Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

QUOTE(enura @ 2013 04 06, 18:45)
Kaip gerai, kad ikelet, dabar zinosiu kad ir man reiktu pencil tipo tik petite pirkti  4u.gif o klubai kiek pas Jus?

Man irgi labai patiko sitoks ilgis. O klubai 94-95 (jei centimetras nemeluoja) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 04 06, 17:38)
kok grozis, bet siandiem L nebuvo, tik M.  o pagal pacia palaidine ji labai tempiasi ? kaip ir perfect fit ? ar maziau ?  4u.gif

Ilgom rankovem perfect fit neturiu tad ir palygint nera su kuom. Siek tiek tempiasi kaip ir visas trikotazas g.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 04 06, 08:28)
o kaip tos maikutes dydis ? nes ir as seile varvinu smile.gif

As su 90-75 turiu xs, tai labiau noreciau S.

Del POLKA DOT dzinsiuku, as su 92 cm turiu 25 dydi ir nei uz ka nenoreciau didesniu. Per liemeni ir taip laisvi. Uz tothpick dzinsiukus didesni ir tampresni, as i 25 dydi toothpick vos vos ilendu, apie uzsisegima nei kalbos nera blush2.gif

Jus nesupykit, bet man rodos nuotraukoje bliuskyte biskiuka tamsesne nei is tikruju g.gif. Bent jau pas mane ji arba sviesesne arba ekranas iskraipo spalvas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soffyyy: 06 balandžio 2013 - 18:07
QUOTE(lauryna50 @ 2013 04 06, 11:09)
Dzinsiukus taskuotus (kaip DITELES) imete akcija - 99.99$. O pries tai kokia ju kaina buvo nepamenat? Idomu ar werta gundytis?  g.gif

Aš pirkau už 98$ + nuolaida mirksiukas.gif

QUOTE(Soffyyy @ 2013 04 06, 18:06)
Uz tothpick dzinsiukus didesni ir tampresni

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 04 06, 18:06)
As su 90-75 turiu xs, tai labiau noreciau S.

Jus nesupykit, bet man rodos nuotraukoje bliuskyte biskiuka tamsesne nei is tikruju g.gif. Bent jau pas mane ji arba sviesesne arba ekranas iskraipo spalvas.

Net atsinesiau palaidine prie ekrano palyginti spalvas lotuliukas.gif Na gal kokia puse tono sviesesne, o pykti nematau ko, juk diskusijose gimsta tiesa bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Soffy, Ditele - didelis aciu uz komentara del kelniu. Bo buciau dar vienu pirkiniu per dideliu Crew kelniu kolekcija papildziusi... blink.gif
Reisk man 27d reikia imti, jei tooth pick jeans 28 tiko.
Zmogiuke, sijonukas l dailiai gula! Straina damute biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 06 balandžio 2013 - 19:21
Zmogiuke, graziai sijonas atrodo ir ilgis tinkamas wub.gif

Toks ilgis gerai atrodo prie zemakulniu ar balerinu. Nes as su pora cm. aukstesniu ugiu turiu tik regular sio sijono, bet jo regular ilgis tinka tik prie aukstakulniu ir tuomet tikras "pensil" tipo sijonas gaunasi. Toki ilgi virs keliu kaip ne butu keista as nelabai megstu, Jums gi jis puikiai tinka.
O tokio ilgio ant manes atrodo Regular vilnonis sijonas is factory, nes ju Regular tokio tipio sijonai kiek trumpesni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sielio @ 2013 04 06, 16:14)
Ikeliau realias palaidenes su sagytem foto.

Papildyta:
QUOTE(sielio @ 2013 04 06, 16:14)
Ikeliau realias palaidenes su sagytem foto.
Cia aiskiau matosi pati audinio faktura

http://www.part.lt/img/aef6ad64ef583dbe757...610c8bcd852.JPG[/img]
Palaides dydis S per krutine 42 cm (nauja neskalbta)
XS-dydzio palaidines per krutine 39,4 cm (palaidine skalbta)

Linutelia, labai panasus audinys, manau tox pat, yra ir siu (kodas 93090) PAINTER BOAT NECK TEE
turiu Sd, labai smagi. Man l patinka jos kaklas - grazus ale laivelio tipo. Ziurint ant manekenes, atrodo neplonas audinukas, bet jis is plonesniu, tox lygi ir persiswiecia, bet lyg ir nesimato nieko. biggrin.gif
Tie sagiukai ir atsisega. Manau yra 1d padidinta, nes Sd man sociai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 06 balandžio 2013 - 20:31
Aciu, merginos, uz komentarus 4u.gif
As pati dar vis svarstau del spalvos, nes truputi ne tokios tikejausi. Tai nezinau, ar pasiliktii...
Pagalvojau, kad labai noreciau tokio sijonuko Navy spalvos, bet net nezinau, ar buna smile.gif Ne dabar, per ispardavimus, aisku, bet apskritai.
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 04 06, 19:20)
Soffy, Ditele - didelis aciu uz komentara del kelniu. Bo buciau dar vienu pirkiniu per dideliu Crew kelniu kolekcija papildziusi...  blink.gif
Reisk man 27d reikia imti, jei tooth pick jeans 28 tiko.

Orientacijai - mano toothpick 31, o taškuočiai - 29 dydžio ax.gif Sudėjus abeji faktiškai identiški dydžiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 06 balandžio 2013 - 20:57
PAINTER BOATNECK TEE
was $38.00 now $24.99 item 93090

As sita nesenai gavau celestial blue spalva. Labai patiko, bet dar nenesiojau.
Pas mane xxs.
Medziaga labai patiko. Super. Tik del spalvos nesu apsisprendusi. Nelabai man tokie melyni tonai tinka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleja.lt: 06 balandžio 2013 - 22:01
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 04 06, 22:24)
PAINTER BOATNECK TEE
was $38.00 now $24.99 item 93090

As irgi sita nesenai gavau celestial blue spalva. Labai patiko, bet dar nenesiojau.
Pas mane xxs.

O man ji net i mazesne puse, kaip idomiai g.gif jei   PAINTER BOATNECK TEE bus tokio pat dydzio kaip PAINTER TEE WITH BUTTONS tada be reikalo zalia xs pasiemiau doh.gif rytoj gaudysiu S, nesioju xs-s..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingredd: 06 balandžio 2013 - 21:47