jau vaikščiojau po palatą, o apie 16 val jau namie kramsnojau karbonadą. Jokių skausmų, net pilvas nepapūstas, sakyčiau, kad nieko ir nebuvo, jei ne trys skylutes užlipintos pleistrais  4u.gif  Dariausi Vilniaus gimdymo namuose pas R. Žiobaką. Visas personalas labai rūpestingas ir malonus, ir aplinka jauki, viskas nauja, gulėjau vienvietėj palatoj, kurioj ir dušas ir tualetas ir šaldytuvas, tik aišku, trumpokai, tai nelabai ir prisireikė visų privalumų  blush2.gif 
Taip kad mergaitės tik baimės akys būna didelės prieš operaciją, o bijot tikrai nėra ko, nes nusitiekimas irgi labai svarbu  4u.gif

o aš bijau blush2.gif viena vertus, gi operacija, kita vertus - gal pastosiu natūraliai, gal čia glūdi ta nelemta priažastis, dėl ko nepastoju jau 2 metai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raivedė @ 2013 08 20, 12:17)
o aš bijau  blush2.gif  viena vertus, gi operacija, kita vertus - gal pastosiu natūraliai, gal čia glūdi ta nelemta priažastis, dėl ko nepastoju jau 2 metai doh.gif

Tikrai ner ko bijoti smile.gif lygiai taip pat bijojau, bet po LP tikrai greitai atsigavau ir jauciausi neblogai kaip jau ir rase dremsiuke 4u.gif tik mane isleido po savaitgalio nes operavo 5ieni, tai labai nuobodu buvo gulet tongue.gif ir lygiai ta pati mastau, kad bandyti naturaliai, nors rekomendavo stimuliuoti nes liga gali atsinaujinti po puses metu ar metu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raivedė @ 2013 08 20, 13:17)
o aš bijau  blush2.gif  viena vertus, gi operacija, kita vertus - gal pastosiu natūraliai, gal čia glūdi ta nelemta priažastis, dėl ko nepastoju jau 2 metai doh.gif

taip pat jauciuosi ir as ir taip pat galvoju smile.gif aisku pas mus ir vyro rezultatai nera idealus, bet... visgi jau 2 metai nieko, o kitos ir su prastesne sperma pastoja, tad reikia pagaliau suzinoti... man LP ir histeroskopija rugsejo 5 diena, tikiuosi mmm sulauksiu si cikla laiku ir neveluos, nes per mmm juk neoperuos, bet jos man tetrunka 3 dienas tai gal kazkaip spesiu kad jau nebutu kraujavimo...
Atsakyti
QUOTE(egluciuke32 @ 2013 08 20, 13:46)
taip pat jauciuosi ir as ir taip pat galvoju smile.gif aisku pas mus ir vyro rezultatai nera idealus, bet... visgi jau 2 metai nieko, o kitos ir su prastesne sperma pastoja, tad reikia pagaliau suzinoti... man LP ir histeroskopija rugsejo 5 diena, tikiuosi mmm sulauksiu si cikla laiku ir neveluos, nes per mmm juk neoperuos, bet jos man tetrunka 3 dienas tai gal kazkaip spesiu kad jau nebutu kraujavimo...

O kodel tau taip tenka ilgai laukti operacijos?
Atsakyti
QUOTE(Mergike26 @ 2013 08 20, 14:55)
O kodel tau taip tenka ilgai laukti operacijos?

pati prasiausi ant rugsejo, nes norejau vasara pailseti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciuke32 @ 2013 08 20, 15:19)
pati prasiausi ant rugsejo, nes norejau vasara pailseti  drinks_cheers.gif

a, viskas aišku tada smile.gif ir nebijok, nes viskas bus gerai. Operacija ne tokia ir baisi smile.gif Svarbiausia kad tik rezultatas būtų nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergike26 @ 2013 08 20, 16:37)
a, viskas aišku tada  smile.gif ir nebijok, nes viskas bus gerai. Operacija ne tokia ir baisi smile.gif Svarbiausia kad tik rezultatas būtų nestuke.gif

aciu uz grazius palinkejimus 4u.gif
Atsakyti