: negavau
QUOTE(Alchemie @ 2013 08 03, 20:13)
Gausit Mano paštininkė atnešė siuntinuką, tai aš pati paklausiau, sakė, kad turi mašinoj, pradėjo vežiot, bet nuo kito galo, būčiau tik antradienį gavus O dabar ir anytai davė, nors jai jo nereikia
QUOTE(Alchemie @ 2013 08 03, 19:13)
Gal dar atnes, juk pati pradzia dalinimo Jei ka, tai gavau 2, galiu pasidalinti
QUOTE(Katren @ 2013 08 03, 14:12)
Gal kas buvote IKEA iskyloje prie Baltojo tilto? Kas ten gero ir idomaus vyksta?
nebuvau,bet maciau komentara FB:
" Buvome, apie 10 hr. Zmoniu nulis ,sustatytos kedes ir stalas ratuku. Tokiu ratuku gal 7-10. Groja kazkokia muzika, viskas . Paklausiau ar turi katalogu , sake neturi... Sake i pasto dezutes metys."
QUOTE(xde @ 2013 08 03, 22:01)
nebuvau,bet maciau komentara FB:
" Buvome, apie 10 hr. Zmoniu nulis ,sustatytos kedes ir stalas ratuku. Tokiu ratuku gal 7-10. Groja kazkokia muzika, viskas . Paklausiau ar turi katalogu , sake neturi... Sake i pasto dezutes metys."
Geras net is iskylos organizuotos buvo... O kas nors gauna i e-pasta kokias naujienas apie Ikea? As uzsiregistravau ir galvojau tik sius info visokia, ale ramu Net del atidarymo nepranese.
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2013 08 03, 23:43)
Geras net is iskylos organizuotos buvo...
akcija,matyt,bus ir kita savaitgali:
http://www.vilnius.l...;DocId=30226419
Vakar Palangoje pastininke iteike kataloga .
QUOTE(Louhi @ 2013 08 03, 21:26)
Gal dar atnes, juk pati pradzia dalinimo Jei ka, tai gavau 2, galiu pasidalinti
Vierchas pajuris gauna, miesto centras ne
Louhi, pasaugok, jei negauciau, kreipsiuosi
Alchemie,
nesi viena, miesto pakraštys irgi negauna
O aš vis galvojau, liks darbo vežėjams ar ne. Matyt, kad liks, na gal ne tokie kiekiai, bet liks. O gal kaip tik bus daugiau užsakymų? Gyvai pačiupinėtą daiktą drąsiau pirkti
nesi viena, miesto pakraštys irgi negauna
O aš vis galvojau, liks darbo vežėjams ar ne. Matyt, kad liks, na gal ne tokie kiekiai, bet liks. O gal kaip tik bus daugiau užsakymų? Gyvai pačiupinėtą daiktą drąsiau pirkti
QUOTE(Alchemie @ 2013 08 04, 11:03)
Vierchas pajuris gauna, miesto centras ne
Sutarta, jei reikes, duok zinoti
Buvom siandien prie baltojo tilto, sedejom ant IKEA PS VAGO kedziu, tai galiu pasakyti, kad labai smagu, zmones piknikauja vaises ant LACK staliuku susideje, vaikai zaidzia ant MAMMUT baldeliu Groja neikyri muzika... Ech... tobulas vasaros vakaras
Dar ant paties tilto atsidares IKEA baras, apstatytas irgi IKEA baldais. Viskas paprasta, be jokiu pompastiku, todel tikrai labai smagu Rekomenduoju visiems
ar nėra BILLY lentynų planuoklio ar aš jo nerandu?
Nera as braiziausi rankom ir matavau pati jei reik turiu keleta lentynu, galiu pamatuot ka reik