jau anksciau kazkada buvo kalbeta kad capri in wool dydziai skiriasi pagal spalvas;) bet as turiu raudonas ir alyvines tai nepastebejau skirtumo.su 89-90 cm turiu 00 regular dydzius. nesiau siuvejai atlenkti.nes su 174 cm per trumpos buvo. o is tall 00 dydziu nebuna:(
QUOTE(enura @ 2013 04 17, 10:40)
Skale tokia gan platoka sakyciau
na ir as turesiu cafe capri in wool 2 dydi su 94-95 cm, ziuresim kaip bus paziuresim ar prilips man jos apskritai
na ir as turesiu cafe capri in wool 2 dydi su 94-95 cm, ziuresim kaip bus paziuresim ar prilips man jos apskritai
Tai dėl to, kad ir liemuo daug ką duoda, kodėl tik klubus visos aptarinėja niekad nesuprasiu
Man su 64-92 krito 0 dydis cafe capri in wool, tik su diržu galėjau nešiot
QUOTE(Temidė @ 2013 04 17, 10:49)
Ypatumai, žinoma, turi įtakos, bet ne paskutinėje vietoje yra ir pomėgis dėvėti aptemptus rūbus
Teisybės dėlei turiu paminėti, kad cafe capri ( tiek wool, tiek coton) dėviu 4, bet liemenį visų kelnių siaurinau.
Teisybės dėlei turiu paminėti, kad cafe capri ( tiek wool, tiek coton) dėviu 4, bet liemenį visų kelnių siaurinau.
Pomegis aptemptus ar laisvesnius rubus irgi turi itakos, bet dar ir paciu koju, slaunu apimtys turi itakos kelniu dydziui
Ir pagal spalvas gal kiek jos skiriasi. Turejau 0 d. camel spalvos, tai jau buvo per mazos per liemeni.
MAMA7411, gal vis delto 6 d. lietpalcio Jums reikia. Nes pagalvojau, kad as su 89 cm. imciau 4 d. sau
QUOTE(LOCKETS @ 2013 04 17, 09:36)
MAMA7411, nepamenu ar jus tall, bet tu dzinsiuku light citron bent jau regular tai senokai nemaciau 29 dydzio.
man paciai jie irgi labai
O rodesi berods irgi Eglute
man paciai jie irgi labai
O rodesi berods irgi Eglute
drasiai imkit ir tall jei bus norimas dydis ir spalva
nes jie nera ilgi, vidine siule 74cm
QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 17, 10:56)
Tai dėl to, kad ir liemuo daug ką duoda, kodėl tik klubus visos aptarinėja niekad nesuprasiu
Būtent. Dėl to aš ir perku 4 cafe kelnių, nes per klubus nenoriu siauresnių, o liemenį visuomet siaurinu, nes gerokai didelis ir net su diržu negražiai atrodo.
QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 17, 09:56)
pvz mano yra stambios slaunys, tai del ju turiu imt dydziu didesnes kelnes
QUOTE(Temidė @ 2013 04 17, 10:49)
Ypatumai, žinoma, turi įtakos, bet ne paskutinėje vietoje yra ir pomėgis dėvėti aptemptus rūbus
a, tai tvarkyti visgi teko Nes jei as pasiimciau sau 4 dydi, tai man tektu tuomet ir liemeni ir klesnes siaurinti, kojos mano is plonesniu....
o del aptemptumo..., tai as sakyciau, kad aptemptu nemegstu, todel pvz neperku sau tu kelnyciu minnie pants
o cafe capri 2 dydis man nera aptemptos (0 dydis buvo aptemptos), na tokios kaip tik sakyciau
QUOTE(egluciauskas @ 2013 04 17, 10:51)
jau anksciau kazkada buvo kalbeta kad capri in wool dydziai skiriasi pagal spalvas;) bet as turiu raudonas ir alyvines tai nepastebejau skirtumo.su
as irgi turiu 2 spalvas, bet dydziai nesiskiria - identiskos
QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 17, 10:56)
tikriausiai todel, kad siu kelniu liemuo zemintas, ne ant pacios ploniausios vietos juosmuo juk gaunasi
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 04 17, 10:05)
Ačiū mergaitės vadinasi man reikia 31 d. džinsiukų o jie su elastanui, ar kiek prasitampo?
Dėl lietpaltuko įdomiai 8-uką imu sijonus, o viršus labiau 6-ukas gal...
Tai kodėl tada galvojate apie 4 dydį lietpalčio, jei nešiojat 6-8 dydžius? Paltuką juk reikės ir ties užpakaliu užsisegti, o per siauras paltas bent man atrodo dar blogiau nei bet koks kitas per mažas rūbas. Be to, kažkas jį tikrai komentavo ir užfiksavau, kad minėjo siaurus pečius.
QUOTE(enura @ 2013 04 17, 09:40)
Skale tokia gan platoka sakyciau
Jei dar atsiminsit, pasidalinkit, kaip jums tas 2tras dydis.
Nes aš atsiminiau, kad tos mano 4tos capri jau po pirmo panešiojimo pasidaro tokios kiek per platokos [jau man ir laisvesnius mėgstančiai ]. Bet kadangi naujas / išplautas užsidėjus būna kaip tik, tai taip ir nešioju tą 4tą.
---
Dėl juosmens sutinku.
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 04 17, 10:05)
Ačiū mergaitės vadinasi man reikia 31 d. džinsiukų o jie su elastanui, ar kiek prasitampo?
tada vienareiksmiskai ne mazesni kaip 8-ta reikia imti jums