Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Dreamsiukė @ 2013 08 07, 09:59)
Labas rytas  4u.gif
Ateinu su savo LAP istorija. Vakar 9.30 nuėjau į operacinę, 10.30 jau buvau reanimacijoj, 12.30 palatoj, joki miegai neėmė, silpnumo nebuvo. 13.30 jau vaikščiojau po palatą, o apie 16 val jau namie kramsnojau karbonadą. Jokių skausmų, net pilvas nepapūstas, sakyčiau, kad nieko ir nebuvo, jei ne trys skylutes užlipintos pleistrais  4u.gif  Dariausi Vilniaus gimdymo namuose pas R. Žiobaką. Visas personalas labai rūpestingas ir malonus, ir aplinka jauki, viskas nauja, gulėjau vienvietėj palatoj, kurioj ir dušas ir tualetas ir šaldytuvas, tik aišku, trumpokai, tai nelabai ir prisireikė visų privalumų  blush2.gif 
Taip kad mergaitės tik baimės akys būna didelės prieš operaciją, o bijot tikrai nėra ko, nes nusitiekimas irgi labai svarbu  4u.gif

o kaip nuraminai, manes laukia operacija rugsejo 5 ir tikiuosi manes ilgai nelaikys 4u.gif o kaip rezultatai?ar nudziugino?
Papildyta:
QUOTE(Dreamsiukė @ 2013 08 07, 11:59)

jau perskaiciau ko klausiau, pas mus labai panasu tada, pas mane hormonai tvarkoj, tad darys LP ir histeroskopija, vyro turtas nera itin geras... tai nezinau ar reiks iui ar ivf... o kokie jusu vyro rodikliai buvo paskutini karta? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~Shpokinycia~ @ 2013 08 07, 09:54)
tai as taip ir supratau  ax.gif  O kas kaltas del to, kad nuejus visur visi laukia davinio? Ar ne mes patys?  g.gif
Bet tema cia ne apie tai  mirksiukas.gif  4u.gif

Na taip, ne tam sis forumas skirtas, taciau tema apie kysius galima butu isplesti placiai biggrin.gif Ar mes kalti patys ar kas kitas , sunku pasakyti. Man paciai tie kysiai yra labai keistas dalykas, jau daug metu negyvenu lietuvoj ir pripratus esu prie visai kitokios sistemos. Tiesiog gryzau, mane primoke kad reikia duot tai ir daviau kad nepaliktu ant operacinio stalo likimo valiai biggrin.gif
Man atrodo kad tas kysiu dalykas dar pas lietuvius uzsisenejes nuo tarybu laiku, iauges i mentaliteta kurio ne taip lengva atsikratyti. Gal dar po kokiu 50 metu, su naujom kartom, sitas reikalas jau bus pasisalines is sistemos. Visoms sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 07 rugpjūčio 2013 - 18:59
QUOTE(burbuliacija @ 2013 08 07, 00:54)
Na as tikrai nieko neapgaudinejau, susimokejau ligoniu kasom kaip ir priklauso , susimokejau ir mokescius sodrai, man atrodo tokio istatymo lietuvoje nera kuris draustu tau isidarbinti menesiui, ar kad ir savaitei. tiesiog kai rasiau  'patepineti' turejau omeny teko duoti daug kysiu (deja) be kuriu man atrodo musu 'brangiojoj' tevynej niekur nieko negausi, tad dar neaisku kas ka cia labiau apgaudineja....

pritariu tau 4u.gif jeigu yra galimybiu tokiu kad galima butu tai gauti gauti "palengvinanciu " budu, kodel gi ne, ir as taip daryciau 4u.gif bet manau man teks viska moketi kaip ir priklauso smile.gif bet tai nesvarbiausiai - svarbiausiai kaip kad kuri cia sake geras gydymas ir gera ligonio prieziura 4u.gif man visgi pigiau bus atlikti LP Lietuvoje nei UK ir aplamai UK taip lengvai jos neduoda doh.gif
Papildyta:
QUOTE(burbuliacija @ 2013 08 07, 20:56)
Tiesiog gryzau, mane primoke kad reikia duot tai ir daviau kad nepaliktu ant operacinio stalo likimo valiai  biggrin.gif
Man atrodo kad tas kysiu dalykas dar pas lietuvius uzsisenejes nuo tarybu laiku, iauges i mentaliteta kurio ne taip lengva atsikratyti. Gal dar po kokiu 50 metu, su naujom kartom, sitas reikalas jau bus pasisalines is sistemos. Visoms sekmes  4u.gif

