Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(julya7 @ 2013 07 14, 11:44)
Nezinau, gal ten tos dujos. Bet jausmas tai  doh.gif  Vertiesi ant sono ir kliuksi ten toks jausmas lyg oro balionai  g.gif

Man lygiai taip pat buvo su pojuciais pilve smile.gif 4u.gif . Tik slapinantis nepamenu kad butu skaudeje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Žiemuže*: 14 liepos 2013 - 22:08
Sveikos merginos 4u.gif ,

Atkeliauju pas jus su klausimu, nes pati visiškai susipainiojau. Lankiausiu VK dėl nevaisingumo, gydytoja apžiūros metu pamatė, kad gimdos dugne yra polipas. Jį šalins, tuo pačiu padarys ir laporaskopiją - įvertins kiaušintakių praeinamumą. Gydytoja operuos pati, išrašė siuntimą į Santariškes (kadangi ir ten dirba, taigi histero ir laporaskopija bus nemokamai). Suderinom operacijos datą, tik sako, prieš savaitę reikia užsirašyti pas bet kurią ginekologę Santariškėse tam, kad ši sutvarkytų dokumentus operacijai. Mane operuojanti gydytoja tikrai nėra iš tų kalbiųjų, kurios visą procesą paaiškina. Tai likau visai nesupratusi, ar man dabar dar reikia atskirai registratūroje rašytis, ar einant į Santariškes pas ginekologę reikia siuntimo (esu prisirašiusi kitoje poliklinikoje) ir siuntimą operacijai išrašė prieš kelias dienas, o pati operacija bus tik po gerų 2 mėn., tai kažin ar jis dar galios? g.gif
Žodžiu, gal galit kuri paaiškinti, kokia tvarka Santariškėse vyskta histero ir laporoskipija?

Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
biryte, tiksliai atsakyti į jūsų klausimą negaliu, bet papasakosiu, ką/kaip aš dariau. Kadangi siuntimą išrašiusi poliklinikos ginekologė taip pat smulkiai nieko nepaaiškino, tai ėjau pasitart su šeimos gydytoja. Be to, siuntime nebuvo įrašyta jokios gyd. įstaigos - leido rinktis pačiai (o man nuo to tik dar sunkiau smile.gif).
Taigi šeimos gydytoja užrašė mane pas ginę į Santariškių Konsultacijų polikliniką (čia tam, kad tikrai įsitikintų, jog man LP reikalinga) ir išrašė naują siuntimą laparoskopijai.
Po apžiūros Konsultacijų poliklinikoj LP reikalingumas buvo patvirtintas, sutarėm datą, ir pasakė, kad likus maždaug 2 sav. iki LP pasidaryčiau savo poliklinikoje 1-oje temos žinutėje išvardytus tyrimus (man dar papildomai krūtinės ląstos Ro darė).
Dieną prieš LP tuos tyrimų rezultatus nunešiau ginei į Konsultacijų polikliniką. Pas pačią ginę nė neužėjau, sesutė paėmė mano popierėlius ir po kiek laiko išnešė mano kortelę su nauju siuntimu.
Atsakyti
Merginos, gal kuriai nors po laparoskopijos atsirado rudu isskyru? Siandien ketvirta diena po operacijos, pradejo truputi rudai teplioti g.gif
Atsakyti
QUOTE(julya7 @ 2013 07 16, 12:48)
Siandien ketvirta diena po operacijos, pradejo truputi rudai teplioti  g.gif

O nebus tai mmm pradžia?
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2013 07 16, 12:22)
O nebus tai mmm pradžia?

