Miaffa,
Netikėtai ir čia susitikom
Tik skirtumas tas, kad man ne taip morališkai skausminga kaip tau
Laikykis
Kiek skaitau, tai kiekvienai, galima sakyt, vis kitaip. Kadangi pati buvau prisiskaičius ir prisiklausius visokių
baubų , tai gal ir
pasikartosiu, bet norėčiau nuramint belaukiančias LP
QUOTE(Miaffa @ 2013 05 22, 17:22)
mano narkoze su vamzdziu gerkleje
Čia tokiu būdu narkozę darė, kad extrinis atvejis?
QUOTE(Miaffa @ 2013 05 23, 10:10)
Man prireike negazuoto mineralinio. Dienai apie 2l liepia isgerti.
naktinukai, chalatas, slepetes, higijenos priemones (
butinai iklotus paimt reik, tamponu negalima), puodukas.
O man nieks nieko neliepė gert, atvirkščiai - neleido
Naktinių ir chalato nė nesivežiau, nes neketinau ilgiau nei 1 naktį ligoninėj praleist.
Turėjau pasiėmus
pampersą (nes vėl gi - buvau prisiskaičius), bet jo man visai neprireikė. Iš
ten nė kiek nekraujavo. Man nakčiai buvo paliktas drenas (toj pusėj, kurioj
sėdėjo cista), tai toj vietoj marškiniai išsikraujavo. Bet visą naktį išbuvau be kelnaičių ir jų man neprireikė
QUOTE(Miaffa @ 2013 05 23, 10:10)
GPL Vilniuje net naktinukus pirmai dienai duoda savus, tik po to leidzia i nuosavus persirengti
Santariškėse operacijos dieną man davė vienokius (ilgus), ryte (nors išbuvau tik iki 8 val.) gavau mini.
QUOTE(giengiux @ 2013 05 24, 13:41)
vakare mane klizmavo, <...> 6 ryto prabudau, kai atėjo sesutė ir išsivedė antrai klizmai
Santariškėse klizmų
neduoda. Operacijos dieną (
iš vakaro, t. y. būtų reikėję atvykt iki 10 val., neguliau, nes leido pasirinkt) anksti ryte (prieš 6 val.) nepavyko
to reikalo atlikt, tai apie tai užsiminiau sesutėms. Jos tik nusišypsojo ir pasakė, kad klizma man tikrai nebus reikalinga.
tada kaip per miglą atsimenu, kad mane nuvežė į pooperacinę.
O man jokios miglos nebuvo. Kai dar operacinėj pažadino, tai iškart ir nubudau. Net sugebėjau (nors esu trumparegė) pastebėt, kad ne į tą palatą mane atvežė
QUOTE(-odi- @ 2013 05 29, 15:19)
14.30 operavo 16.30 jau buvau palatoj, bet atsigavau tik 21h.
Mane labai panašiu laiku operavo - maždaug pusvalandžiu anksčiau. Truko irgi apie 2 val. Bet atsigavau (t. y. pyktis, kad pažadino
ir skausmas) maždaug po 2 val., t. y. apie 18 val., dingo. Po to
išsiblaiviau ir tik apie 23 val. užmigau.
QUOTE(Miaffa @ 2013 05 22, 17:22)
Pripumpavo ju visa pilva. Tai kol guliu pucia pilva. Keliuos - viskas kyla ir pradeda durti kepenys plaucius ir pecius
mėginau keltis ir taip galva susvaigo, kad apsivėmiau, išbalau visa kaip popierius
QUOTE(-odi- @ 2013 05 29, 15:19)
Man dabar labai įdomu, nuo ko tas pykinimas priklauso?
Aš prieš LP vienintelio ko bijojau, tai narkozės
(na, ir force majore - sepsio ar pan.). O jokio blogumo/pykinimo taip ir nepajutau. Ir dujų nejutau, ir šonkaulių neskaudėjo.
QUOTE(selione @ 2013 05 30, 20:51)
kada jau galima maudytis po laporoskopijos vandens telkinyje ?
Kur planuojat maudytis? Į ežerą bent aš nelysčiau gerą mėn. po, jei ne daugiau. Jei apie jūrą galvojat, tai klauskit operuosančios gydytojos