Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

QUOTE(Ingredd @ 2013 04 06, 23:42)
O man ji net i mazesne puse, kaip idomiai  g.gif jei   PAINTER BOATNECK TEE bus tokio pat dydzio kaip PAINTER TEE WITH BUTTONS tada be reikalo zalia xs pasiemiau  doh.gif  rytoj gaudysiu S, nesioju xs-s..

Ingredd niekaip nesupratau tu turi su sagutem ? ar tik gausi ? ir su kokiais ismatavimais emei ta teee be saguciu ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 04 06, 23:01)
Ingredd niekaip nesupratau tu turi su sagutem ? ar tik gausi ? ir su kokiais ismatavimais emei ta teee be saguciu ? smile.gif

Turiu tokia dryzuota su dviem sagutem dar nenesiota S tai man nesiojanciai xs- s su 173 ji apgludus visur, sakyciau atitinka daugiau xs..
O siandien uzsisakiau PAINTER TEE With buttons zalia xs tai jau esu beveik tikra kad mus mazoka, nes jos kaip ir vienodo modelio g.gif

http://1moreshopping...august-iii.html
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 04 06, 13:11)
As tai nezinau. Gaila, nera mergaiciu juos turinciu. Nera l pigus, baisu prasaut....  Nors gal jie kaip ir tooth pick jeans dydzius atitinka?  g.gif
Mergiukai, parasykit, kas turit taskuotus dzinsus (ne kelnikes capri dot). ACIU  4u.gif

Aš turiu 25 su 93cm per sėdimąją, kitus džinsus 26 nešioju.
Atsakyti
QUOTE(Pink* @ 2013 04 07, 00:10)
Aš turiu 25 su 93cm per sėdimąją, kitus džinsus 26 nešioju.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink*: 07 balandžio 2013 - 00:40
Dar iš naujų, Oxford Rhinestone Top ir kašmyrinis tee(xs) ant viršaus, buvau taip išėjus į žmones, tai dėmesio marškinukai daug sulaukė, apačia jų platoka, bet aš tokių berankovių nenešioju be nieko ant viršaus, tai bus gerai ir platūs irnesakyk.gif
Dydis 2 su 88-89cm per krūtinę kaip tik.

user posted image

Dar esu gavus Linen city mini sijonuką, labai patiko ir tiko 2 dydis, tik dar nelygintas, todėl nesifotografavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink*: 07 balandžio 2013 - 01:36
PINK ziauriai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Uz jusu ten garderobine? bigsmile.gif thumbup.gif
Kas turit taskuocius dzinsus 26 ir 27 , bukit geros parasykit liemens ir klubu cm.

Mano 93090 boat neck tee yra vienspalve. Tai ji tikrai nemazinta, o didinta sakyciau. Ir ilgis jos l fainas - tokia uzsidedi, tai ir su zemesnio liemens kelnemis ramu but, niex niekur neleda (tik maniske pirkta 11men, tai turimos sp)... As apie sia vienspalwe
user posted image
Atsakyti
sveikos,
klausimas del factory linijos. jei nesioju mazesni M, koki dydi jamti situ dalyku?
palaidines M?:
user posted image

o sukneles 10? ar 8?
user posted image

kokie atsilieimai siu drabuzeliu?
Atsakyti
Pink kaip grazu wub.gif Kiek liemuo pas tave?

Ziuriu regular 28 inseam, idomu kiek tall butu g.gif

Beje tall dzinsai tik nuo 26 prasideda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingredd: 07 balandžio 2013 - 09:33
Sveikos merginos, nu nerealiai visos atrodote nuotraukose. O rūbus aptarinejate butent tuos, kuriuos ir aš noriu įsigyti:-))) taskuoti dzinsiukai yra wub.gif wub.gif jei mano klubai 86, tai man tada imti 24 ar 25 dydį??? Norėčiau pataikyti su dydžiu, nes užtenka taskuotus caprius nusipirkau ne sau smile.gif doh.gif tai čia norėtųsi nešioti. Ir aišku ta palaimino su sagutem ant peties irgi seniai stebima ir medziojama smile.gif kiek suprantu, tai s nesiojanciom dydis ir atitinka?????
Atsakyti
Pagal aprasyma supratau, kad man reikia taskuotu dzinsu 27 dydi, bet jeigu man reikia Tall, tai imti Tall26, nes jie 1 dydziu didinti g.gif
Atsakyti
Pink, labai grazu wub.gif Dzinsai atrodo tobulai, ir kojos tobulos bigsmile.gif
Palaidine taip pat isskirtine wub.gif
Papildyta:
QUOTE(inga1234 @ 2013 04 07, 11:01)
Pagal aprasyma supratau, kad man reikia taskuotu dzinsu 27 dydi, bet jeigu man reikia Tall, tai imti Tall26, nes jie 1 dydziu didinti  g.gif

As imciau ta pati dydi ir is Tall, nes pagal apimtis jie nesiskiria (bent jau mano patirtis tokia), mazesni buna tik Petite to paties dydzio.
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 04 07, 09:40)

Mano 93090 boat neck tee yra vienspalve. Tai ji tikrai nemazinta, o didinta sakyciau. Ir ilgis jos l fainas - tokia uzsidedi, tai ir su zemesnio liemens kelnemis ramu but, niex niekur neleda (tik maniske pirkta 11men, tai turimos  sp)...  As apie sia vienspalwe

O jūs būtent tą spalvą turit? Atitinka internetinę foto? ax.gif
Atsakyti