Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

QUOTE(Linutelia @ 2013 04 06, 10:37)
Vakar siunčiau galiausiai fuschia spalvą, bet matyt nesusirinko užsakymas ir negavau laiškučio, kad nupirkta  verysad.gif O dabar jau nebėra... Gal įmes šiandien dar  bigsmile.gif Imsiu ją  thumbup.gif

o gal zinote, kaip jos dydziai ? irgi galvoju uzsisakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 04 06, 11:09)
o gal zinote, kaip jos dydziai ? irgi galvoju uzsisakyti smile.gif

Jei mane pamenat blush2.gif , turiu tris XS dydžio su ~86 cm krūtine ir smulkiais pečiais smile.gif
Šiaip tikrai labai labai miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2013 04 06, 12:26)
Jei mane pamenat  blush2.gif , turiu tris XS dydžio su ~86 cm krūtine ir smulkiais pečiais  smile.gif
Šiaip tikrai labai labai miela  wub.gif

O jūs nešiojat XS? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2013 04 06, 12:28)
O jūs nešiojat XS?  ax.gif

Taip, beveik viską XS, na kelis kašmyriukus, tipius turiu XXS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2013 04 06, 12:31)
Taip, beveik viską XS, na kelis kašmyriukus, tipius  turiu XXS  smile.gif

Galvoju, man geriau XXS butu, ar XS tos maikytes? g.gif Bet tas Tippi kuri is jusu pirkau, tai tinka biggrin.gif Tai jauciu xxs reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2013 04 06, 12:43)
Galvoju, man geriau XXS butu, ar XS tos maikytes?  g.gif Bet tas Tippi kuri is jusu pirkau, tai tinka  biggrin.gif Tai jauciu xxs reikia  smile.gif

Matyt, kad reikia pirkti XXS, nes man tas susitraukes tippis jau negraziai aptemptas buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2013 04 06, 12:51)
Matyt, kad reikia pirkti XXS, nes man tas susitraukes tippis jau negraziai aptemptas buvo  smile.gif

O jum maikytes xs tai aptempta ar laisvesne? ax.gif
Atsakyti
Dzinsiukus taskuotus (kaip DITELES) imete akcija - 99.99$. O pries tai kokia ju kaina buvo nepamenat? Idomu ar werta gundytis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 06 balandžio 2013 - 11:11
QUOTE(Linutelia @ 2013 04 06, 12:57)
O jum maikytes xs tai aptempta ar laisvesne?  ax.gif

Pilkos ir mėlynos spalvos - laisvesnės, rožinės spalvos - kaip tik smile.gif
Keista, bet rožinės spalvos medžiaga tvirtesnė negu kitų dviejų spalvų, bet tikrai neskysta.
Papildyta:
QUOTE(lauryna50 @ 2013 04 06, 13:09)
Dzinsiukus taskuotus (kaip DITELES) imete akcija - 99.99$. O pries tai kokia ju kaina buvo nepamenat? Idomu ar werta gundytis?  g.gif

O čia jau šiandienos papildymas, ar dar ne?
Mano dydžio nėra verysad.gif

Aš šitų taškuočių labiau norėčiau ax.gif :

http://www.jcrew.com...17176/17176.jsp

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfecta: 06 balandžio 2013 - 11:28
o tu taskuotu dzinsiuku su 88cm koki dydi reiktu imt??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2013 04 06, 12:33)
o tu taskuotu dzinsiuku su 88cm koki dydi reiktu imt??? g.gif

As tai nezinau. Gaila, nera mergaiciu juos turinciu. Nera l pigus, baisu prasaut.... Nors gal jie kaip ir tooth pick jeans dydzius atitinka? g.gif
Mergiukai, parasykit, kas turit taskuotus dzinsus (ne kelnikes capri dot). ACIU 4u.gif
Atsakyti
Aš kiek pamenu, tai lyg Soffyyy turi taškuotus džinsiukus, nes rodėsi wub.gif Gražūs jie bigsmile.gif
Atsakyti