sunku pasakyti, ciklas issiderines. Pries laparoskopija nesirgau du menesius... Kolkas siek tiek pateplioja, poto vel svaru..
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2013 07 16, 06:53)
biryte, tiksliai atsakyti į jūsų klausimą negaliu, bet papasakosiu, ką/kaip aš dariau. Kadangi siuntimą išrašiusi poliklinikos ginekologė taip pat smulkiai nieko nepaaiškino, tai ėjau pasitart su šeimos gydytoja. Be to, siuntime nebuvo įrašyta jokios gyd. įstaigos - leido rinktis pačiai (o man nuo to tik dar sunkiau smile.gif).
Taigi šeimos gydytoja užrašė mane pas ginę į Santariškių Konsultacijų polikliniką (čia tam, kad tikrai įsitikintų, jog man LP reikalinga) ir išrašė naują siuntimą laparoskopijai.
Po apžiūros Konsultacijų poliklinikoj LP reikalingumas buvo patvirtintas, sutarėm datą, ir pasakė, kad likus maždaug 2 sav. iki LP pasidaryčiau savo poliklinikoje 1-oje temos žinutėje išvardytus tyrimus (man dar papildomai krūtinės ląstos Ro darė).
Dieną prieš LP tuos tyrimų rezultatus nunešiau ginei į Konsultacijų polikliniką. Pas pačią ginę nė neužėjau, sesutė paėmė mano popierėlius ir po kiek laiko išnešė mano kortelę su nauju siuntimu.

Ačiū labai už išsamų atsakymą 4u.gif Iš karto aiškiau, kaip ir ką daryti smile.gif Dėkui
Atsakyti
sveikos merginos, man 09 05 LP ir histeroskopija smile.gif lankausi kauno klinikose pas gine, bet siaip priklausau kalnieciu poliklinikai, gine pasake kad 09 05 ateiciau i priimamaji tik, sake siuntimo nereik is seimos daktaro, tik pati gine dave lapuka kuriame parasyta kad man bus planine operacija ir kad seimos daktaras turi istirti slapima, bendra kraujo tyrima ir kraujo kresumo tyrima (tik siuos 3 ) g.gif g.gif kas keisciausia kad pasake kad siuntimo nereikes......... ar kam taip buvo? sake ateiti tik su tyrimais is seimos daktaro.
Atsakyti
QUOTE(egluciuke32 @ 2013 07 17, 21:24)
keisciausia kad pasake kad siuntimo nereikes......... ar kam taip buvo? sake ateiti tik su tyrimais is seimos daktaro.

Tikriausiai ji pati ir operuos? Net jei ir ne, tai manyčiau, kad viskas gerai, nes juk jau paskirta diena.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2013 07 17, 20:37)
Tikriausiai ji pati ir operuos? Net jei ir ne, tai manyčiau, kad viskas gerai, nes juk jau paskirta diena.

Mane siuntė ta pati ginekologė, kuri ir operavo. Siuntimo nedavė, bet sakė ateisi paskirtą dieną ir tau išrašysiu. Atėjau, o jai išeiginė doh.gif Tada ėjau į skyrių, skyriaus vedėją ant balto lapo parašė laišką registratūrai, kad mane priimtų, nes kitaip neguldė į ligoninę schmoll.gif Tai vat nežinau kaip čia su tuo siuntimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2013 07 17, 22:37)

na mano poliklinika kalnieciu, bet lankausi klinikose pas gine, ten yra mano kortele uzvesta, visada pas ja siuntimais lankausi is kalnieciu pol. , o LP ji mane uzrase ir dave tik lapuka su sarasu tyrimu kuriuos turi padaryti seimos daktaras, ir sake siuntimo nereikes, tai vat ir stradalinu kad po operacijos saskaitos nepateiktu blush2.gif
o operacija manau kad ji ir darys. Tik ji siuntima matyt ir rasys, nes as galvojau gal operacijai reikia seimos daktaro siuntimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluciuke32: 18 liepos 2013 - 12:31
QUOTE(egluciuke32 @ 2013 07 18, 13:30)
stradalinu kad po operacijos saskaitos nepateiktu  blush2.gif

Aa, dėl to nežinau. Geriausiai būtų jos pačios paklausti, bet jums turbūt nesmagu? cool.gif
QUOTE(egluciuke32 @ 2013 07 18, 13:30)
galvojau gal operacijai reikia seimos daktaro siuntimo...

Šeimos gydytoja 'palaiminimą' duoda smile.gif T. y. parašo savo išvadą po tyrimų atlikimo, kad operuoti galima.
Atsakyti