Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 25

QUOTE(SIMPL @ 2013 04 22, 21:42)
Nedomina manęs šiuo metu šios prekės

A tai koks apsilankymo šioje temoje tikslas? lens.gif Neįdomu, nepatinka, per pigu, nelietuviška, akcininkas buožė ir vis tiek čia. Tai kiba profsąjungoms atstovaujat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neverk, mama: 22 balandžio 2013 - 22:41
QUOTE(Neverk @ mama,2013 04 22, 22:36)
A tai koks apsilankymo šioje temoje tikslas? lens.gif Neįdomu, nepatinka, per pigu, nelietuviška, akcininkas buožė ir vis tiek čia. Tai kiba profsąjungoms atstovaujat?

Ačiū , kad paklausėte. Nu ne profsąjungoms lotuliukas.gif atstovauju ir ne maximai ir dirbu ne baldų srityje.
Užeinu fotoaparato pasidairyti, žiūriu tema: IKEA, na galvoju reikia atsiversti, o ką pamačiau-panašu į ženklo kultą....tiesiog norėjau iš kitos pusės parodyti, kokia iš tikrųjų yra IKEA ir ką apie ją galvoja kiti, ne tik diskutuojantys šioje temoje. Kiekvienas teiginys ar išsakyta nuomonė sutikta, kaip puolimas...prieš ką atsakykite pačios. Užregistruokite svetainę, susikurkite savo forumą, padarykite jį uždarą ir diskutuokite apie ką norite. Jei forumas viešas-aš turiu teisę pareikšti savo nuomonę, netgi jei ji nesutampa su jūsų.
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2013 04 23, 00:10)
Ačiū , kad paklausėte. Nu ne profsąjungoms  lotuliukas.gif atstovauju ir ne maximai ir dirbu ne baldų srityje.
Užeinu fotoaparato pasidairyti, žiūriu tema: IKEA, na galvoju reikia atsiversti, o ką  pamačiau-panašu į ženklo kultą....tiesiog norėjau iš kitos pusės parodyti, kokia iš tikrųjų yra IKEA ir ką apie ją galvoja kiti, ne tik diskutuojantys šioje temoje. Kiekvienas teiginys ar išsakyta nuomonė sutikta, kaip puolimas...prieš ką atsakykite pačios. Užregistruokite svetainę, susikurkite savo forumą, padarykite jį uždarą ir diskutuokite apie ką norite. Jei forumas viešas-aš turiu teisę pareikšti savo nuomonę, netgi jei ji nesutampa su jūsų.

Jums panašu. Bet tai nėra tapatu yra. Forumas viešas ir čia galima pareikšti savo nuomonę, net jei ji nesutampa su jūsų. Ir paklausti. ir nusipirkti tai, kas patinka ne jums, o pirkėjui.
Už patarimus ačiū, galite susikišti juos atgal į klaviatūrą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neverk, mama: 22 balandžio 2013 - 23:25
QUOTE(Neverk @ mama,2013 04 22, 23:23)

Už patarimus ačiū, galite susikišti juos atgal į klaviatūrą.

Tai be užgauliojimų-niekaip neišeina....gal galite pademonstruoti
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2013 04 23, 00:32)
Tai be užgauliojimų-niekaip neišeina....gal galite pademonstruoti

