Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

QUOTE(Dideja @ 2013 04 16, 08:11)
Aciu smile.gif

Na, mergaites temoj patare man pirkti tippi S dydi, taip ir padariau biggrin.gif Juk sake , kad jie po skalbimo linke pasitraukti kazkiek g.gif Db jie tokie laisvesni , bet nera kazkokio diskomforto, kad dideli butu ax.gif
Zodziu, nezinau, krista08, ar jie man dideli ar ne biggrin.gif , bet kai tik atsils planuoju juos pradeti nesioti smile.gif

Jeigu teisingai skalbti, tai jie tikrai nesusitraukia taip stipriai, manau Jums ir XS butu uzteke mirksiukas.gif Pabandykit xs nusipirkti, matysit skirtuma, bus graziai apglude rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(inga1234 @ 2013 04 16, 08:14)
As labai noreciau Tokiu margu as apie sitos galvojau

http://www.jcrew.com...~~~~~/58224.jsp

Bet kada I sale imete situs

http://www.jcrew.com...~~~~~/47906.jsp

Noriu situ, as jos norejau kada buvo viskam 25% ir jie buvo be nuolaidos, bet del dydzio bijojau, dabar kaina mazesne, dar labiau noriu  biggrin.gif , bet kiek ziuriu per google labai Masai yra atsilsiepimu  g.gif

Parasyta, kad fits true to size, tai manyciau reikia imti savo dydi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 04 16, 08:16)
Jeigu teisingai skalbti, tai jie tikrai nesusitraukia taip stipriai, manau Jums ir XS butu uzteke   mirksiukas.gif Pabandykit xs nusipirkti, matysit skirtuma, bus graziai apglude  rolleyes.gif

Tai gal man juos reikes karstesniame vandenyje paskalbt , kad kiek pamazetu g.gif smile.gif
Nes tikrai man nei kasmyrinis tee, nei kriause nei kiek nepasitrauke smile.gif

Tiesa, buvau pasivilkus po apacia baltus marskinukus, tai labai dailiai ziurejosi, prie kokiu dzinsu graziai taip butu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 16 balandžio 2013 - 07:20
QUOTE(Dideja @ 2013 04 16, 08:18)
Tai gal man juos reikes karstesniame vandenyje paskalbt , kad kiek pamazetu g.gif  smile.gif
Nes tikrai man nei kasmyrinis tee, nei kriause nei kiek nepasitrauke smile.gif

Tiesa, buvau pasivilkus po apacia baltus marskinukus, tai labai dailiai ziurejosi, prie kokiu dzinsu graziai taip butu smile.gif

Jeigu po apacia marskinukus vilktis, tuomet manau tikrai S dydis geriau ziurisi, bet jeigu be, tuomet Jums tikrai xs reikia ax.gif
Atsakyti
Ačiū visoms atsakiusioms dėl double serge wool mini sijonuko 4u.gif
Užsakė man tą 4 dydį (tik toks ir buvo), bet dabar įtariu, kad bus didelis, toks nešti siaurinti.
O nestoras jis?
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 04 16, 08:43)
Užsakė man tą 4 dydį (tik toks ir buvo), bet dabar įtariu, kad bus didelis, toks nešti siaurinti.
O nestoras jis?

Nera is plonuju, toks sakyciau vidutinio storumo, su pamusalu, o pataisyti nebus sudetinga jeigu bus didokas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2013 04 15, 21:01)
Dideja, man 3-iasis variantas smile.gif Vista labai gerai atrodo smile.gif Gyte, ar gavai verini, idomu kaip realybeje smile.gif

Dar ne, šią savaitę gausiu, įmesiu foto drinks_cheers.gif 4u.gif
O nestoras jis?

Storas, na ta prasme nėra labai jau storas, bet šiltas jis toks žieminis/rudeninis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 16 balandžio 2013 - 08:45
Gal kas turite Side-seam sailor top? Kažin kaip su dydžiu ir šiaip kaip ji g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 16 balandžio 2013 - 09:11
Sveikos, gal kas turit sio nuoroda? Aciu.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 04 16, 07:43)
O nestoras jis?

Storas, toks kaip plono paltuko medziagos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(someday... @ 2013 04 16, 09:28)
Sveikos, gal kas turit sio nuoroda? Aciu.

http://www.jcrew.com...~~~~~/99139.jsp 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 16 balandžio 2013 - 09:37
Kadangi neatsiranda turinčių šį lietpaltuką http://factory.jcrew...21674/21674.jsp paklausiu kitaip ax.gif
Kokį dydį imtumėt 4 ar 6 su 90-92 cm. krūtinės apimtimi ir plačiais pečiais? Švarkų neturiu kad sulyginti, o trumpomis rankovėmis j. crew dėviu 4 d. turiu šilkinę palaidinę j. crew 6 d. Mėgstu labiau apgludusius drabužius.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
O nestoras jis?

Nepastebejau su kokiais klubais uzsaket 4 d. g.gif Pasiaurinti ji matyt bus sudetinga, nes sonuose virsuje yra isiuvai, nezinau kaip juos pavadinti, tai per klubus jo paprastai nesusiaurinsi, kaip kitu sijonu.
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 04 16, 10:44)
Kadangi neatsiranda turinčių šį lietpaltuką http://factory.jcrew...21674/21674.jsp  paklausiu kitaip ax.gif
Kokį dydį imtumėt 4 ar 6 su 90-92 cm. krūtinės apimtimi ir plačiais pečiais? Švarkų neturiu kad sulyginti, o trumpomis rankovėmis j. crew dėviu 4 d. turiu šilkinę palaidinę j. crew 6 d. Mėgstu labiau apgludusius drabužius.
Ačiū 4u.gif

As tik tiek galiu patarti, kad jeigu is jcrew imu xs, tai ir factory reikia s, nes ten rubai buna nepadidinti. Gal ir 4 d. uztektu g.gif
Atsakyti