QUOTE(sige @ 2013 04 23, 08:00)
Hennesy, mes hamako stovą iš Senukų. Pirkom nematavę hamako (aš net nepagalvojau apie tai) ir tiko. Jei matuot, tai reiktų turbūt žiūrėt, kad hamako ilgis, nuo vieno virvių galo iki kito būtų didesnis nei visas stovo ilgis ir tada tikrai tiks. Ikėjos žiūriu stovas ir su ratuku, tai dar patogiau
O, didelis ačiū už komentarą O jūsų iš Senukų toks maždaug panašus į tą ikėjinį? Žmogų gerai atlaiko, nevirsta? Yra ten (senukuose) dar toks "laivas" medinis, tai jis tikrai tiks, bet nei kaina, nei dydis jo manęs negundo Aš daug abejonių turiu dėl to, jog visur prisiskaičiau, jog hamaką reikia kabinti maždaug 1,5-1,6 metrų aukštyje, o atstumas tarp kabliukų turėtų būti 20-30 cm ilgesnis, nei pats hamakas. Tik niekas nepaaiškina, ar ilgesnis, nei hamako medžiaginė dalis, ar jau kartu su virvėmis Na ir pagal visas mano rastas aukščio-ilgio apskaičiavimo formules tie senukiniai-ikėjiniai stovai yra per trumpi ir per maži. Nors hamakas nėra dvivietis ar kažkoks maxi-size, tiesiog klasikinis braziliškas, be medinių lentelių, pakankamai platus... Tai nežinau, turbūt inicijuosiu namuose matavimus ir bandymus, gal tuomet bus aiškiau, ar tiktų toks stovas, nes kažkaip nesinori atsigulus užpakaliu žemę liesti