Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(burbuliacija @ 2013 08 06, 06:23)
As taip pat gyvenu ne lietuvoj, tad sodros draudima man sutvarke teta- idarbino mane savo firmoj menesiui, todel ejau ne privaciai, taciau teko nemazai 'patepineti'...

sita turejau omeny ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 08 06, 09:46)
Pasiginčysiu  unsure.gif O valstybė mūsų neapgaudinėja nieko nedarydama (galimai specialiai), kad nevaisingumo gydymą kompemsuotų? Bent jau dalinai... O tai dabar "verslininkai" lobsta iš žmonių nelaimės, kadangi politikai (gal jiems paranku?) net uodegos nejudina, kad pripažinti nevaisingumą liga mirksiukas.gif
Jokių būdu nesakau, kad reikia vogti, plėšti, nešti, bet jei yra nors mažiausia legali (gal ir ne visai) galimybė - būtina ja naudotis blush2.gif

100 proc pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~Shpokinycia~ @ 2013 08 06, 09:48)
sita turejau omeny  ax.gif

Na as tikrai nieko neapgaudinejau, susimokejau ligoniu kasom kaip ir priklauso , susimokejau ir mokescius sodrai, man atrodo tokio istatymo lietuvoje nera kuris draustu tau isidarbinti menesiui, ar kad ir savaitei. tiesiog kai rasiau 'patepineti' turejau omeny teko duoti daug kysiu (deja) be kuriu man atrodo musu 'brangiojoj' tevynej niekur nieko negausi, tad dar neaisku kas ka cia labiau apgaudineja....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 06 rugpjūčio 2013 - 22:56
QUOTE(19891010 @ 2013 08 05, 15:27)
Laba 4u.gif  jeigu darysies privaciai (uz pinigus), tai nereiks ligoniu kasoms moket. Bet nesigaus pigiai. Tai pasiskaiciuok kiek abu variantai kainuotu ir pasirink, kuris tinkamesnis smile.gif

Buvau privaciai, bet daktare sake kad vistiek turiu susimoketi i ligoniu kasa, ne tame problema kad reikia moket, tik idomu kiek laiko reikia moket, noreciau kuo greiciau pasidaryti g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ateinu su savo LAP istorija. Vakar 9.30 nuėjau į operacinę, 10.30 jau buvau reanimacijoj, 12.30 palatoj, joki miegai neėmė, silpnumo nebuvo. 13.30 jau vaikščiojau po palatą, o apie 16 val jau namie kramsnojau karbonadą. Jokių skausmų, net pilvas nepapūstas, sakyčiau, kad nieko ir nebuvo, jei ne trys skylutes užlipintos pleistrais 4u.gif Dariausi Vilniaus gimdymo namuose pas R. Žiobaką. Visas personalas labai rūpestingas ir malonus, ir aplinka jauki, viskas nauja, gulėjau vienvietėj palatoj, kurioj ir dušas ir tualetas ir šaldytuvas, tik aišku, trumpokai, tai nelabai ir prisireikė visų privalumų blush2.gif
Taip kad mergaitės tik baimės akys būna didelės prieš operaciją, o bijot tikrai nėra ko, nes nusitiekimas irgi labai svarbu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreamsiukė @ 2013 08 07, 07:59)
Labas rytas  4u.gif
Ateinu su savo LAP istorija. Vakar 9.30 nuėjau į operacinę, 10.30 jau buvau reanimacijoj, 12.30 palatoj, joki miegai neėmė, silpnumo nebuvo. 13.30 jau vaikščiojau po palatą, o apie 16 val jau namie kramsnojau karbonadą. Jokių skausmų, net pilvas nepapūstas, sakyčiau, kad nieko ir nebuvo, jei ne trys skylutes užlipintos pleistrais  4u.gif  Dariausi Vilniaus gimdymo namuose pas R. Žiobaką. Visas personalas labai rūpestingas ir malonus, ir aplinka jauki, viskas nauja, gulėjau vienvietėj palatoj, kurioj ir dušas ir tualetas ir šaldytuvas, tik aišku, trumpokai, tai nelabai ir prisireikė visų privalumų  blush2.gif 
Taip kad mergaitės tik baimės akys būna didelės prieš operaciją, o bijot tikrai nėra ko, nes nusitiekimas irgi labai svarbu  4u.gif

Sveika sugrįžus 4u.gif
O kokie LP rezultatai? Kodėl darėtės LP? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2013 08 06, 21:54)
tiesiog kai rasiau  'patepineti' turejau omeny teko duoti daug kysiu (deja) be kuriu man atrodo musu 'brangiojoj' tevynej niekur nieko negausi

tai as taip ir supratau ax.gif O kas kaltas del to, kad nuejus visur visi laukia davinio? Ar ne mes patys? g.gif

Bet tema cia ne apie tai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 08 07, 09:32)
Sveika sugrįžus 4u.gif
O kokie LP rezultatai? Kodėl darėtės LP? blush2.gif

Įtarė nepraeinamą dešinį kiaušintakį ir 2cm cistą prie dešinės kiaušidės. Diagnozė-atjunge deš kiaušintakį, nes visiškai užakęs buvo, cistos deš pusėj nerado, rado kairėj, mažytę, kaip gyd sakė, funkcinę, kuri gal būtų ir pati sunykusi, bet sako, kadangi dariau, tai padariau viską. Kairys kiaušintakis idealus, gimda gera. Daugiau jokių blogybių thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dreamsiukė: 07 rugpjūčio 2013 - 10:19
QUOTE(Dreamsiukė @ 2013 08 07, 09:18)
Įtarė nepraeinamą dešinį kiaušintakį ir  2cm cistą prie dešinės kiaušidės. Diagnozė-atjunge deš kiaušintakį, nes visiškai užakęs buvo, cistos deš pusėj nerado, rado kairėj, mažytę, kaip gyd sakė, funkcinę, kuri gal būtų ir pati sunykusi, bet sako, kadangi dariau, tai padariau viską. Kairys kiaušintakis idealus, gimda gera. Daugiau jokių blogybių  thumbup.gif

O tai svarbiausia drinks_cheers.gif thumbup.gif Dar visokias LP iškentėmum žmogus ir prastas ir skausmingas, kad tik rezultatai būtų geri mirksiukas.gif Kokie numatyti/ nuplanuoti tolimesni žingsniai nestuke.gif link? mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 08 07, 10:24)
O tai svarbiausia  drinks_cheers.gif  thumbup.gif Dar visokias LP iškentėmum žmogus ir prastas ir skausmingas, kad tik rezultatai būtų geri mirksiukas.gif Kokie numatyti/ nuplanuoti tolimesni žingsniai  nestuke.gif link?  mirksiukas.gif  blush2.gif

Viskas priklausys dbr nuo vyro rezultatų, jei bus nors kažkoks pagerėjimas gal bus tikimybė daryt IUI, jei ne-tuomet tik IVF, planuojam rudenį startuot su ilga schema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreamsiukė @ 2013 08 07, 09:44)
Viskas priklausys dbr nuo vyro rezultatų, jei bus nors kažkoks pagerėjimas gal bus tikimybė daryt IUI, jei ne-tuomet tik IVF, planuojam rudenį startuot su ilga schema  ax.gif

Linkiu, kad schema nebūtų ilga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 08 07, 10:50)
Linkiu, kad schema nebūtų ilga 4u.gif

4u.gif
Atsakyti