Man pasirodo LP + Hystero darys, as turiu plana po proceduros viena skristi praejus 2-3 dienoms, ar realus mano norai ax.gif ? Ar po proceduros jauteties gerai/stipriai? Skrydis viso labo 3 valandneles, tik neesu tikra kaip jausiuos ir kaip siules reaguoja i slegio pokycius ax.gif
Po operacijos pati žinosi atsakymus į užduotus klausimus
. Nė viena negalime atsakyti, kaip jausiesi, ką pas Tave ras operacijos metu ir, ką darys. Pvz., aš būtent 2-3 d. po LP ir jaučiausi prasčiausiai. Tikrai nebūčiau pasiryžusi skrydžiui, jei toks būtų numatytas, kadangi net paeiti dorai negalėjau
. O va, kitos sako, kad jau po kelių dienų "skraidė"
ir į darbelius sėkmingai sugrįžo. Na, nežinau... Biuletenis man iki rytojaus, bet eisu ryt pas savo šeimos gydytoją, kad siūliukus išimtų ir prašysiu dar bent savaičiukės "poilsio". Nesijaučiu dar pakankamai stipri, o, be to, mano darbas nėra sėdimas, tai tikrai verta patausoti savo sveikatėlę ir visiškai atsigauti. Mažiausiai norisi komplikacijų. Na, o Tau linkiu pakliūti tarp tų laimingųjų, kurios jėgas atgavo net labai greitai
.
mano nagai visi desimt lakuoti, gal nelieps nusivalyt ax.gif
Uzeisiu pasipasakoti kaip man sekesi 4u.gif
Sėkmės, mergyt
! Laikom už Tave kumštukus
ir laukiam sugrįžtant...
Dėl nagų... Mano buvo lakuoti visi 20
. Ant rankų gelis, o ir ilgis toks, sakyčiau
..., kojų nagučiai nulakuoti buvo skaisčiai raudona spalva. Prisipažinsiu, kiek nerimavau, ar neprikibs ir nelieps "taisyti padėties" prieš operaciją. Tik nelabai realiai įsivaizdavau, kaip su rankų nagučiais susitvarkysiu, juk gelio pati nenusiimsiu. Niekas prie nieko neprikibo, visiems, kaip supratau, mažiausiai rūpėjo tie mano nagai
.