O man labai patiko sita jcrew factory striuke, gal jcrew jos variantas ir geresnis, bet ir sitai neturiu jokiu priekaisciu, tiesa maciau ja pardavime tik kelis kartus
Nemoku sumazinti nuotrauku
QUOTE(inga_ @ 2013 04 14, 12:08)
dzinte, kuris jums taip graužia leopardinis, tas kur aš vakar foto buvau įdėjus? ar taip supratau?
taip, tas leopardas
Ogo, Aireda, tikrai
Ir striuke faina ir suderinta graziai
O striukes dydis koks, S? Ir uz kokia kaina pirkai?
Mergaitės, gal kuri turite lietpaltuką http://factory.jcrew...21674/21674.jsp 4 ar 6 d.? Labai būčiau dėkinga jeigu kuri turite atsilieptumėte, labai noriu gauti matmenis
Sveikutes, gavau 2tall svarkiuka (kur du vienodus uzsisakiau), dydis tiko, kokybe patiko, vasara eis ir i darba ir po sijonukas vilnonis trumpas keliaus i isparduotuve, 4 dydis tiko, tik ilgis man su 175 vis tik per trumpas i darba mb velvetkes liuks, dydis atitinka, kokybe gera, o salikelis zalsvas vilnos irgi patiko, toks gan netrumpas, smagus
P.s. Ryt imesiu svarkelio foto ant saves
P.s. Ryt imesiu svarkelio foto ant saves
QUOTE(doruta @ 2013 04 14, 12:28)
Priminkite, mergaites, su kuo plaunate merino tippius. Su sampunu ar balzamu. Pamirsau.
QUOTE(doruta @ 2013 04 14, 21:00)
Su vilnos skalbikliu. Pirmą kart girdžiu apie šampūną, kondicionierių tuo labiau. Žinau kad šilką kainoas plauna su šampūnu
QUOTE(Dideja @ 2013 04 14, 14:31)
Ogo, Aireda, tikrai
Dideja, aciu Striukes dydis S, is factory toki visuomet perku, nes pastebejau, kad ten nepadidinti paprastai buna. Pirkau su 40 proc. nuolaida, todel mokejau 39 dol. (jos kaina final sale 65 dol.)
QUOTE(krista08 @ 2013 04 14, 15:48)
Melynake, sis salikelis ir mano mylimukas, ziauriai gerai sviesiaplaukems atrodo
As ji pirkau pilna kaina tik su free shipu, man rodos tikrai dar galima pagauti, o va leopardini vilnos man parde sumaise ir atsiunte gyvatini, tai tarpininke grazino, o taip dziaugiausi, kad tigriuka turesiu
Aireda, striukyte super atrodo, tik man ta spalva ne prie sirdies
As ji pirkau pilna kaina tik su free shipu, man rodos tikrai dar galima pagauti, o va leopardini vilnos man parde sumaise ir atsiunte gyvatini, tai tarpininke grazino, o taip dziaugiausi, kad tigriuka turesiu
Aireda, striukyte super atrodo, tik man ta spalva ne prie sirdies
Bet apskritai jau seniai ta aqua salikeli maciau pardavime
Krista08, striukes spalva realiai nera tokia niuri, tai man visai patinka ir tinka Bet aisku skonio reikalas
QUOTE(melynake28 @ 2013 04 14, 18:23)
Dekui, Melynake
Norejau paklausti tu, kurios jau avejo macalister wedge batukus, ar patogus jie, ir kaip ju dydis? Aciu
QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 14, 21:40)
Su vilnos skalbikliu. Pirmą kart girdžiu apie šampūną, kondicionierių tuo labiau. Žinau kad šilką kainoas plauna su šampūnu
Na ne viena sake, jog plauna. Tik nebepamenu su kuriuo
QUOTE(doruta @ 2013 04 14, 21:59)
Na ne viena sake, jog plauna. Tik nebepamenu su kuriuo
as esu kasmyra su sampunu plovusi, bet ne merino vilna
QUOTE(Lyn @ 2013 04 14, 22:02)
as esu kasmyra su sampunu plovusi, bet ne merino vilna
aaa, va gal tada maisau.. Teks tuomet skalbikli pirkti. Aciu.