lotuliukas.gif juokingai susakei Burbuliacija 4u.gif bet labai teisingai 4u.gif ant operacinio stalo be kysiu tikrai cia LT tikiu paliktu biggrin.gif todel ir duodam, del viso pikto...ir kad skolingu nesijaustum smile.gif as aplamai irgi tikriausiai duociau, bet tik del to kad buciau ramesne paskui 4u.gif ir pas mus UK apie kysius net negalvok! blink.gif viena karta saldainiu dezute nupirkau seselei (cia UK) vien todel kad nepaskambinau laiku pasiimti Pregnyl dozes is ligonines, paskambinau tik vakare prisiminus, tai ji vargse palikus vaikus namie leke man tu vaistu iduoti (nes reikejo ju rytojaus ansktu ryta), tai nelabai patenkintas zmogus liko, o ka...pirkau dezute saldainiu, tai vos neteko ju paciai parsinesti namo suvalgyti, bet ...itikinau galiausiai biggrin.gif tai vat tokia patirtis su tais kysiais cia UK 4u.gif tai ne Lietuva biggrin.gif
Papildyta:
beje aciu visoms patarusioms/pasisakiusioms del laparaskopijos 4u.gif isitikinau labaiau, kad visgi man jos reikia smile.gif turiu policistines, hormonai isbalansuoti, nepastojimas- 5 metai, manau priezasciu uztenka biggrin.gif itariu ir endo zidinuku turiu unsure.gif
Atsakyti
Juokai juokais, bet is patirties cia snekama. Mano seimoj pernai nemazai susirgimu buvo, tevukui insultas istiko, o mama vezi gydesi, tai su insulto priepuoliu kai nuveze i ligonine tai kol i kisene 200 neikiso tol niekas i ji demesio nekreipe. Ir deja uzdelsta greitoji pagalbas
itakojo didesne zala jam kurios tikriausiai buvo galima isvengti jeigu pagalba butu suteikta staigiai, (insultui istikus tai juk butina), tad cia juokai juokais del palikimo ant operacinio stalo, taciau tai is karcios patirties musu brangiojoj tevynej... doh.gif
Todel as irgi neturiu jokios sazines grauzaties jei yra galimybe truputi 'pasilengvinti' sau gyvenima valstybes saskaita.
O del uzsienio zinau Lolypopai, tekos susidurt su panasia situacija, ne Uk bet Fr, bet taip pat jie reaguoja i davinius. Daviau ne as o viena moteriske kuri man truputi vertejaudavo. Sedejom ten del tokiu dokumentu, kuriuos labai ilgai uztrunka sutvarkyti, ir ji bac sokolada issitrauke ir padejo tai darbuotojai ant stalo, as jau supratau kur ji cia lenkia, o ta darbuotoja ziuri apakus. Zodziu dave ji mum suprast kad cia tas sokoladas tikrai nepagreitins reikalu, man nepatogu liko, o mano vertejele vyresnio amziaus zmogus ir grynai uzaugus ir visus 'reikalus tvarkiusis' dar tarybu sajungoje, tad sakau tai yra iauge i krauja pas zmones...
Na nusigrybavom truputi nuo temos, gal nauja atidaryti reiketu - apie gydima ir kysius biggrin.gif
Atsiprasau dar karta visu kad nukrypom nuo temeles, kadangi jau snekam apie patirti tai gaunasi visapusiskai apie ja pasipasakoti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau pasiklausti ar pries LP uztenka nusiskusti plaukelius bikini srityje, ar geriau pasidaryti profesionalia deipiliacija kosmetologijos salone? 4u.gif Kaip darete jus? g.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, ar ne kvaila bus jei pinigelius anesteziologui duosiu pries operacija, o gydytojui - po? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolumbijana @ 2013 08 14, 14:03)
Sveikos, norejau pasiklausti ar pries LP uztenka nusiskusti plaukelius bikini srityje, ar geriau pasidaryti profesionalia deipiliacija kosmetologijos salone?  4u.gif  Kaip darete jus?  g.gif

biggrin.gif jus cia rimtai? na man tai uzteko ir gillette'o dushe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolumbijana @ 2013 08 14, 14:03)
Sveikos, norejau pasiklausti ar pries LP uztenka nusiskusti plaukelius bikini srityje, ar geriau pasidaryti profesionalia deipiliacija kosmetologijos salone?  4u.gif  Kaip darete jus?  g.gif

O čia jau kaip Jums patogiau ir priimtiniau, nes tinka ir toks ir toks variantas 4u.gif
QUOTE(Mergike26 @ 2013 08 15, 16:52)
Norejau paklausti, ar ne kvaila bus jei pinigelius anesteziologui duosiu pries operacija, o gydytojui - po? 4u.gif

O kodėl nenorit ir gydytojui duot prieš operaciją g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolumbijana @ 2013 08 14, 15:03)

Kam išvis tą depiliacija salone ? tongue.gif Nelabai link ten lys daktarai. Dūria gi pilvo srityje. Sutvarkyk bendrą vaizda, lyg eitum pas ginekologe paprasta ir tiek ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KrioOo @ 2013 08 16, 07:14)
Kam išvis tą depiliacija salone ?  tongue.gif Nelabai link ten lys daktarai. Dūria gi pilvo srityje. Sutvarkyk bendrą vaizda, lyg eitum pas ginekologe paprasta ir tiek  ax.gif  blush2.gif

Na šiaip ten turi būt plika, gydytojai taip liepia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreamsiukė @ 2013 08 16, 08:45)
Na šiaip ten turi būt plika, gydytojai taip liepia  4u.gif

Braziliškos depiliacijos tikrai nereikalauja ax.gif Nebent histeroskopiją daro - tada gal to ir reikia.
Atsakyti
QUOTE(Dreamsiukė @ 2013 08 16, 07:45)
Na šiaip ten turi būt plika, gydytojai taip liepia  4u.gif

Jums liepe? Man tai net neuzsimine nieko apie si reikala, bet kadangi as ir taip ten misko neauginu, tai apsitvarkiau pries LP kaip ir kiekviena ryta. Na bet gal kitoms ir liepia, nezinau blink.gif
Manau specialiai del LP i salona tikrai nebutina eit, bet jei jums norisi nueit i salona ir pasidaryt braziliska, tai kodel gi ne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 16 rugpjūčio 2013 - 07:56