QUOTE(lollypopas @ 2013 08 05, 22:02)
mergytes prasau atsakykit
(nemanau kad klausiau to dar sitam skyrelyje) - kaip ta laparaskopija paskyria LT? ar cia tik toms su didelem problemom (kaip kad endometrioze ir kt) ar ja gali paskirti ir kada nera tu didziuju problemu, tik isitikinti kad viskas tvarkoj ja profilaktiskai atlieka?
turesiu galimybe pasikonsultuoti del nevaisingumo su gerais spec. Vilniuje (per pazystamus
) tai pamaniau reikes uzklausti apie laparaskopjija, nes cia UK jos taip lengvai negausi
Labukas,
Na as tai pasakiau ginei kad negaliu pastoti jau puse metu, ir esu turejus chlamidija, del to itariu kad galbut yra pazeidimu. Puse metu bandymas dar ji sake kad nera daug, gal dar tipo pabandyk kelis menesius, bet kadangi man metai spaudzia as sakiau kad nenoriu laukt, tad ji ir israse ta siuntima. As asmeniskai tai norejau darytis gimdos nuotrauka kad pasitikrint kiausintakius, bet man pati gine sake darom tiesiai laparaskopija, nes jei kazkas negerai tai tuo paciu ir pabandys patvarkyti.
As taip pat gyvenu ne lietuvoj, tad sodros draudima man sutvarke teta- idarbino mane savo firmoj menesiui, todel ejau ne privaciai, taciau teko nemazai 'patepineti'...
Manau svarbiausia priezastis kad paskirtu laparaskopija yra negalejimas pastoti kuri laika, tada ir paskiria paziureti ar yra problemu.