Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

QUOTE(inga_ @ 2013 04 13, 15:53)

aš turėjau omeny, kad nenešioti jo ant klubų , o ne, kad netinka su raudona biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitaaa: 13 balandžio 2013 - 16:09
Inga, o tas šviesus megztukas tai tippi cardigan'as dviejų spalvų, ane? bet tikrai toks fainas bigsmile.gif ir su tuo šalikiuku labai gražiai dera wub.gif
Norėčiau to šalikėlio su bateliais, bet jaučiu labai nuo pudros išsiteps verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2013 04 13, 17:00)
QUOTE(inga_ @ 2013 04 13, 15:53)

aš turėjau omeny, kad nenešioti jo [B]ant klubų[/B], o ne, kad netinka su raudona biggrin.gif

supratau, ačiū už patikslinimą, drinks_cheers.gif va įdedu kaip rauodna dera su leopardu, apti nustebau, kažkada galvojau, kad tarp jų nieko bendro, gerai kitą kartą perdatysiu foto, paimprovzavimui, ant liemens, ir su rankine, gi galima visaip improvizuoti, smile.gif ax.gif
user posted image
user posted image

Atsakyti
Eina sau, atsiguliau pietu, tai praziopsojau Ingos fotosesija. As tai visai noreciau Minnie pants. Tik kaip Gyte minejo, svarbu nepermazas isigyt. Jos man stilingai atrodo. Va sitoj jau rodytoj foto. Nevulgariai visai. CIA priklauso nuo figuros ir dydzio turbut, kad gultu jos ne kaip tympos.
user posted image
QUOTE(vaniline24 @ 2013 04 13, 11:35)
Sveiki gal kuri yra pirkusi šilkinukę iš factory

http://factory.jcrew...98451/98451.jsp

Ar kokybė labai jos skiriasi nuo Blythe?
Kokį dydį imti XS ar S? Blythe nesioju 2 dydį.

Sveiki. As Blythe neturiu, tai nesulyginsiu, bet Factory emiau XS su 85 krūtine ir normaliais peciais. Jcrew viska Perku XS ir S. Silkas neblogas, nera lb skystas.

QUOTE(Aireda @ 2013 04 13, 16:07)
Man tas megztukas tikrai mielas, bet ypatingo grozio as jame neizvelgiu ax.gif
Bet prie zydru dzinsu, sportbaciu jis labai tinka, nes man jis daugiau laisvalaikio, sportinio stiliaus.
O pvz paryziete man zymiai idomesnis megztinis, bet pagavau tik M d., tai aisku didokas, bet tikriausiai devesiu kaip oversized rolleyes.gif

O man kaip Tik nepatinka paryziete. Nors ir isskirtinesne, bet Nelimpa Greiciausiai del spalvos... Kriause fainesne smile.gif Nors ir populeresne.
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2013 04 13, 17:00)
Inga, o tas šviesus megztukas tai tippi cardigan'as dviejų spalvų, ane? bet tikrai toks fainas  bigsmile.gif ir su tuo šalikiuku labai gražiai dera  wub.gif
Norėčiau to šalikėlio su bateliais, bet jaučiu labai nuo pudros išsiteps verysad.gif

taip dviejų spalvų, pirkau dar žiemą kai nesezonas buvo, pragulėjo ramiai jis pas mane, labai mielas, plonas tippis čia šitas linuteliauser posted image

šalikiukas nemanau, kad bus daug teplus, nesuksiu arti kaklo, aš jau iš karto mačiau kad man jis vasarai daug prie baltų shoe šalikiukas, prie suknelių, džinsiukų, ir aišku maikučių dar šitas šalis puikiai dera su pilku wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 13 balandžio 2013 - 16:23
O as Kai laukiau savo cafe capri raudonuju, tai jau isivaizdavau kaip jas vilkesiu su kazkada pirkti Tessa top in safari cat.
user posted image
Mano skoniui visi rusvi gyvunu rastai labai tinka prie raudonos. Turiu raudona suknyte, tai vien del jos noriu leopardiniu baciuku. Oj, Mano svajone sie.... wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 04 13, 17:07)
Inga, siandien visus rekordus pasirodymu sumuset turbut  thumbup.gif
Is visu siandien rodytu man labiausiai patiko baltasis ir pilkasis. Labai gerai viskas atrodo  wub.gif

