QUOTE(bemsiuke @ 2013 05 15, 10:01)
Atsiprasau jei kalbesiu jau gvildenta tema, taciau ikejoj esu naujoke, isbandziusi ti Lillabo traukinuka maziui ir krikstasuniui
Perkam nama ir nusiziurejau Mammut baldus vaikui, kokia nuomone jusu apie juos, ar apsimoka? kazi kiek laiko jie bus naudojami, nes dabar du metai vyrukui, gal smagiau augti tarps spalvotu linksmu baldu nei link standartiniu?
http://www.ikea.com/...s/series/11779/
gal galit ka pakomentuoti kas, kaip jie kazi realybei?
Mes planuojame įrenginėti savo mažiukei kambarį link metų pabaigos (dabar jai 2 metukai). Aš lovytės/spintelės Mammut serijos nepirkčiau, nes jie visgi plastmasiniai, man tokių baldelių norėtųsi rimtesnių: pvz., lovytės yra Kritter, Gulliver, galima taip pat iš didesnių imti (Minnen ir kt.), jos, mano manymu, praktiškesnės, bei jų užteks ilgesniam laikui. Spintas pirksiu iš STUVA serijos, jau viską susikomplektavau per planerį. O štai staliuką/kėdes/taburetes imsiu būtent Mammut. Buvo čia gerų atsiliepimų, taip pat teko pačiai čiupinėti, tai visai patiko. Nors ir plastmasė, bet tvirti, gražūs, labai patinka man forma ir koncepcija jų. Taip pat patinka ir tai, kad, pvz., STUVA baldų dureles galima pasirinkti įvairių spalvų, tai galima suderinti Mammut ir STUVA, kad būtų tos pačios spalvinės gamos. Manau, kad iki kokių 5-6 metukų užtektų tokio staliuko, paskui jau, kai prasidės mokykla, bet kuriuo atveju reikės kažką rimtesnio pirkti...