Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

QUOTE(Aireda @ 2013 04 16, 10:47)
Nepastebejau su kokiais klubais uzsaket 4 d. g.gif Pasiaurinti ji matyt bus sudetinga, nes sonuose virsuje yra isiuvai, nezinau kaip juos pavadinti, tai per klubus jo paprastai nesusiaurinsi, kaip kitu sijonu.

93 cm pas Soffyyy

Aireda, o koki dydi sijonu Tu perki? Man atrodo, kad musu klubai daugmaz panasiai, ar jau maisau su kazkuo g.gif

As ta sijonuka, kur vakar rodziausi, tai pasiaurinau per klubus, ten 4 dydis.
Ir nezinau ka man daryti su tais vilnos pencil 4 dydzio, na, tikrai labai prasitampe...gal irgi nesti siaurinti
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 04 16, 10:55)
93 cm pas Soffyyy

Aireda, o koki dydi sijonu Tu perki? Man atrodo, kad musu klubai daugmaz panasiai, ar jau maisau su kazkuo g.gif

As ta sijonuka, kur vakar rodziausi, tai pasiaurinau per klubus, ten 4 dydis.
Ir nezinau ka man daryti su tais vilnos pencil 4 dydzio, na, tikrai labai prasitampe...gal irgi nesti siaurinti

Dideja, pas mane 94 cm. per klubus. Tai Soffyy tiks tas 4 d., nes as to mini irgi toki dydi turi, nuleidziu ant klubu ir labai gerai.

As jcrew pensil sijonus perku 2 d., tai man idealiai tinka. Jeigu tie pensil per dideli, tai nera tokio vaizdo, kaip priklauso, gali kiek "bobiskai" atrodyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 04 16, 11:04)
Dideja, pas mane 94 cm. per klubus. Tai Soffyy tiks tas 4 d., nes as to mini irgi toki dydi turi, nuleidziu ant klubu ir labai gerai.

As jcrew pensil sijonus perku 2 d., tai man idealiai tinka. Jeigu tie pensil per dideli, tai nera tokio vaizdo, kaip priklauso, gali kiek "bobiskai" atrodyti g.gif

na, klubai panasiai tuomet musu mirksiukas.gif
bet Tavo liemuo aisku liaunesnis? smile.gif ir turbut as su 74 cm jau per liemeni netilpciau i 2 dydi, ane?
reiks man matyt pasiaurinti tuos savo turimus 4 d ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 04 16, 11:07)
na, klubai panasiai tuomet musu mirksiukas.gif
bet Tavo liemuo aisku liaunesnis? smile.gif  ir turbut as su 74 cm jau per liemeni netilpciau i 2 dydi, ane?
reiks man matyt pasiaurinti tuos savo turimus 4 d ax.gif

Galiu Tau ismatuoti 2 d. pensil sijonus per liemeni ir klubus mirksiukas.gif Gali buti, kad bus per siauras juosmuo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 04 16, 10:04)

drinks_cheers.gif as taip pat darau. ir jau kaip kazkas rase tada ne toks trumpas gaunasi, padoraus ilgio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 04 16, 10:54)
As tik tiek galiu patarti, kad jeigu is jcrew imu xs, tai ir factory reikia s, nes ten rubai buna nepadidinti. Gal ir 4 d. uztektu g.gif

abejoju ar apie visus Factory rubus galima pasakyti, jog jie nedidinti.
Visko turiu is ten, bet pvz medvilnine suknute XS tai atitiko gal koki M-L dydi, medvilnine trumparankove bliuskute XXS, bet tikrai koks S-M. cia matyt jau nuo konkretaus rubo priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluciauskas: 16 balandžio 2013 - 10:42
QUOTE(egluciauskas @ 2013 04 16, 11:33)
Visko turiu is ten, bet pvz medvilnine suknute XS tai atitiko gal koki M-L dydi, medvilnine trumparankove bliuskute XS, bet tikrai koks S-M.  cia matyt jau nuo konkretaus rubo priklauso mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif As irgi turiu kelis factory rubelius, visi didinti, suknute, bliuzele, sortai...
Atsakyti
Dideja, Jums megztukai dideli be marskiniu... Man rodos sijona drasiai imkit 2. Man turint 2, noretusi 0 matuotis...

Tikrai factory daug kas didinta sad.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 04 16, 11:19)
drinks_cheers.gif as taip pat darau. ir jau kaip kazkas rase tada ne toks trumpas gaunasi, padoraus ilgio  biggrin.gif

Butent del tos priezasties ir as taip darau, bent jau kazkiek padorus ilgis gaunasi ax.gif

Dideja, vilnoniu pensil sijonu 2 d. ismatavimai: juosmens plotis - apie 38 cm. (vienas yra ir 37 cm.), plotis per klubus - 49 cm. O medvilniniai pensil dar siauresni mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(egluciauskas @ 2013 04 16, 11:33)
Visko turiu is ten, bet pvz medvilnine suknute XS tai atitiko gal koki M-L dydi, medvilnine trumparankove bliuskute XXS, bet tikrai koks S-M.  cia matyt jau nuo konkretaus rubo priklauso mirksiukas.gif

Gali buti mirksiukas.gif As daugiau apie megztinius, svarkelius, striuke kalbu. Medvilnine trumparankove turiu xs, tai jau aptempta, s butu geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 04 16, 11:46)
Dideja, vilnoniu pensil sijonu 2 d. ismatavimai: juosmens plotis - apie 38 cm. (vienas yra ir 37 cm.), plotis per klubus - 49 cm. O medvilniniai pensil dar siauresni mirksiukas.gif

O cia vilnoniai pensil, tai tie plonos vilneles?
Dar priminkit, kokios jusu apimtys? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 04 16, 09:47)
Nepastebejau su kokiais klubais uzsaket 4 d. g.gif Pasiaurinti ji matyt bus sudetinga, nes sonuose virsuje yra isiuvai, nezinau kaip juos pavadinti, tai per klubus jo paprastai nesusiaurinsi, kaip kitu sijonu.

Mačiau jau atsakė, kad 93 cm pas mane. Bandysiu vistiek nešt siuvėjai, ji pas mane randa išeitį iš bet kokios situacijos biggrin.gif Žiemą kailinius taip sutvarkė, kad net gaila, jog pavasaris atėjo biggrin.gif O iki tol juos užsidėdavau išties retai.
Labai norėjau balto, storesnio sijonuko, o 2 dydžio vis nebuvo. Ech...
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2013 04 16, 11:48)
O cia vilnoniai pensil, tai tie plonos vilneles?
Dar priminkit, kokios jusu apimtys?  4u.gif

Rasiau apie klasikinius No. 2 pencil skirt in double-serge wool, buna dar plonesnes vilnos, bet tokiu neturiu (nors turiu viena, kuri parduodu, bet jis 4 d. ir per didelis) ax.gif

68-94 cm. mirksiukas.gif
Atsakyti