Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(juka999 @ 2013 08 05, 13:38)
[B]Sveikutes, gyvenu airijoj, noriu LT pasidaryti laparoskopija, bet mano daktare sake kad turiu kelis menesius moketi i ligoniu kasa, kad veliau galeciau darytis operacija, kitaip nedaro. Gal kasnors zinot daugiau apie tai?  g.gif

Laba 4u.gif jeigu darysies privaciai (uz pinigus), tai nereiks ligoniu kasoms moket. Bet nesigaus pigiai. Tai pasiskaiciuok kiek abu variantai kainuotu ir pasirink, kuris tinkamesnis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 19891010: 05 rugpjūčio 2013 - 15:27
QUOTE(juka999 @ 2013 08 05, 11:38)
[B]Sveikutes, gyvenu airijoj, noriu LT pasidaryti laparoskopija, bet mano daktare sake kad turiu kelis menesius moketi i ligoniu kasa, kad veliau galeciau darytis operacija, kitaip nedaro. Gal kasnors zinot daugiau apie tai?  g.gif

Aš tai labai abejoju ar pavyks su ligonių kasomis. Šią versdiją dėl nemokamos LP gvildenom berods praeitoje temutėje. Pavartykit senosios temutės paskutiniuosius puslapius arba šios pirmuosius - nebeprisimenu kur tiksliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(juka999 @ 2013 08 05, 11:38)

Pati esu is IRL, vasari LT dariausi LAP. Viska padare uz tam tikra suma, kuria sumokejau tiesiogiai i ligoniu kasa. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Shpokinycia~ @ 2013 08 05, 16:09)
Pati esu is IRL, vasari LT dariausi LAP. Viska padare uz tam tikra suma, kuria sumokejau tiesiogiai i ligoniu kasa.  ax.gif

Manau būtų gerai jei plačiau parašytumėte. Kur darė LP (kokiame mieste, ligoninė), kiek jums tai kainavo, kiek laiko gulėjote ligoninėje jei gulėjote blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 08 05, 16:43)
Manau būtų gerai jei plačiau parašytumėte. Kur darė LP (kokiame mieste, ligoninė), kiek jums tai kainavo, kiek laiko gulėjote ligoninėje jei gulėjote blush2.gif

Rasius jau esu kazkurioj temutej ax.gif

Dariausi Kaune, Krikscioniskuose pas V. Pagulde pirmadieni, antradieni operavo, ketvirtadieni pries 9 ryte jau buvau namie. Operavo cista, patikrino kiausintakiu pratekamuma. Sumokejau uz viska 2.300lt.i ligoniu kasas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Shpokinycia~: 05 rugpjūčio 2013 - 18:23
mergytes prasau atsakykit 4u.gif (nemanau kad klausiau to dar sitam skyrelyje) - kaip ta laparaskopija paskyria LT? ar cia tik toms su didelem problemom (kaip kad endometrioze ir kt) ar ja gali paskirti ir kada nera tu didziuju problemu, tik isitikinti kad viskas tvarkoj ja profilaktiskai atlieka? g.gif

turesiu galimybe pasikonsultuoti del nevaisingumo su gerais spec. Vilniuje (per pazystamus mirksiukas.gif ) tai pamaniau reikes uzklausti apie laparaskopjija, nes cia UK jos taip lengvai negausi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lollypopas @ 2013 08 05, 21:02)
mergytes prasau atsakykit 4u.gif  (nemanau kad klausiau to dar sitam skyrelyje) - kaip ta laparaskopija paskyria LT? ar cia tik toms su didelem problemom (kaip kad endometrioze ir kt) ar ja gali paskirti ir kada nera tu didziuju problemu, tik isitikinti kad viskas tvarkoj ja profilaktiskai atlieka? g.gif

turesiu galimybe pasikonsultuoti del nevaisingumo su gerais spec. Vilniuje (per pazystamus mirksiukas.gif ) tai pamaniau reikes uzklausti apie laparaskopjija, nes cia UK jos taip lengvai negausi schmoll.gif

