Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(19891010 @ 2013 06 27, 19:24)
Ar normalu, kad po LP pasikeite?

Aš čia džiaugiaus, kad pirmos po LP mmm (kurios prasidėjo trečią dieną po LP ir atėjo anksčiau kokiom 5 dienom) buvo visiškai neskausmingos. Deja, sekančios, o ir dabartinės mmm nėra jau tokios neskausmingos sad.gif Tiesa, skausmas kol kas mažesnis, t. y. kur kas mažiau IBU- tabečių išgeriu nei anksčiau smile.gif Bet man iki LP buvo dar stipresni skausmai pirmas 2 dienas. Aišku, aš ne medikė, bet sakyčiau, jog nelabai normalu, kad jums skausmas atsirado mastau.gif
Atsakyti
Labas rytas sesutes.Mano klausimas issisprende.Gin pati kita diena paskambino ir pasake , kad susitare su Oldu Tomasausku,as nulekiau jau kita diena i Santariskes.Lap bus 7 rugpjucio.Klausimas:ar visiems daro pirma diena po mm?As tiesiog pasakiau 7 o del vartojamu vaistu( 2 men stimuliavosi)padidejo ciklas ir mm ne visada ateina laiku.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2013 06 27, 17:34)
Aš čia džiaugiaus, kad pirmos po LP mmm (kurios prasidėjo trečią dieną po LP ir atėjo anksčiau kokiom 5 dienom) buvo visiškai neskausmingos. Deja, sekančios, o ir dabartinės mmm nėra jau tokios neskausmingos sad.gif Tiesa, skausmas kol kas mažesnis, t. y. kur kas mažiau IBU- tabečių išgeriu nei anksčiau smile.gif Bet man iki LP buvo dar stipresni skausmai pirmas 2 dienas. Aišku, aš ne medikė, bet sakyčiau, jog nelabai normalu, kad jums skausmas atsirado mastau.gif

Man IBU nebepadeda verysad.gif Nurašiau ant to, kad gal juos pradėjo falšivinti (tiek juos reklamuoja kiša, kad man gal jau ir paranoja prasidėjo) doh.gif Aš dabar Aponil geriu, užtenka 0,5 tabl. ir ramu 12 val.
Atsakyti
Olesia nebūtinai pirmą d po mmm daryti, bet kuo greičiau tuo geriau. Aš buvau užsimetusi dienelę dvi dėl visa ko. Šiaip tai skambink daktarui, klausk, jei as nors ne pagal planą. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2013 06 27, 19:24)
Sveikutes 4u.gif  O as vat su tokiu klausimu... Po LP mmm atejo labai greitai (buvo kaip visada, jokiu pasikeitimu) ir po 30d (laiku) atejo antrosios mmm. Keista, kad jos kaip niekada gausios ir laaabai skausmingos, siandien 5-a mmm diena kraujuoju stipriai, anksciau 5-aja diena tik stipriau teplioja ir skauda visas dienas. To niekada nebuvo. 1-aja mmm diena visada paskaudedavo, bet veliau nieko nejusdavau. Ar normalu, kad po LP pasikeite?

Blyn, siandien jau 9-a CD, o man vis dar teplioja, ir vel skaudejo diena, nebesuprantu nieko schmoll.gif Gal visgi nuvaziuot pas savo gine...? g.gif O gal nekreip demesio ir palaukt kitu mmm? g.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2013 07 01, 19:52)
Blyn, siandien jau 9-a CD, o man vis dar teplioja, ir vel skaudejo diena, nebesuprantu nieko schmoll.gif  Gal visgi nuvaziuot pas savo gine...? g.gif  O gal nekreip demesio ir palaukt kitu mmm? g.gif

Visada geriau pasiklausti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 07 01, 21:55)
Visada geriau pasiklausti  g.gif

4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! 4u.gif
Rytoj man bus atliekama laparoskopija, endometriozės patvirtinimui, bei cistomos šalinimui sad.gif aptikta aštuonių centimetrų "šokoladinė cista". Baisu pagalvoti dėl ligos, o dar tik 23 metai.
Siaubingai bijau operacijos, ypač narkozės. Bet manau, kiekviena susiduria su šia baime smile.gif Bijau, ryt nuo streso ir iki ligoninės nedašliaušiu..
Atsakyti
QUOTE(julya7 @ 2013 07 11, 09:54)
Sveikos merginos!  4u.gif
Rytoj man bus atliekama laparoskopija, endometriozės patvirtinimui, bei cistomos  šalinimui sad.gif aptikta aštuonių centimetrų "šokoladinė cista". Baisu pagalvoti dėl ligos, o dar tik 23 metai.
Siaubingai bijau operacijos, ypač narkozės. Bet manau, kiekviena susiduria su šia baime smile.gif Bijau, ryt nuo streso ir iki ligoninės nedašliaušiu..

