Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

QUOTE(linute_klp @ 2013 04 16, 18:40)
Aciu Dideja, kazkaip uzsimaniau siu marskiniu, o del rankoviu tai isivaizduoju, kad bus trumpos, na siaip as dazniausiai nesioju atsiraitojus arba po megztukais, dar pamastysiu, bet jei imes 2dydi tai turbut pasiimsiu  4u.gif

Faini marskinukai, man patiko, medvilne nera itin plona, bet minksta tokia wub.gif

QUOTE(rastafarinas @ 2013 04 16, 18:48)
Merginos, noriu dar pagrįžti į JCREW pencil skirt in double-serge wool sijonų dydžių diskusiją.

Aš capri in woll nešioju 4. Ar tiks kažin 4tas šio sijono?..

Su 95 cm turiu 4 dydi, tai devint prasitampe, mastau, kad reikes pasiaurinti smile.gif

QUOTE(krista08 @ 2013 04 16, 19:41)
O as galvojau, kad rankoves bus ilgos ir kaip visada man per ilgos, nudziuginot su gera naujiena  4u.gif

Oj, vargstam mes su tom rankovem :vienom trumpos, kitoms ilgos biggrin.gif

Man dazniausiai visu marskinuku rankoves potrumpes buna, na, o situ tai jau isvis trumpos, man gaunasi 3/4 ilgio biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Aquamarine79 @ 2013 04 17, 00:50)
Mergaites, su 95-96 klubais Cafe Capri kelnytes nesiojate 2 ar 4 dydi?  ax.gif

Su 95 cm turiu 2 dydi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquamarine79 @ 2013 04 16, 23:50)

O aš su tokiom apimtim turiu 4-tą. Bet aš mėgstu apylaisves. Na, tokias ne tip top. Ir jos kažkiek parsitampo / pralaisvėja nešiojant. Gal 2tras tikrai tikslingiau?..

- Didėja, ačiū smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 17 balandžio 2013 - 07:59
Labai gaila kad nei viena neturit to factory lietpaltuko ax.gif Taip norėčiau sužinot matmenis, nesinori prašaut, nes kaina nemaža...kaži jeigu netiktų ar parduočiau...Ačiū už išsakytas nuomones 4u.gif Bet taip ir nesusidariau nuomonės kurio dydžio reiktų, linkstu link 4 labiau, bet pagal jų lentelę didesnis S yra 6 dydis, ir pagal jų lentelę artimesnis 6 dydis (keletu cm. mano išmatavimai didesni)...
Beja, vakar viena mergina rodėsi su geltonos spalvos džinsiukais http://www.jcrew.com...~~~~~/62443.jsp ar ta spalva vadinosi ligt citron? Jeigu taip, tai labai skiriasi nuo reklaminės foto, labai miela spalvytė wub.gif Susigundžiau ir aš ax.gif Kaži kuris dyis su 104 cm. sėdyne, liemuo virš 80 - 29 ar 30, o gal 31 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA7411: 17 balandžio 2013 - 08:35
QUOTE(Aquamarine79 @ 2013 04 17, 00:50)

Su 95 cm cafe capri dėviu 4 dydį, o Stovepipe, Hutton, 1035 kelnes - 2 dydį.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2013 04 17, 09:35)
Su 95 cm cafe capri dėviu 4 dydį, o Stovepipe, Hutton, 1035 kelnes - 2 dydį.

O as su 94 cm deviu 0 d. cafe capri, matavausi ir 2 d. bet laisvos ir be vaizdo buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 04 17, 09:50)
O as su 94 cm deviu 0 d. cafe capri, matavausi ir 2 d. bet laisvos ir be vaizdo buvo ax.gif

