1. Jei atvaziuoja zmones i Lt, jie cia pavalgo, uzsipila benzo ir t.t. Taigi yra papildomu pinigu ir be pirkimosi Ikea
2.Jei gali, tai ir nedrbi, nenoreti gali, bet valgyt is kako reikia, taigi sitas mastymas cia netnka.
3. Senu seniausia istorija, jie uzregistravo imone kaip neigaliuju, tiksliai formuluotes nepamenu, ir susigrazino PVM milijonais, cia gi jau desimtmecio senumo istorija.
4. Tks mentalitetas yra tiesiog vadinamas konsiumerizmu, jis pas mus gerokai jau isigalejes, ypac periferijose, kur kitos atrakcijos gal ir labai ner, kaip eiti i diskoteka ar nuvaziuoti asitursinti prekybcentryje, nebutinai net Akropolyje. Tai nebutinai ir Ikea turi but. Kitas klausimas ar tu nuvaziuoji, pasivaikstai po ekspozicija ir zinai, ka ir kam pirksi, t.y. Kaip veikia daiktas, ar tiesiog perki, kad yra nuolaida nereikalingam daiktui. O delto, ka cia rasome ir dziaugiames gave, tai neskaikit ir tokia nuomone nesusidarys 5.
dalies daiktu pvz. Blum furnituros, stumdomu daiktu ir kokybiskos ir normalios kainos, Lt negausi, ir ne Lt gaimnta tik uzsideta 100 proc. Antkainis ir kur cia kas laimi? Ir dziaugiuosi, nes turiu tikrai brangu, gera daikta, uz gra kaina ir deja niekam pademonstruoti negaliu, nes jie stalciuose
o buije labai patogu. Vienetines virtuves Lt tikrai galima pasigaminti ir uz furnitura oi kai gerai suploti, ir cia nebus dizainerio ar lietuvio nuopelnas..tuscia jo
6. Beje, manau, kad Maximos didesne produkcijos dalis yra kinietiska
7. Triu pasakyti, kad pvz. Su mazais vaikais as tikrai neisiekau ir nenoriu vienetiniais baldais, kad ir labai graziais apstatyti buto, nes mano nuomone, menas turi but saugomas ir juo gerimasi, nu ar normaliai naudojamasi, kai tuo tarpu man siuo metu aktualus fukncionalus ir patogus baldai, kokius ir turime, net tada kai mano mazoji ispiese Pax spinta vaskinem kreidutem
ir ne taip gaila ir gerai nusivale
Tiesiog jusu komentarai yra vardan to, kad butu toliau tesiama si tuscia diskusija. Tema aiski, aptariam, ka verta pirkti, neverta, naudinga, kur panaudojom ir t.t. O jusu komentarai, kad cia pigu, prasta, tai tikrai paisulymas vienas, nepirkti ir neskaityti musu diskusijos, kad jusu nervai butu ramus
1. Kalba eina, kad pinigai už prekes palieka lietuvą ir tai neadekvatu pinigų kiekiu nusipirktam sumuštiniui. Užsipila benzino-juokaujate, jis baltarusijoje ir latvijoje pigesnis
, greičiau baltarusis įsidės papildomą kanistrą, kad čia parduotų ir lyčną cigarečių bloką. Kad aplankys ne tik IKEA-čia kita kalba.
2. kodėl gi netinka? jeigu taikstosi su tokia padėtimi- pačių darbuotojų problema.
3. Ai, čia su "spinduliuku" ta istorija
jau buvau pamiršęs. Na nesusigrąžino jie to PVM
4. Na vienu žodžiu "Shopping" liga serga
5. kiekvienas skirtingai suprantame kokybę
6.
kiek man žinoma maximos pagrindinis prekių asortimentas sudarytas iš maisto produktų pagamintų lietuvoje, bet ne iš baldų pagamintų kinijoje
7. Ir kiek komplektų jums tų baldų iš IKEA vaikų kambariui reikia?