QUOTE(egluciuke32 @ 2013 07 22, 17:35)
nu bet kokia ji idomi... man sake jei stimuliuotu mane tai su prieziura kad stebetu kada ov vyksta, kaip cia taip be prieziuros? negalima taip, kam stimuliuotis ir nezinoti kada ov? gal ji atostogu iseina kad taip jau?
nu siaubas tikiuosi nepadarys atmestinai ji man operacijos... o tu jai duodavai pinigeliu?
gal ji pinigeliu labai nori kas cia zino
as tai tokios nuomones kad esu apdrausta ir man priklauso nemokamai, o tas pinigu kisimas tai patys zmones taip daktarus ir ipratino... juk realiai tai gauna jie juk algas. Suprantu po operacijos draugiskai iteikti saldainiu deze ar ka... bet jei jau uz kiekviena konsultacija moket, tai galima tokiu budu jau geriau tiesiai i vaisingumo klinika varyt
ech... issiliejau cia as
jei nepaslaptis, kokios pas jus nepastojimo priezastys? kokius jau tyrimus atlikot? ir pas ka dabar lanysites? klinikose girdejau Stankevicius neblogas dar, bet man kazkaip pas vyra nejauku, nedabrendau dar matyt
Va va, ir aš lygiai taip pat galvoju
kaip džiugu, kad yra bendraminčių
ir maniškis kategoriškai prieš duoti pinigėlių, nes "patys žmonės įpratino duoti".Taigi, todėl ir aš nedavinėjau. Na pirmą mėnesį stimuliavausi ir 12 CD tikrino su echoskopu ir tik pasakė, kad yra trys folikulai ir jei pastočiau, būtų trynukai. Na ir sakė paskambinti jei
.ir pasakys ką toliau daryti. Na aš tada susirgau mm ir paskambinau paklausti ar toliau gerti stimuliuojančius ir kada ateiti vizitui. o ji man,pasakė kad išeina atostogų. Aš tuomet atsakiau kad gerai, nes užsiregistravau 10 CD ir dar galima spėti pasižiūrėti prieš atostogas, bet ji atkirto kad tuos vaistus galima gerti 3 mėn, ir pas ją apsilankyti tik rugsėjį. Ir tuomet čia prisijungiau prie naujokių kad išklausyčiau jūsų patarimų
Va tokia mano istorija. Na o tikslios priežasties nepasakė kodėl ne
vis tiek, vyruko turtas ne koks