Sveikos mergaites, norėčiau paklausti Klaipėdiečių pas ką labiausiai apsimoka užsisakinėti ir gal galit išduoti kiek atvežimas iki Klaipėdos.
Ir gal galit pakomentuoti ar kas turite Hemnes kolekcijos šitas lovas norėčiau vaikams pirkti
Ir apskritai ar patvarus Hemnes kolekcijos baldeliai komodos ir kiti, nes šiaip labai gražūs.
Ir ar verta laukti kol atsidarys Lietuvoje, ar geriau iš Lenkų užsisakyti?
Ačiū už atsakymus
QUOTE(daffni @ 2013 07 02, 22:55)
Na padekit man, ar as gerai suprantu, kad atloso kur sedi aukstis tik 28 cm????? Taigi kazkokia nesamone, is foto ziurint niekaip nesuprantu kaip taip gali buti
Aplaro
Aplaro
Man atrodo,kad 28 cm tai cia aukstis nuo zemes iki sedynes (t.y.trumpos tos kojytes), o visas kedes aukstis (nuo zemes iki atloso virsaus) yra 73 cm (taigi, gaunas ~45 cm pacio atloso aukstis)
Główne informacje
Szerokość: 63 cm
Głębokość: 65 cm
Wysokość: 73 cm
Szerokość siedziska: 63 cm
Głębokość siedziska: 63 cm
Wysokość siedziska: 28 cm
QUOTE(Katren @ 2013 07 03, 01:33)
Man atrodo,kad 28 cm tai cia aukstis nuo zemes iki sedynes (t.y.trumpos tos kojytes), o visas kedes aukstis (nuo zemes iki atloso virsaus) yra 73 cm (taigi, gaunas ~45 cm pacio atloso aukstis)
Główne informacje
Główne informacje
Aš irgi būtent taip suprantu, kad 28 cm iki sėdimos dalies, o jau likęs aukštis - atlošas.
QUOTE(daffni @ 2013 07 02, 22:55)
Na padekit man, ar as gerai suprantu, kad atloso kur sedi aukstis tik 28 cm????? Taigi kazkokia nesamone, is foto ziurint niekaip nesuprantu kaip taip gali buti
Aplaro
Aplaro
nuo zemes tiek.
atlosas turetu buti apie 40, nes tokios ekomenduojamos pagalveles.
Sveiki
I drabuzine reikia poros stelazu su lentynomis ir stalciukais apatiniam trikotazui. Reiketu ne gilaus, kad drabuziai lankstytusi viena eile. Renkuosi arba Besta 60 cm plocio * 40 gylio su keliais inreda stalciais arba PAX 35 cm gylio ir 50 cm plocio. su keliais karkasiniais arba tinkliniais stalciukais. Bestos lyg ismatavimai patogesni, bet stalciai drabuzinei gal pax sistemos geresni
Kas ciupinejot, naudojat, gal galit patarti kas patogiau, kokybiskiau padaryta? Ar PAX sistemos gylio lentynoms uztenka?
I drabuzine reikia poros stelazu su lentynomis ir stalciukais apatiniam trikotazui. Reiketu ne gilaus, kad drabuziai lankstytusi viena eile. Renkuosi arba Besta 60 cm plocio * 40 gylio su keliais inreda stalciais arba PAX 35 cm gylio ir 50 cm plocio. su keliais karkasiniais arba tinkliniais stalciukais. Bestos lyg ismatavimai patogesni, bet stalciai drabuzinei gal pax sistemos geresni
Kas ciupinejot, naudojat, gal galit patarti kas patogiau, kokybiskiau padaryta? Ar PAX sistemos gylio lentynoms uztenka?
QUOTE(Cobre @ 2013 07 03, 08:33)
nuo zemes tiek.
Nusiraminau
O jei stebuklingu budu jos bus prekyboj, tai bus ivykis
Nes jau bandau koki 6 karta pataikyt
QUOTE(aseni77 @ 2013 07 01, 19:35)
Sveikos mergaites, norėčiau paklausti Klaipėdiečių pas ką labiausiai apsimoka užsisakinėti ir gal galit išduoti kiek atvežimas iki Klaipėdos.
Ir gal galit pakomentuoti ar kas turite Hemnes kolekcijos šitas lovas norėčiau vaikams pirkti
http://www.ikea.com/...PE315622_S4.JPG[/img]
Ir apskritai ar patvarus Hemnes kolekcijos baldeliai komodos ir kiti, nes šiaip labai gražūs.
Ačiū už atsakymus
http://www.ikea.com/...PE315622_S4.JPG[/img]
Ačiū už atsakymus
Mes turime PAX, tai mano nuomone, jos gal labiau tinka apatiniams ir siaip rubams sudeti, nes Besta gal labiau sekcija didziajame kambaryje, bet kadangi neturiu, negaliu komentuot. Man Pax paprasciau komplektavosi su ta programele, su Besta labai vargau
As imciau stelazus be duru i drabuzines vidu, tai gal didelio skirtumo paskirtyje nera. Tik aisku PAX sistema daugiau aksesuaru- ivairiu pakabu, stalciuku ir pan. pagal drabuziniu paskirti turi
Gal kas kali pasidalinti vezeju kontaktais,kurie yra is Kauno
QUOTE(BEVEIK TOBULA @ 2013 07 03, 15:48)
Gal kas kali pasidalinti vezeju kontaktais,kurie yra is Kauno
nera tokiu
Ctata hemnes paemiau, o nieko neparasiau
Mes turime juoda komoda ir tokia lova irgi juoda. komoda yra is pusies, medis minkstokas, lengvai isispaudzia, dazas nusibrezia, del baltos nezinau, gali but, kad kitoks dazas, kitoks medis. Pati lova gera, talpi, plati, nors vaikams sokinejant, sonas eme klibeti, nes varztai nera taip giliai susukami. Taigi, jei vaiaki didesni, ir nesokineja ant lovu, viskas
Mes turime juoda komoda ir tokia lova irgi juoda. komoda yra is pusies, medis minkstokas, lengvai isispaudzia, dazas nusibrezia, del baltos nezinau, gali but, kad kitoks dazas, kitoks medis. Pati lova gera, talpi, plati, nors vaikams sokinejant, sonas eme klibeti, nes varztai nera taip giliai susukami. Taigi, jei vaiaki didesni, ir nesokineja ant lovu, viskas