Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

O man labai patiko sita jcrew factory striuke, gal jcrew jos variantas ir geresnis, bet ir sitai neturiu jokiu priekaisciu, tiesa maciau ja pardavime tik kelis kartus 4u.gif
Nemoku sumazinti nuotrauku blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 04 14, 12:08)
dzinte, kuris jums taip graužia blink.gif  blink.gif  leopardinis, tas kur aš vakar foto buvau įdėjus? g.gif  ax.gif  ar taip supratau? mirksiukas.gif

taip, tas leopardas 4u.gif
Atsakyti
Ogo, Aireda, tikrai thumbup.gif
Ir striuke faina ir suderinta graziai 4u.gif
O striukes dydis koks, S? Ir uz kokia kaina pirkai?
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri turite lietpaltuką http://factory.jcrew...21674/21674.jsp 4 ar 6 d.? Labai būčiau dėkinga jeigu kuri turite atsilieptumėte, labai noriu gauti matmenis ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, gavau 2tall svarkiuka (kur du vienodus uzsisakiau), dydis tiko, kokybe patiko, vasara eis ir i darba ir po smile.gif sijonukas vilnonis trumpas keliaus i isparduotuve, 4 dydis tiko, tik ilgis man su 175 vis tik per trumpas i darba smile.gif mb velvetkes liuks, dydis atitinka, kokybe gera, o salikelis zalsvas vilnos irgi patiko, toks gan netrumpas, smagus smile.gif
P.s. Ryt imesiu svarkelio foto ant saves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2013 04 14, 12:28)
Priminkite, mergaites, su kuo plaunate merino tippius. Su sampunu ar balzamu. Pamirsau.

Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2013 04 14, 21:00)

Su vilnos skalbikliu. Pirmą kart girdžiu apie šampūną, kondicionierių tuo labiau. Žinau kad šilką kainoas plauna su šampūnu
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 04 14, 14:31)
Ogo, Aireda, tikrai thumbup.gif
Ir striuke faina ir suderinta graziai 4u.gif
O striukes dydis koks, S? Ir uz kokia kaina pirkai?

Dideja, aciu 4u.gif Striukes dydis S, is factory toki visuomet perku, nes pastebejau, kad ten nepadidinti paprastai buna. Pirkau su 40 proc. nuolaida, todel mokejau 39 dol. (jos kaina final sale 65 dol.) bigsmile.gif

QUOTE(krista08 @ 2013 04 14, 15:48)
Melynake, sis salikelis ir mano mylimukas, ziauriai gerai sviesiaplaukems atrodo  wub.gif
As ji pirkau pilna kaina tik su free shipu, man rodos tikrai dar galima pagauti, o va leopardini vilnos man parde sumaise ir atsiunte gyvatini, tai tarpininke grazino, o taip dziaugiausi, kad tigriuka turesiu  verysad.gif

Aireda, striukyte super atrodo, tik man ta spalva ne prie sirdies  unsure.gif

Bet apskritai jau seniai ta aqua salikeli maciau pardavime verysad.gif

Krista08, striukes spalva realiai nera tokia niuri, tai man visai patinka ir tinka ax.gif Bet aisku skonio reikalas mirksiukas.gif

QUOTE(melynake28 @ 2013 04 14, 18:23)
Aireda super atrodot 4u.gif

Dekui, Melynake 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 14 balandžio 2013 - 20:43
Norejau paklausti tu, kurios jau avejo macalister wedge batukus, ar patogus jie, ir kaip ju dydis? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 14, 21:40)
Su vilnos skalbikliu. Pirmą kart girdžiu apie šampūną, kondicionierių tuo labiau. Žinau kad šilką kainoas plauna su šampūnu

Na ne viena sake, jog plauna. Tik nebepamenu su kuriuo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2013 04 14, 21:59)
Na ne viena sake, jog plauna. Tik nebepamenu su kuriuo  hihihi.gif

as esu kasmyra su sampunu plovusi, bet ne merino vilna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 04 14, 22:02)
as esu  kasmyra  su sampunu  plovusi,  bet  ne  merino vilna 4u.gif

aaa, va gal tada maisau.. Teks tuomet skalbikli pirkti. Aciu.
Atsakyti