Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 17, 13:30)
as  siuos pardavviau dzinsus  31d
mano klubai 100cm dabar liemuo 85/86 svyruoja  bet jie zeminti tai ne liemeni matuoti reik o klubus ties ta vieta  kur segas iprastai  dzinsiukai zeminti.

jei klubai, kojos-  mesingos, viskas isriskeja,jus maciau iki puses tai nzn  bet  apie 29 net negalvociau  su  104 klubais ir liemeniu  neaisku kiek tas 80+ ar 82 ar 89  g.gif

ir  as dejau ismatavimus isparduotuotuveje  mano liemuo 85-86 31 vos uzsisege bet  sakau - jie ne ties bamba segas o beveik sprindis zemiau mirksiukas.gif

Ačiū Ingut, mano irgi panašiai liemuo ax.gif Mačiau kai aprašinėjot juos, bet galvojau kad kitus turit omenyje, tuos kur buvo 29,99 g.gif
Atsakyti
ne, ten tokie pat juk pavadinima specialiai irasau nes turiu dvejus oranzinius 31 ir geltonus bet abu skirtingi modeliai ir abu man netiko nes neivertinau zeminto liemenes ir segimosi saguciu ne ant ciut zemiau bambos o grynai kaip visu kitu zemintu liemeniu.
aisku kad nesioja aptemptus per liemeni dzinsus tam tiktu, as 30 matavausi jie man su 31 pridejus identiski pasirode.
bet faktas vienas kad dar iki tu dzinsu reik apimtis kad sumazetu minimum po 5cm nes zemintas liemuo ir virs dzinsu rinki man katastrofa blush-anim-cl.gif

sijonukai pencil 8 geri kai kurie (10 vilnos)

Atsakyti
Uzsisakiau toki svarka is factory http://factory.jcrew...p;bmUID=jTph2Fx
Emiau pilka spalva, pagalvojau, kad visai grazus komplektukas gautusi su mano turimu pilku 120 S sijonuku rolleyes.gif

Emiau 2 dydi , kaip ir kito factory svarko, galgi tiks smile.gif g.gif

Gal kuri turite, ar fainas jis realiai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 17 balandžio 2013 - 13:10
QUOTE(Dideja @ 2013 04 17, 14:08)
Uzsisakiau toki svarka is factory http://factory.jcrew...p;bmUID=jTph2Fx
Emiau pilka spalva, pagalvojau, kad visai grazus komplektukas gautusi su mano turimu pilku 120 S sijonuku rolleyes.gif

Emiau 2 dydi , kaip ir kito factory svarko, galgi tiks smile.gif  g.gif

Gal kuri turite, ar fainas jis realiai?  4u.gif

Dideja, man atrodo melynas ir sitas identiski, tik kisenes skiriasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti