Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Sveikos
Kas Santariškėse darėtės laporoskopiją? Mane užrašė tam tikrai dienai ir liepė su visais tyrimais 7 val. ryte atvažiuoti į konsultacijų poliklinikos registratūrą. Ar jums irgi taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2013 07 24, 17:18)
Ar jums irgi taip buvo?

Buvo smile.gif Kas domina?
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2013 07 24, 17:22)

Dėl siuntimo nieko nesakė, tai ar reikia iš šeimos gydytojos paimti ar jau nebereikia?
beje, kiek pinigėlių davei gydytojui, kuris laporoskopiją atliko?
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2013 07 24, 17:51)
Dėl siuntimo nieko nesakė, tai ar reikia iš šeimos gydytojos paimti ar jau nebereikia?

O tuos tyrimus prieš operaciją turbūt savo poliklinikoje darysitės? Tada šeimos gydytoja ir pateiks išvadą.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2013 07 24, 17:22)

del kokiu priezasciu daretes LP ir kokios isvados po jos? ar labai blogai rado kazka? 4u.gif blush2.gif man arteja tai imu nerimauti ka ten ras...
Atsakyti
QUOTE(egluciuke32 @ 2013 07 25, 10:14)
del kokiu priezasciu daretes LP

Dėl cistos ir įtariamos endometriozės.
ar labai blogai rado kazka?

Kaip ir nieko baisaus: dešinės kiaušidės endometrioidinę cistą (II st. endo) ir mažas folikulines cistas.
imu nerimauti ka ten ras...

O ko pas jus "ieškos"? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2013 07 25, 18:10)
Dėl cistos ir įtariamos endometriozės.

Kaip ir nieko baisaus: dešinės kiaušidės endometrioidinę cistą (II st. endo) ir mažas folikulines cistas.

O ko pas jus "ieškos"?  cool.gif

as kartas nuo karto uzsiauginu geltonkunio cista.. bet savaime praeina... patark ar tai blogai ar ne? nes daktarai sako kad normalu, bet man taip neatrodo...
man LP darys profilaktiskai, nes vyro duomenys pusetini tokie... pas mane hormonai geri.. tai sako tau beliko LP plius histeroskopija kad paziuret ar nieko blogo nera....
Atsakyti
QUOTE(egluciuke32 @ 2013 07 25, 20:37)
as kartas nuo karto uzsiauginu geltonkunio cista.. bet savaime praeina...

O kokio ji dydžio?
ar tai blogai ar ne? nes daktarai sako kad normalu, bet man taip neatrodo...
Šiaip aš tikriausiai pritarčiau gydytojų nuomonei 4u.gif Jei cista labai didelė, tada kitas reikalas.
man LP darys profilaktiskai, nes vyro duomenys pusetini tokie... pas mane hormonai geri.. tai sako tau beliko LP plius histeroskopija kad paziuret ar nieko blogo nera....

Jei vyro duomenys nėra geri, tai kodėl pati turit papildomai tirtis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2013 07 25, 20:59)
O kokio ji dydžio?
Šiaip aš tikriausiai pritarčiau gydytojų nuomonei  4u.gif Jei cista labai didelė, tada kitas reikalas.

Jei vyro duomenys nėra geri, tai kodėl pati turit papildomai tirtis? ax.gif

nes mastom iui darytis, o as noru isitikinti ar su kiausintakiais gerai viskas ir ar kokios endo nera... man reik 100 proc zinoti kaip su manim viskas smile.gif ir gydytojai tam pritaria smile.gif o cistos kartas nuo karto uzauga, apie 2 cm kazkur, ar maziau, nejauciu ju net
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2013 07 22, 15:26)
Sveikos. Man irgi paskyrė laporoskopiją rugsėjo mėn. gyd Klimas. Antro leliuko niekaip nesulaukiam......Gal žinot kiek laiko ligoninėje po laporoskopijos?

Sveikutės. Kada paskyrė? Man LAP rugsėjo 12 d.
Kaip suprantu, man daugiau apžvalginė smile.gif (planuojam lelių, bet kol kas nesigauna sad.gif
Bet kažkaip nustebau, kad ryte pasirodyti, o vakare namo.
Dar pasiteiravau, ar po to galėsiu vairuoti (jei prireiktų pačiai), tai sakė "ilgiau pagulėsi ir į vakarą vairuosi..."
O čia kitos mergaitės ir dieną, ir ilgiau praguli.
Aišku, aš gulėt tai visai nenoriu schmoll.gif
Bet žinot ir tiksliau įsivaizduot tik norisi.

QUOTE(Frėjukė @ 2013 07 22, 15:29)
Priklauso nuo to kaip atsigausi ir ką ras  4u.gif  Gali ir tą pačią dieną paleis ir kitą. Aš po 2 dienų važiavau namo  4u.gif

Po 2 dienų tik išleido? Kažką LAP metu dar ir darė, ar tik apžiūrėjo?
Laukia ir manęs tas džiaugsmas, tai norisi žinot.

QUOTE(Iloncikas @ 2013 07 24, 17:18)
Sveikos
Kas Santariškėse darėtės laporoskopiją? Mane užrašė tam tikrai dienai ir liepė su visais tyrimais 7 val. ryte atvažiuoti į konsultacijų poliklinikos registratūrą. Ar jums irgi taip buvo?

Ir man taip pat. Nei jokių klizmų, tik iš ryto negėrus, nevalgius. Klausiau ar dar kaip nors pasiruošt, atsivežt. Sakė nieko nereikia... Bet gal pagal sąrašiuką susidėsiu dėl viso pikto...
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2013 05 15, 10:10)
Mane operuos Stankevicius.

PO kiek dienu paleido namo? o kaip nors dar atsilyginai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergike26 @ 2013 08 02, 19:53)
PO kiek dienu paleido namo? o kaip nors dar atsilyginai?  4u.gif

Sveika 4u.gif Mane isleido kita ryta smile.gif Mat atsibudus po LP uz 20min jau vaiksciot pradejau, tai jis ir nemate reikalo mane ilgiau laikyt ax.gif Seip as pries tokiu dalykus, kas liecia "atsilyginimus", bet kadangi TAIP pradziugino rezultatais, atsilyginau blush2.gif

O Tave taippat jis operuos? Kokios bedos?
Atsakyti