Aš nežinau, kaip jums skaitosi, kokias intonacijas išgirstate ir kas konkrečiai susirodė jūsų cituojamame mano poste. ir nežinau, kodėl jūs tai traktuojate kaip užgauliojimą. Jums prašymas nereguliuoti pirkėjų pasirinkimų. Ačiū.
Atsakyti
Simlp as Jums siulau atidaryti nauja tema IKEA pries ir uz, ir ten pateikti visas zinias. Manau, kad tikrai atsiras norinciu diskutuoti sia tema. Cia mes aptarinejame siaurai buitiskai prekes, ju kokybe, kaina, vezejus.
Lygiai taip pat galima aptarineti ir Zuoko isvogtas trinkeles, prospekto pertvarkyma, planuojama tramvaju, nuo kurio as nesu ekstazeje, kitiems atrodo patinka, express autobusu liniju daryma ir didzilias skolas, bei ddarzeliu trukma. Tai, kad svedai zino, jog ju tautietis vagia is ju Paciu ir dar nesumoka jiems mokesciu, vis tiek nestabdo pirkimo. Sia diskusija pateikete faktu, kurie idomus, liudinantys, bet nieko nepakeis t.y. Parduotuves atidarymo nepakeisite, zmoniu uzdarbio, kad galetu pirkti dizaineriu baldus taip pat,,o jau pirkti reikia, ar nereikia, yra samoningumo reikalas ir jis irgi taip nekeiciamas. Nueikite i tarpininkiu is Javforumus ir suprasit, kad dauguma perka ten, kur pigiau, nes Lt versloninkai plesia savus gyventojus, kurie tiek neuzdirba..ir nemoku as uz vyro gerus batus 500lt, kai uz tuo pacius galiu sumoket 200lt, labai paprasta ekonomika
Atsakyti
Hennesy, mes hamako stovą iš Senukų. Pirkom nematavę hamako (aš net nepagalvojau apie tai) ir tiko. Jei matuot, tai reiktų turbūt žiūrėt, kad hamako ilgis, nuo vieno virvių galo iki kito būtų didesnis nei visas stovo ilgis ir tada tikrai tiks. Ikėjos žiūriu stovas ir su ratuku, tai dar patogiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2013 04 22, 17:31)
Nors ir durnam aišku, kad IKEA'ai dar toli iki lietuviškos klasikos  wub.gif http://www_sadiva_lt/tachtos/

lotuliukas.gif
lotuliukas.gif
QUOTE(Forgete @ 2013 04 22, 21:33)
Nematau cia tos diskusijos prasmes ir esmes. Kazkam pilnatis ir issiliet norisi, nes tikriausiai temoje "Kaip atsispirti pagundai darbe IV" visos protingos mintys baigesi.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Siulau nebesileisti i simpl provokacijas, nes jai ir neidomus musu atsakymai...
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2013 04 22, 21:41)

Merginos, siūlau nebegaišti laiko ir nediskutuoti su šiuo asmeniu, nes temos gera atmosfera kažkaip ... truputuką ima nukentėti.

Geriausiai būtų į jos (ar jo?) žinutes - ignoras. O moderatorės temą tikiuosi kad pravalys.

O visai mūsų šauniajai senajai kompanijai
    oro_buckis.gif



Pritariu drinks_cheers.gif Iš kart siūliau nesivelt į diskusijas, nes tema ne apie tai ax.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2013 04 22, 21:17)

6.  lotuliukas.gif kiek man žinoma maximos pagrindinis prekių asortimentas sudarytas iš maisto produktų pagamintų lietuvoje, bet ne iš baldų pagamintų kinijoje


Aš nesuprantu jūsų pozicijos. Taigi pripažinot, kad ir LT įmonės gamina Ikejai, o dabar jau Kinijoj gaminti? Aišku, Ikejai gamina daug kur, bet iš mano žinomų, lietuviai gamina baldus, šviestuvus, dėžutes, turbūt yra ir daugiau ... Ir ta produkcija yra eksportuojama - Ikejos tinklas gi platus. Taigi, - ar tai naudinga Lietuvai, ar ne?
Kažkokia nesąmoninga diskusija, tikrai biggrin.gif neberašysiu biggrin.gif .

Į temą, paskutinėje foto esantis stalinis šviestuvas (Lampan) nelabai koks. Aišku , kaina ten kapeikos, bet jau toks visai žaislinis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,

gal kas turi tokia? Ar matė, čiupinėjo?
Domina atsiliepimai. 4u.gif

http://www.ikea.com/...ducts/70176086/
Atsakyti