Kai šliauši tik nepamiršk baimės lotuliukas.gif
Gal nesupyksi už juoklį g.gif Tikrai, tikrai nėra ko bijoti. Labiau reiktų bijoti LP rezultatų, nes jei kartais labai nedžiuginantys ypač jei nesulaukiama leliukų doh.gif O šeip baimes tikrai drąsiai gali palikti namie - jų tau ten neprireiks. Ne vienai sakiau, kad grįžusios po LP juoksis iš savo baimų - patikėk taip ir būna. Narkozės irgi bijoti nereikia. Juk nebijai vakare užmigti? PO LP bent jau aš nejaučiau jokių skausmų, o kai atėjo suleisti nuskausminamųjų nenorėjau jų, nes man per mmm skauda n kartų labiau. Taigi aukščiau nosytę, mes tave laikysim už rankos - bus drąsiau drinks_cheers.gif
Dėl drąsos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 11 liepos 2013 - 11:08
QUOTE(Comma @ 2013 07 11, 11:08)
Kai šliauši tik nepamiršk baimės lotuliukas.gif
Gal nesupyksi už juoklį g.gif Tikrai, tikrai nėra ko bijoti. Labiau reiktų bijoti LP rezultatų, nes jei kartais labai nedžiuginantys ypač jei nesulaukiama leliukų doh.gif O šeip baimes tikrai drąsiai gali palikti namie - jų tau ten neprireiks. Ne vienai sakiau, kad grįžusios po LP juoksis iš savo baimų - patikėk taip ir būna. Narkozės irgi bijoti nereikia. Juk nebijai vakare užmigti? PO LP bent jau aš nejaučiau jokių skausmų, o kai atėjo suleisti nuskausminamųjų nenorėjau jų, nes man per mmm skauda n kartų labiau. Taigi aukščiau nosytę, mes tave laikysim už rankos - bus drąsiau  drinks_cheers.gif
Dėl drąsos  4u.gif

Ačiū Comma 4u.gif
Vakar apie pirma valanda išoperavo, šiandien jau drybsau namučiuose thumbup.gif Po narkozės greitai atsigavau, jau vakare galvelė šviežia buvo, operacija pasisekė puikiai:) Išpjovė aštuonių cm cistoma, ir laparoskopijos metu rado dar vieną pusantro cm pasislepusią kiaušidėje cistą , nustatė trečios stadijos endometriozędoh.gif
Sunkiau pilvukas atsigaudinėja, vaikštau susirietus, jaučiu kaip jame kažkas vartosi, kunkuliuoja, sproginėja:D Besišlapinant skauda šoną, bet tikiuosi tai normalus simptomas po lp g.gif
Atsakyti
QUOTE(julya7 @ 2013 07 13, 22:24)
jaučiu kaip jame kažkas vartosi, kunkuliuoja, sproginėja:D
Besišlapinant skauda šoną, bet tikiuosi tai normalus simptomas po lp  g.gif

Nieko panašaus nejaučiau, turiu omeny viduje.
Ir šlapinantis jokio skausmo nebuvo.
Jūs geriau pasikonsultuokit ar su operavusiu gydytoju, ar su savo ginekologe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2013 07 14, 10:11)
Nieko panašaus nejaučiau, turiu omeny viduje.
Ir šlapinantis jokio skausmo nebuvo.
Jūs geriau pasikonsultuokit ar su operavusiu gydytoju, ar su savo ginekologe 4u.gif

Nezinau, gal ten tos dujos. Bet jausmas tai doh.gif Vertiesi ant sono ir kliuksi ten toks jausmas lyg oro balionai g.gif
Atsakyti