Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Comma @ 2013 06 18, 10:07)
Aš tai manyčiau, kad tas tepimas čia tik po histero ir lap. Tikrosios turėtų ateiti pagal grafiką. Bet 100% ir juk pačios nežinom ar tikslus būna tas grafikas mirksiukas.gif Todėl manau, kad tik laikas parodys. Tuo labiau, kad nežinom ką tau atliko histero ir lap metu g.gif

lap metu buvo pasalinta cista, o histero buvo tik apzvalgine, nes viskas kaip ir gerai pas mane. rolleyes.gif na, laukiu toliau...
Atsakyti
QUOTE(-odi- @ 2013 06 18, 09:28)
lap metu buvo pasalinta cista, o histero buvo tik apzvalgine, nes viskas kaip ir gerai pas mane.  rolleyes.gif  na, laukiu toliau...

Tada situacija analogiška kaip ir pas mane mirksiukas.gif Vienintelis skirtumas, kad man histero ir lap darė atskirai (poros mėnesių skirtumas). Bet ir po vienos ir po kitos operacijos man patepliojo tik gal kokias dvi dienas, o mmm atėjo tiksliai pagal grafiką.
Parašyk kaip bus tau - ateinančioms kartoms (forumietėms) tai bus aktualu - juk kiekvienos mūsų organizmas skirtingas ir į intervencijas reaguoja individualiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(-odi- @ 2013 06 18, 11:28)
lap metu buvo pasalinta cista, o histero buvo tik apzvalgine, nes viskas kaip ir gerai pas mane.  rolleyes.gif  na, laukiu toliau...

Man LP metu taippat salino cista. Po LP iskart radejo tepliot, po 3 dienu pasirode mmm (anksciau, ne pagal grafika). Mano gine sako, kad tai normalu, nes intervencija kaip ir issaukia mmm, bet apie uzsilaikyma nieko negirdejau. g.gif Na kas tau belieka, lauk, o sulaukus pranesk, gal bus aktualu ir kitoms smile.gif
Atsakyti
Man tiek po pirmos lap, tiek po antros lap+histero iskarto prasidejo normalios menesines. Po pirmos tai kaip ir turejo taip buti, nes skaitesi kaip uzsitesusios menstruacijos(negimdinis), o po antros op(diagnostine) turejau susirgti kazkur 5 dienom veliau, skaiciuojant normalu cikla, bet iskart po op prasidejo normalios mmm
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 06 18, 15:51)
Tada situacija analogiška kaip ir pas mane  mirksiukas.gif Vienintelis skirtumas, kad man histero ir lap darė atskirai (poros mėnesių skirtumas). Bet ir po vienos ir po kitos operacijos man patepliojo tik gal kokias dvi dienas, o mmm atėjo tiksliai pagal grafiką.
Parašyk kaip bus tau - ateinančioms kartoms (forumietėms) tai bus aktualu - juk kiekvienos mūsų organizmas skirtingas ir į intervencijas reaguoja individualiai g.gif

QUOTE(19891010 @ 2013 06 18, 18:12)
Man LP metu taippat salino cista. Po LP iskart radejo tepliot, po 3 dienu pasirode mmm  (anksciau, ne pagal grafika). Mano gine sako, kad tai normalu, nes intervencija kaip ir issaukia mmm, bet apie uzsilaikyma nieko negirdejau. g.gif  Na kas tau belieka, lauk, o sulaukus pranesk, gal bus aktualu ir kitoms smile.gif

na ka, laukiu toliau, idomumo delei ir BT pradejau matuot, tai siandien pradejo kilti g.gif ir krutine jautri/papilnejus nuo vakar. Ziuresiu kaip bus toliau rolleyes.gif
Atsakyti
Laba nakti mergaites.Reikia pagalbos persikraustau i Jusu skyreli.Daktaras Treis liepe daryti laporoskopija yra cista, viena pries menesi punktavo bet vel uzaugo nauja.Ir kiausintakiu nistero darytas 2005 metais-isvada sunkiai vingioti.Nuejau vakar pas savo gine prasit siuntima dave bet pasake kad daktara ir ligonine ieskociau pati,nes visur mokama.As sakau tai kur ir pas ka?Nu tai gal i Norwai o gal i Santariskes pas Olda Tomasauska.Gal kas patars kaip yra is tikruju,nuo ko pradeti?
Atsakyti
QUOTE(olesia @ 2013 06 22, 00:53)
siuntima dave bet pasake kad daktara ir ligonine ieskociau pati,nes visur mokama.As sakau tai kur ir pas ka?Nu tai gal i Norwai o gal i Santariskes pas Olda Tomasauska.

O kodėl jums mokama? Gana brangi ši operacija.
Kai aš ruošiaus laparoskopijai, tai labai daug teigiamų atsiliepimų apie O. Tamašauską ir skaičiau, ir girdėjau smile.gif
Apie Northway kliniką endometriozės temoje rasit kelis atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
Jei siuntimas is ginekologo yra, tai ligoninese nemokamai turi daryti.
as mm taip ir nesulaukiau vis dar, nors jau virs menesio nuo operacijos praejo, o ta kraujavima po LP daktare sake mm nelaikyti... jokiu mm pozymiu vis dar nera. Vat kai ju reikia (turiu pradeti KT gert) ju ir nera, o kai ju nelauki, tai visada ateina sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2013 06 23, 10:42)
Jei siuntimas is ginekologo yra, tai ligoninese nemokamai turi daryti.
as mm taip ir nesulaukiau vis dar, nors jau virs menesio nuo operacijos praejo, o ta kraujavima po LP daktare sake mm nelaikyti... jokiu mm pozymiu vis dar nera. Vat kai ju reikia (turiu pradeti KT gert) ju ir nera, o kai ju nelauki, tai visada ateina sad.gif

O gal nestuke.gif ? mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Labukas, o as prisiduodu, siandien man 3cd.
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 06 23, 13:47)
O gal  nestuke.gif ? mirksiukas.gif  blush2.gif

Ech, is kur tam nestuke.gif atsirasti, jei pries menesi iseme negimdyni, o gimdoje, nors ir labai labai ieskojo, nieko deje nerado verysad.gif Po LP saugojomes visus kartus, o pries ja - ne, bet taip tikriausiai nebuna, kad turint negimdyni pastot normaliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miaffa: 24 birželio 2013 - 19:24
Sveikutes 4u.gif O as vat su tokiu klausimu... Po LP mmm atejo labai greitai (buvo kaip visada, jokiu pasikeitimu) ir po 30d (laiku) atejo antrosios mmm. Keista, kad jos kaip niekada gausios ir laaabai skausmingos, siandien 5-a mmm diena kraujuoju stipriai, anksciau 5-aja diena tik stipriau teplioja ir skauda visas dienas. To niekada nebuvo. 1-aja mmm diena visada paskaudedavo, bet veliau nieko nejusdavau. Ar normalu, kad po LP pasikeite?
Atsakyti