Kas 0, kas 2 o kas 4 biggrin.gif na as imciau 2 turbut su 95cm, o gal kuri galit pasakyti minie kelnytes imti tokio pat dydzio su 95cm? 4u.gif Dekoju
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2013 04 17, 10:22)
Kas 0, kas 2 o kas 4 biggrin.gif  na as imciau 2 turbut su 95cm, o gal kuri galit pasakyti minie kelnytes imti tokio pat dydzio su 95cm?  4u.gif  Dekoju

drinks_cheers.gif biggrin.gif
nepabandes - nesuzinosi, as is pradziu buvau atsisiuntusi 0 dydi, bet jau ryskiai mazos buvo, per siules braskejo biggrin.gif o va 2 dydis pats tas, nei didesniu , nei mazesniu nenoreciau tongue.gif
va ka reiskia, kai duomenys vienodi, o figuros ypatumai vistik skirtingi rolleyes.gif
Atsakyti
As su 97 cm Cafe Capri melynas matavausi 2 dydi ir buvo geros, net neaptemtos labai stipriai
Tai gal dydziai nuo splavos priklauso g.gif

O gal kuri gali parasyti Minnie Pants Tall4 dydzio ismatavimus blush2.gif 4u.gif susigundziau ir nusipirkau cia is po tu karstu diskusiju ir graziu foto, tik nebuvo 2 dydzio, tai emiau 4, galvoju rase kad labai aptemtos, tai sakau 4 bus laisvesnis, o jei ka pasisiaurinsiu g.gif
Atsakyti
MAMA7411, nepamenu ar jus tall, bet tu dzinsiuku light citron bent jau regular tai senokai nemaciau 29 dydzio.
man paciai jie irgi labai wub.gif
O rodesi berods irgi Eglute ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2013 04 17, 09:22)
Kas 0, kas 2 o kas 4  biggrin.gif  na as imciau 2 turbut su 95cm, o gal kuri galit pasakyti minie kelnytes imti tokio pat dydzio su 95cm?  4u.gif  Dekoju

Skale tokia gan platoka sakyciau lotuliukas.gif
na ir as turesiu cafe capri in wool 2 dydi su 94-95 cm, ziuresim kaip bus rolleyes.gif paziuresim ar prilips man jos apskritai
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 04 17, 08:29)
Labai gaila kad nei viena neturit to factory lietpaltuko ax.gif Taip norėčiau sužinot matmenis, nesinori prašaut, nes kaina nemaža...kaži jeigu netiktų ar parduočiau...Ačiū   už išsakytas nuomones 4u.gif Bet taip ir nesusidariau nuomonės kurio dydžio reiktų, linkstu link 4 labiau, bet pagal jų lentelę didesnis S yra 6 dydis, ir pagal jų lentelę artimesnis 6 dydis (keletu cm. mano išmatavimai didesni)...
Beja, vakar viena mergina rodėsi su geltonos spalvos džinsiukais http://www.jcrew.com...~~~~~/62443.jsp  ar ta spalva vadinosi ligt citron? Jeigu taip, tai labai skiriasi nuo reklaminės foto, labai miela spalvytė wub.gif  Susigundžiau ir aš ax.gif Kaži kuris dyis su 104 cm. sėdyne, liemuo virš 80 - 29 ar 30, o gal 31 g.gif

taip, ten buvo light citron, realiai spalvyte "skanesne" nei reklamineje foto
mano matmenys77-100cm ,ten as su 30 dydziu turiu ir 29 kitos spalvytes, matmenys beveik nesiskiria, tik truputi labiau priglude.
lietpaltuko jusu norimo neturiu, bet as sau su kiek mazesniu liemeniu ir klubais imciau 8-ta dydi. g.gif nemanau kad jums bus geras 4? :hmtuo labiau dar raset kad peciai platus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglute: 17 balandžio 2013 - 09:51
QUOTE(Dideja @ 2013 04 17, 10:25)
drinks_cheers.gif  biggrin.gif
va ka reiskia, kai duomenys vienodi, o figuros ypatumai vistik skirtingi rolleyes.gif

Ypatumai, žinoma, turi įtakos, bet ne paskutinėje vietoje yra ir pomėgis dėvėti aptemptus rūbus smile.gif
Teisybės dėlei turiu paminėti, kad cafe capri ( tiek wool, tiek coton) dėviu 4, bet liemenį visų kelnių siaurinau.
Atsakyti