Reikia siuntimo gauti tai LAP mirksiukas.gif Pvz.man ji israse seimos dakt.LT Bet pas mane ir cista nemenka buvo. Siuntima LAP gali israsyt ir vaisingumo spec. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Shpokinycia~: 05 rugpjūčio 2013 - 22:27
QUOTE(lollypopas @ 2013 08 05, 22:02)
mergytes prasau atsakykit 4u.gif  (nemanau kad klausiau to dar sitam skyrelyje) - kaip ta laparaskopija paskyria LT? ar cia tik toms su didelem problemom (kaip kad endometrioze ir kt) ar ja gali paskirti ir kada nera tu didziuju problemu, tik isitikinti kad viskas tvarkoj ja profilaktiskai atlieka? g.gif

Labukas,

Na as tai pasakiau ginei kad negaliu pastoti jau puse metu, ir esu turejus chlamidija, del to itariu kad galbut yra pazeidimu. Puse metu bandymas dar ji sake kad nera daug, gal dar tipo pabandyk kelis menesius, bet kadangi man metai spaudzia as sakiau kad nenoriu laukt, tad ji ir israse ta siuntima. As asmeniskai tai norejau darytis gimdos nuotrauka kad pasitikrint kiausintakius, bet man pati gine sake darom tiesiai laparaskopija, nes jei kazkas negerai tai tuo paciu ir pabandys patvarkyti.
As taip pat gyvenu ne lietuvoj, tad sodros draudima man sutvarke teta- idarbino mane savo firmoj menesiui, todel ejau ne privaciai, taciau teko nemazai 'patepineti'...
Manau svarbiausia priezastis kad paskirtu laparaskopija yra negalejimas pastoti kuri laika, tada ir paskiria paziureti ar yra problemu.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 06 rugpjūčio 2013 - 07:28
Kai man dare LAP, tuo pat metu buvo dar viena mergina is uk. Ji prisiregistravo darbo birzoj ir gydymas jai buvo kaip ir nemokamas. Bet dakt. sake, kad dabar labai tikrina ir mano, kad vistiek jai teks susimoket ligoniu kasoms. ax.gif O ir siaip as manau, kad nera ko apgaudinet valstybe blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~Shpokinycia~ @ 2013 08 06, 07:02)
O ir siaip as manau, kad nera ko apgaudinet valstybe  blush2.gif

Pasiginčysiu unsure.gif O valstybė mūsų neapgaudinėja nieko nedarydama (galimai specialiai), kad nevaisingumo gydymą kompemsuotų? Bent jau dalinai... O tai dabar "verslininkai" lobsta iš žmonių nelaimės, kadangi politikai (gal jiems paranku?) net uodegos nejudina, kad pripažinti nevaisingumą liga mirksiukas.gif
Jokių būdu nesakau, kad reikia vogti, plėšti, nešti, bet jei yra nors mažiausia legali (gal ir ne visai) galimybė - būtina ja naudotis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 08 06, 07:46)
Pasiginčysiu  unsure.gif

biggrin.gif Na, jeigu ir jus norit lygintis i musu valstybes "galvas", tai prasom. Kiekvieno teise rinktis mirksiukas.gif
Taigi mes isvyke galim moketis tuos 80lt. i men. ir atvyke i LT gydytis nemokamai ax.gif As geriau susimokesiu i kasa, negu kysininkausiu ax.gif Bet cia mano nuomone, o jus elkites taip, kaip jums norisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Shpokinycia~ @ 2013 08 06, 07:53)
biggrin.gif Na, jeigu ir jus norit lygintis i musu valstybes "galvas", tai prasom. Kiekvieno teise rinktis  mirksiukas.gif
Taigi mes isvyke galim moketis tuos 80lt. i men. ir atvyke i LT gydytis nemokamai  ax.gif  As geriau susimokesiu i kasa, negu kysininkausiu  ax.gif  Bet cia mano nuomone, o jus elkites taip, kaip jums norisi  4u.gif

PSD šiuo metu yra 90 Lt, bet juk ne apie tai kalba.
Kalbame ir bandome aiškintis kaip galima sutaupyti, bet gauti kokybišką gydymą. Apie kyšius visai nekalbėjom.... blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti