Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

QUOTE(hermess @ 2013 04 05, 20:52)
Merginos, kokio dydzio megztuka su kriause ar vista ziurineti, jeigu tippi xs geri, is perfect fit serijos viskas xs tinka.. kaip su megztukais? xs ar s reikia?  4u.gif

As neturiu tipiu, bet sawaja vista sudejau su parduodama kriause (kriause sau pasilikau M, kazkaip norejau turet laiswesne, jei pasitrauktu isplovus. ty apsidraudimui).
As visad maniau, kad kriause "Sd" laiswesne uz vista "Sd", bet nieko panasaus - vienodi.
Sdydz:
pazastukai 45
Plotis apacioje 41
Ilgis per nugaros widuri - 59

Cikada - batukai superiniai, labai NIAM NIAM!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Jau cia ziurek, kad gatwej vairuotojai uzsiziopsoje ant galwoz neuzlektu... mirksiukas.gif thumbup.gif
O ta juostele pakrasteliu kunos sp, ar auxo? IR odyte ar labai opi ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 05 balandžio 2013 - 20:59
QUOTE(lauryna50 @ 2013 04 05, 20:58)
As neturiu tipiu, bet sawaja vista sudejau su parduodama kriause (kriause sau pasilikau M, kazkaip norejau turet laiswesne, jei pasitrauktu isplovus. ty apsidraudimui).
As visad maniau, kad kriause "Sd" laiswesne uz vista "Sd", bet nieko panasaus - vienodi.
Sdydz:
pazastukai 45
Plotis apacioje 41
Ilgis per nugaros widuri - 59

nu vat su vista per pazastis 44, su kriause 45.. nezinau net ka daryt, man tokie apsmuke butu pagal ismatavimus g.gif

lauryna50, o iprastai koki dydi nesiojat? M?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hermess: 05 balandžio 2013 - 21:08
QUOTE(hermess @ 2013 04 05, 22:08)
nu vat su vista per pazastis 44, su kriause 45.. nezinau net ka daryt, man tokie apsmuke butu pagal ismatavimus  g.gif

lauryna50, o iprastai koki dydi nesiojat? M?

Ivairiai. Ir ta ir ta. Bet siu vilnos as specialiai emiausi M, nes as zinau, kad rankom neplausiu. Ir jei pasitrauks, o man visi pasitraukia, tai bent tilpsiu, nes negaliu pakesti per trumpu megstuku, kai viskas lenda lauk... blush2.gif
O is crew maikuciu, tai kregzdutes, su parasiukais, poto dar viena modeliuka turiu Sd. Telpu laiswai.
Gal dar kitos merginos pakomentuotu... wink.gif
Atsakyti
Lauryna50, odyte tikrai labai minkstute, jau po pasimtavimo net rauksles matos, padukas po vieno isejimo butu kaip nunesiotas sad.gif O tie apvedimai butu kuno spalvos. Kad cia jav saligatviu nera, nebutu kur eit palei gatve kur masinos vaziuoja ax.gif Bet kur vaikstant, manau, tikrai atsisuks rolleyes.gif As buvau parduotuveje, maciau juodukes, bet grynos Obamienes tipo, gal kokios giminaites, tai visos toookios ryskios, nuo galvos iki koju J.Crew issipuosusios, rankines, avalyne, net ir visi vaikai, grazu buvo paziuret gyvai taip issipuosusias wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2013 04 05, 18:19)
Gal turit kuri šitą maikytę? Skystoka ji ar nelabai?  ax.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/37999.jsp

As kaip tik turiu ja. Pagavau su40% . Nuo tos dienos, kai gavau tapo viena mylimiausiu wub.gif Ir spalvyte nereali, butinai ciupk jei patinka- tokia ryski, gaivi, prie visko dera 4u.gif
Atsakyti
gal kas gali pakomentuoti: ar sie marskineliai atitinka dydi? nesioju M, tai ar ir pirkt toki? 4u.gif busiu labai dekinga atsakusioms mirksiukas.gif

http://www.jcrew.com...~~~~~/42841.jsp
Atsakyti
QUOTE(hermess @ 2013 04 05, 20:52)
Merginos, kokio dydzio megztuka su kriause ar vista ziurineti, jeigu tippi xs geri, is perfect fit serijos viskas xs tinka.. kaip su megztukais? xs ar s reikia?  4u.gif