Benita, viskas laaabai elegantiska  wub.gif

tai vakar vienu reisu viską, prafotkinau, tai dar vieną mąstau, juodo sijonuko su kaspiniuočiu, kažkaip praslydo pro akis, ai dar liko rezervo, biggrin.gif biggrin.gif po kokio mėnesio, papildysiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
someday... taip minnie kelnytės idealiai atrodo iki 90 cm klubams, kad va taip būtų kaip toms manikenėms ir gitaaa, kuri smulkutė ir kam ilgos kojytės
o dėl leopardo aš pamišus esu, šitie batukai man tik iliuzija, senai būčiau nusipirkus, nes mano plati pėda, tai daug ko ir derinių nedarau, nes mano plati pėda, sunku man su avalyne, ką kalbėti apie aukštakulnius verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 13 balandžio 2013 - 16:19
AAAAAAAAA, nieko nespejau uzmatyti, Ingute.... friends.gif

O as papasakosiu apie Cocoona. Yra zmoniu, kurie uzsisake viena ir gawe per maza, po poros sawaiciu gauna dar viena tokio pat dydzio ir tokios pat spalvozzz.... wacko.gif wacko.gif wacko.gif hah.gif hah.gif hah.gif
Zodziu as taip irgi sugebu! Na, as apie zaliaji, 4d. Taigis, sis man dydziu tinka! Ta pati spalva, tas pats dydis - 4 ir tiko!!! Na as tikrai nesusitraukiau. schmoll.gif O taip, va! g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 13 balandžio 2013 - 19:20
QUOTE(lauryna50 @ 2013 04 13, 20:13)
AAAAAAAAA, nieko nespejau uzmatyti, Ingute....  friends.gif

O as papasakosiu apie Cocoona. Yra zmoniu, kurie uzsisake viena ir gawe per maza, po poros sawaiciu gauna dar viena tokio pat dydzio ir tokios pat spalvozzz....  wacko.gif  wacko.gif  wacko.gif  hah.gif  hah.gif  hah.gif
Zodziu as taip irgi sugebu! Na, as apie zaliaji, 4d. Taigis, sis man dydziu tinka! Ta pati spalva, tas pats dydis - 4 ir tiko!!! Na as tikrai nesusitraukiau.  schmoll.gif  O taip, va!  g.gif

tai tiko cocoonas pilkas 4 taip supratau lauryna g.gif mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 04 13, 20:13)
AAAAAAAAA, nieko nespejau uzmatyti, Ingute....  friends.gif

O as papasakosiu apie Cocoona. Yra zmoniu, kurie uzsisake viena ir gawe per maza, po poros sawaiciu gauna dar viena tokio pat dydzio ir tokios pat spalvozzz....  wacko.gif  wacko.gif  wacko.gif  hah.gif  hah.gif  hah.gif
Zodziu as taip irgi sugebu! Na, as apie zaliaji, 4d. Taigis, sis man dydziu tinka! Ta pati spalva, tas pats dydis - 4 ir tiko!!! Na as tikrai nesusitraukiau.  schmoll.gif  O taip, va!  g.gif

Nu čia tai staigmena blink.gif O kam Jūs dar vieną tokio pat dydžio ėmėt?
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 04 13, 20:41)
nesupratau  blink.gif  blink.gif  žalias, ir ketvertukas ir geras  dabar:hm  ax.gif

TAIP. Jis didesnis uz pries tai buvusi toki pat dydi.
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 04 13, 17:13)
O as Kai laukiau savo cafe capri raudonuju, tai jau isivaizdavau kaip jas vilkesiu su kazkada pirkti Tessa top in safari cat.
user posted image
Mano skoniui visi rusvi gyvunu rastai labai tinka prie raudonos. Turiu raudona suknyte, tai vien del jos noriu leopardiniu baciuku. Oj, Mano svajone sie.... wub.gif  wub.gif
user posted image

Del siu batuku, tai i 8,5 su 39 dydzio peda vos ikisau doh.gif, per ploti irgi labai spaudzia, verysad.gif
Bet siaip, tai batukai pasaka. wub.gif Odyte minkstute, kailiukas grazuolis. wub.gif
Atsakyti