Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

QUOTE(Shviesele @ 2013 04 15, 20:58)
Mergaites, pagalbos reik: koki double serge cotton skirt dydi draugei imt su 100 cm klubais? 8? 10?  blush2.gif
Dekui  4u.gif

6-8, priklausomai nuo juosmens. As siandien 6 dydzio sketuka pro siule iplesiau, i masina besesdama. doh.gif
QUOTE(jurguze @ 2013 04 15, 21:02)
Sakykit, kokio dydžio reik marškinukų su 97cm krūtine? ax.gif

M arba 10.
Atsakyti
QUOTE(Valentinka @ 2013 04 15, 20:20)
Mergaites, gal kas turit Blythe 8 dydį ir galite pasakyti kiek per krūtinę  4u.gif

ačiu dideliausias  4u.gif

turiu 6, bet man lyg ir trupučiuką skečia  g.gif

pasikartosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Valentinka @ 2013 04 15, 21:37)
pasikartosiu  blush2.gif

mazdaug 50-51 cm
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2013 04 15, 19:31)
Aš su 97 turiu, tai jums tikrai bus didelis doh.gif
Niekad nepirkau džinsiukų, įdomu kokį dydį reiktų man su 97 cm per klubus 28 ar 29 g.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/47906.jsp

As I jos irgi ziuriu ir su tokiais pat klubais apie 28 galvoju, 29 gal bus per didelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 04 15, 22:44)

Babette, grazus labai sijonas  wub.gif kokio jo sudetis ir kaip vadinasi?  ax.gif

Pencil medvilninis sijonukas, cia kazkurios senesniu metu kolekcijos, tikro pavadinimo nezinau smile.gif Bet grazus ir man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inga1234 @ 2013 04 15, 23:14)
As I jos irgi ziuriu ir su tokiais pat klubais apie 28 galvoju, 29 gal bus per didelis  g.gif

gražūs džinsiukai, ar ne per margi bus Ingute? g.gif ax.gif šiaip vasariški, nematyti, išskirtiniai blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 04 16, 07:05)
Grazus megztukas ir marskinukai labai graziai cia dera 4u.gif , tik man ant marskinuku jau ciut laisvesnio megztuko noretusi ax.gif

su malonumu iskeisciau i XS, bet kad pagauti toki dydi uz tokia kaina nelabai realus dalykas doh.gif
siaip rankoves tai tikrai siauros to megztukelio, bet man kaip plonarankei tai puse bedos. bet kaip ir sakiau, mano virsutines dalies beda - platus peciai, jei ne jie tai turbut visu drabuziu XXS reiktu mirksiukas.gif
nors pvz sirdelini megstuka XS turiu, tai man lyg ir labiau aptempto norisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2013 04 16, 07:35)
man kai be marskinuku tai lyg neuzbaigtas variantas, tada lyg kokio salikelio mini ant kaklo norisi. ir skirtingai nuo merino megstuku, tai vistukinis man siek tiek kanda (jei nepasivelku marskinuku)unsure.gif

beja, taip ir nepagyriau, Dideja, derinukai super, bet man 3 pats paciausias  thumbup.gif

siaip tai ir man kanda kriause, as labai jautruole biggrin.gif , bet as velkuosi po apacia tokia ilgarankove aptraukta plonyte maikyte, tai viskas ok smile.gif gaunasi kriausei pamusalas lotuliukas.gif

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 04 16, 07:58)
Dideja, 3 ir 5 variantai  wub.gif Labai labai patiko, spalviskai puikiai dera  4u.gif O tipiai Jums truputi nera didoki? Tokie labai apkrite atrodo  blush2.gif

Egliuciauskas, vistyte Jums puikiai tinka ir labai smagus megstukas atrodo  rolleyes.gif As tai savo kriausyte labai myliu, niekaip islysti negaliu  smile.gif

vat as ta pati apie tpius noriu pasakyti, man lyg labiau apgludusiu ant Didejos noretusi (bet cia gal su atsarga, kad pasitrauks isskabti mirksiukas.gif ) ir aisku, priklauso kokius drabuzius kas megsta, labiau aptemptus ar laisvesnius mirksiukas.gif

o kokie ismatavimai tavo Dideja ir kokio cia dydzio Tipiai?

Krista08, aciu mirksiukas.gif as irgi turbut nesiskirsiu su ta vista, tik ateina pavasaris, tai bus tuoj per karsta.
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 04 16, 07:58)
Dideja, 3 ir 5 variantai  wub.gif Labai labai patiko, spalviskai puikiai dera  4u.gif O tipiai Jums truputi nera didoki? Tokie labai apkrite atrodo  blush2.gif

Aciu smile.gif

Na, mergaites temoj patare man pirkti tippi S dydi, taip ir padariau biggrin.gif Juk sake , kad jie po skalbimo linke pasitraukti kazkiek g.gif Db jie tokie laisvesni , bet nera kazkokio diskomforto, kad dideli butu ax.gif
Zodziu, nezinau, krista08, ar jie man dideli ar ne biggrin.gif , bet kai tik atsils planuoju juos pradeti nesioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2013 04 16, 08:07)

o kokie ismatavimai tavo Dideja ir kokio cia dydzio Tipiai?

172 cm, 90/74/95 cm smile.gif

tippi S dydis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 04 15, 23:24)
gražūs džinsiukai, ar ne per margi bus Ingute? g.gif  ax.gif  šiaip vasariški, nematyti, išskirtiniai blink.gif  blink.gif

As labai noreciau Tokiu margu as apie sitos galvojau

http://www.jcrew.com...~~~~~/58224.jsp

Bet kada I sale imete situs

http://www.jcrew.com...~~~~~/47906.jsp

Noriu situ, as jos norejau kada buvo viskam 25% ir jie buvo be nuolaidos, bet del dydzio bijojau, dabar kaina mazesne, dar labiau noriu biggrin.gif , bet kiek ziuriu per google labai Masai yra atsilsiepimu g.gif
Atsakyti