As turiu kriause xs su 90 cm krutine, man tinkamas dydis , po pazastukais 43 cm. skalbiau rankomis, anei kiek nepasitrauke smile.gif
Tippi turiu s dydi, tai jie tokie laisvoki, bet dar neskalbti.
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 04 06, 08:38)
As turiu kriause xs su 90 cm krutine, man tinkamas dydis , po pazastukais 43 cm. skalbiau rankomis, anei kiek nepasitrauke smile.gif
Tippi turiu s dydi, tai jie tokie laisvoki, bet dar neskalbti.

aš kriaušę xs turėjau dideja, man nepatiko tik tik, jau su 90 cm krutine, dabar įsigijau S tai man labiau patinka S dyd. kriaušytė wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(susula @ 2013 04 06, 08:37)
gal kas gali pakomentuoti: ar sie marskineliai atitinka dydi? nesioju M, tai ar ir pirkt toki? 4u.gif busiu labai dekinga atsakusioms  mirksiukas.gif

http://www.jcrew.com...~~~~~/42841.jsp

Turiu tokius dvejus, su 90cm pirkau 2tall, o kitus 2regular, tai tall trumpinau biskuti pas siuveja is ilgio, nes norejau normaliu marskiniu ilgio, o ne kad sikniuka visa dengtu, na bet cia aisku skonio reikalas ax.gif esu 184cm ugio.
ismatavimai 2tall tarp pazastuku 48cm(jau nesioti skalbti), o 2regular 47cm tap pazastuku (nauji).
Ir rankoves ilgis skiriasi tarp tall ir regular 3cm 4u.gif Siaip labai faini marskiniai, laukia vasaros wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 04 06, 08:54)
aš kriaušę xs turėjau dideja, man nepatiko tik tik, jau su 90 cm krutine, dabar įsigijau S tai man labiau patinka S dyd. kriaušytė wub.gif  wub.gif

na, inga_, kiekvienai juk kitaip mirksiukas.gif Gal Tavo petukai kiek platesni g.gif
Atsimenu, jog rasei, kad Blythe bliuskyte 2 dydis tau per mazi buvo, o va man kaip tik smile.gif
Jei deciausi ant marskinuku, tai jau ankstoka butu, o db pats tas: niekur neverzia, neisitempes, i pazastukus neisirezes, zodziu man tinka smile.gif Nenoriu didesnio biggrin.gif
Ir ant j.crew manikenes jis nera laisvas, o graziai prigludes 4u.gif
Cia jau kiekvienos is musu skonio reikalas kaip mes isivaizduojam ta megztuka 4u.gif

Ir kai foto buvau realia imetus, nebuvo vieningos nuomones, vienom patiko, kitos sake, kad didesnis graziau atrodytu.
Man paciai tiko, todel neieskojau didesnio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 06 balandžio 2013 - 08:31
QUOTE(Soffyyy @ 2013 04 05, 23:45)
As kaip tik turiu ja. Pagavau su40% . Nuo tos dienos, kai gavau tapo viena mylimiausiu wub.gif Ir spalvyte nereali, butinai ciupk jei patinka- tokia ryski, gaivi, prie visko dera 4u.gif

o kaip tos maikutes dydis ? nes ir as seile varvinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2013 04 05, 14:25)
sveikos,

man iskilo klausimukas ar vienspalviai tippi labai daug skiriasi M dydis nuo L ?
neimete mano norimu spalvu M'uko, sakau, gal is L neiskrisciau mastau.gif

Skiriasi. Aš nešioju L (US10) iš pradžių nusipirkau L. Nieko atrodė, bet per liemenį labai platus. Tada visus kitus pirkau M, per liemenį gražiau atrodo ar su marškinukais.

Atsakyti