Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

karolinic, aš pamenu, kad jūs pirkote tuos batukus wub.gif wub.gif tobuluosius, tai man iš vis sapnas įkišti su plačia be šanso, dėl to ir neperku, nes nepigūs ir dar koja nestandartinė.
tai, kaip jūs paeinate jei spaudžia, tai reikėjo su 39 eur, imti usa9 taip? būtų tikę labiau
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 04 13, 21:03)
karolinic, aš pamenu, kad jūs pirkote tuos batukus wub.gif  wub.gif  tobuluosius, tai man iš vis sapnas įkišti su plačia be šanso, dėl to ir neperku, nes nepigūs ir dar koja nestandartinė.
tai, kaip jūs paeinate jei spaudžia, tai reikėjo su 39 eur, imti usa9 taip? būtų tikę labiau

As tai manau, kad tuos jcrew aukstakulnius su platesne peda reikia imti su pvz 38 EUR - 8,5 US d., t.y. puse dydzio daugiau, nes jie labai siauri buna.
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 04 13, 21:09)
As tai manau, kad tuos jcrew aukstakulnius su platesne peda reikia imti su pvz 38 EUR - 8,5 US d., t.y. puse dydzio daugiau, nes jie labai siauri buna.

jo jo drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pilnai 8,5 reiktu, bet vis tiek nepirksiu, nes su mano pėda per didelė rizika, nebent kada išmestų labai gera kainytę g.gif ax.gif bet ne šitiems, manau juos ir taip gerai perka smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karolinc' @ 2013 04 13, 21:21)
karolinc' mirksiukas.gif

Na, kol uz lango dar yra sniego, tai "paejimo" klausimas nevargina. biggrin.gif O jei rimtai, manau, bandysiu pratempti,  nes labai abejoju, kad parduosiu juos.  unsure.gif

Va man irgi panasiai su tokio pat modelio batukais. Turiu 6 dydzio apricot mist spalvytes batukus ir man jie labai apspaudzia pirstus, noreciau puse dydzio didesniu, nors iprastai nesioju 36. Kadangi parduot nesitikiu, tai manau nesiosiu, gal prasitampys kazkiek.
http://www.jcrew.com...~~~~~/10260.jsp
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2013 04 13, 16:10)
drinks_cheers.gif

tas leopardinis šalis man siaubingai graužia doh.gif

Dzinte, kuris, vilnos ar šilko? Nes turiu šilko dar naują, nenešiojau, neapsisprendžiu dėl jo g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 13, 22:55)
Dzinte, kuris, vilnos ar šilko? Nes turiu šilko dar naują, nenešiojau, neapsisprendžiu dėl jo  g.gif

Jau supratau kuris, tas megztas turbūt
Atsakyti
Sveikutes,o as mergaites negaliu atsidziaugti situ salikeliu,koks fainas jis man negaliu,tik necituokit,istrinsiu:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 13, 22:55)
Dzinte, kuris, vilnos ar šilko? Nes turiu šilko dar naują, nenešiojau, neapsisprendžiu dėl jo  g.gif

Ne, Gyte, tas paskutinis - vilnos 4u.gif Turiu ir kepure tokia, tai ir baisu, kakta grauzia..
Vilnos-silko negrauzia 4u.gif
Atsakyti
Melynake, labai grazi nuotrauka, dvelkia ilgai lauktu pavasariu wub.gif
As tai dziaugiuosi visais jcrew vilnos salikeliais, kiekvienas savaip mielas, tokie ploni ir kartu silti ax.gif
Tik sito zalio nepavyko pagauti, tai atrodo, kad jau be sansu ji gauti verysad.gif
Atsakyti
bright aqua šalikėliu ir aš neseniai pradėjau džiaugtis biggrin.gif geruolis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2013 04 14, 11:44)
bright aqua šalikėliu ir aš neseniai pradėjau džiaugtis biggrin.gif geruolis wub.gif

aš jo neturiu verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzinte @ 2013 04 14, 11:24)
Ne, Gyte, tas paskutinis - vilnos 4u.gif Turiu ir kepure tokia, tai ir baisu, kakta grauzia..
Vilnos-silko negrauzia  4u.gif

dzinte, kuris jums taip graužia blink.gif blink.gif leopardinis, tas kur aš vakar foto buvau įdėjus? g.gif ax.gif ar taip supratau? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(melynake28 @ 2013 04 14, 11:02)
Taip Dideja cia TH striuke,bet biski as ja nusivylus,nelabai kokybiska sakyciau,kur susiuta tai vietom tos siules yra,vos ne persiut reikia,bet siaip tai faina,smagi thumbup.gif

gerulis šalikiukas wub.gif wub.gif turiu ir šią striukytę, tik vieną sykį uždėta, tai dar nieko nepastebiu, tik ten kur velveto gabaliukas ant pečių matau nori traukti visokį pūkelius tongue.gif ax.gif
Atsakyti
Priminkite, mergaites, su kuo plaunate merino tippius. Su sampunu ar balzamu. Pamirsau.
Atsakyti