Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

QUOTE(Aireda @ 2013 04 13, 12:53)
Su tom minnie kelnem viskas priklauso nuo figuros ypatumu, jeigu jos idealiai guli, tai gali is tikruju atrodyti daugmaz kaip kelnes ir tuomet puikiai tiks ir i ofisa.
Bet pvz ir pas Obamiene man nepatinka kaip guli ta virsutine kelniu dalis, o tai mergaitei is blog'o  jos guli priekyje virsuje gerai be rauksliu, bet uzpakaline dalis kazkaip nelabai g.gif 
minnie Obama

Ok, baigiam sia tema mirksiukas.gif

as turiu pilkas minnie nuo pernai metu dar, 4 dydi, tai man teko 2 k. uzpakali ju mazinti. nes slaunys aptemptos, o ant uzpakalio labai karojo. dabat nebekara, bet aptemptos tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti
nežinau ar įdėti foto, bet aš turiu MINNIE PANT IN BI-STRETCH WOOL turiu dvejas, ir dydžiai skirtingi norėčiau patarimo kurios man geriau, čia skaičiau tiek komentarų,kaip ir pati komentavau, jos visoms figūroms skirtingai stovės, tai man taip pat, kaip sakiau nesu aš patenkinta man iš vis j.crew kelnių nesu sau pasilikusi, kurios tiktų mano figūrai su šikna g.gif ax.gif tai ir su šiom turiu regular2 ir tall 0
tai man kuom jos patinka, kad žiema galima į ilgaaulius įkišti, ko negalima su cafe capri g.gif ax.gif
tik kaip diskutavote jos įdomios, jo su tuo lasivumu, tai va man regular laisviau, bet kažkaip duagiau storina verysad.gif verysad.gif tall 0 per juosmenį man gerau bet šlaunis aptempia ir jau man jos nebe capri, tai nežinau, gal nei vienų nereikia, tik patinka spalva labai, na man šiaip minnie labiau patinka uz cafe capri, mano figūrai,
o vienas turėti aptemptesnes, ale timpas irgi geriau, nei timpos g.gif
tai įdedu, kad prabassuotumėte, kurios mano figūrai nei biggrin.gif , o gal nei vienos, kaip aš sakiau j.crew kelnės ne man verysad.gif verysad.gif
čia tall0 dyd.
user posted image

user posted image

čia foto REGULAR2 su kaspinuočiu S

user posted image

čia iš šono regular2
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Lyn @ 2013 04 13, 12:58)
as turiu pilkas  minnie nuo  pernai  metu dar, 4  dydi, tai man  teko 2  k.  uzpakali ju mazinti.  nes slaunys  aptemptos,  o  ant  uzpakalio labai  karojo.  dabat  nebekara,  bet  aptemptos tikrai lotuliukas.gif

jūs tokia pat su sėdimąja, kaip ir aš biggrin.gif ax.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 04 13, 15:13)
mielloji pirmos  ten tall 0 blink.gif  blink.gif
ne regular 0 susimaišėte,
ačiū už pastebėjimą, bet aš  nedirbu oficialų darbą,  schmoll.gif  biggrin.gif  tai tokių net nesidėčiau, pagal protokalą jei ir reiktų schmoll.gif  jos man gatvės laisvalaikio kelnės, o švarkų aš tikrai nesidėsiu vasarai ant jų schmoll.gif  aš
nenoriu apsilaužus būti, tai va dėl to jos man ir stov abi su etiketėm ax.gif  nes iš abiejų vienas reiktų padaryti, sakau j,crew ne man figūrai kelnės schmoll.gif  schmoll.gif

Inga, as supratau, kad tai 0Tall mirksiukas.gif
As matavausi minnie 0Regular (pvz cafe capri turiu 0Regular), man jos labai jau aptemptos. O 2Regular ir 2Tall dydziai man skiriasi tik ilgiu, per kitas vietas identiskos, todel ir galvojau, kad 0Regular ir 0Tall nesiskiria g.gif Man idealiausiai tiktu 1 dydis biggrin.gif

O as ju vasara neisivaizduoju, tik saltuoju sezonu ax.gif Vasarai yra medvilnines minnie mirksiukas.gif

Inga, kodel gi nereikia, viskas su jom gerai, tik kazkaip jas reiketu priderinti tinkamai, kad butu paciai patogu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 13 balandžio 2013 - 14:23
dideja įdedu tau tas kriaušes kur prašei foto su xs ir s

čia s
user posted image

o čia xs
user posted image

Atsakyti
va vakar dienos mano gatvės apranga buvo tokia su gyvatiniu šalikėliu smile.gif mirksiukas.gif
user posted image

va mano šalikėliai
user posted image

user posted image

user posted image

ir dar šitas labai patiko, kokybė, nesitikėjau jo tokio gauti bigsmile.gif

user posted image

apsiūvimas labai geras, toks neskystasuser posted image

Papildyta:
QUOTE(Aireda @ 2013 04 13, 15:44)
Visiskai pritariu Didejai, neberasysiu ta pati drinks_cheers.gif
Ir tos cafe capri labai graziai guli, net sakyciau lieknina bigsmile.gif

O minnie pasilik tas, su kuriom tau patogiau ir nesiok prie ilgaauliu ir megztuko, dengiancio uzpakali ir puikiai atrodysi, nes ir pati rasei, kad tokias aptemptas irgi reikia tureti mirksiukas.gif
Viskas, baigiu sia tema cool.gif

labai dėkoju už nuoširdų patarimą, jo žiemai gerai, jo prie ilgaaulių, drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš jau viską išbadndžiau žinau, kad jos tinka puikiai, ypač prie ugg leopardinių tongue.gif bet iki žiemos labai ilgai laukti biggrin.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 04 13, 15:54)
suvalgytų mane kaip dideja sakė, ne tik įdėjau tam tik vakar pirmą kartą aš ištrukiau kriaušę į dienos šviesą, bigsmile.gif  doh.gif  kitos jau spėjo kelis sykius išsalbt, o tik sezoną pradedu biggrin.gif  mirksiukas.gif

Man tas megztukas tikrai mielas, bet ypatingo grozio as jame neizvelgiu ax.gif
Bet prie zydru dzinsu, sportbaciu jis labai tinka, nes man jis daugiau laisvalaikio, sportinio stiliaus.
O pvz paryziete man zymiai idomesnis megztinis, bet pagavau tik M d., tai aisku didokas, bet tikriausiai devesiu kaip oversized rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 13, 16:08)
Nežinau kur Jūs dirbat, bet aš į valstybinį darbą be problemų su tokiom kelnėm eičiau, ir į susirinkimus ir į renginius. Aišku nereikia nusipirkt jų per mažų...

drinks_cheers.gif

tas leopardinis šalis man siaubingai graužia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 13 balandžio 2013 - 15:12
QUOTE(Linutelia @ 2013 04 13, 16:19)
Inga, derinukas su kriauše labai smagus  wub.gif Ir visos kitos foto super, šalikėliai  wub.gif  thumbup.gif

ačiū linutelia, už malonų žodį, įdedu dar vieną foto su šalikiuku ir cardiganu senai irgi iš žiemos stovi naujutėlis su etiketėm. laukiam vasaros ir atostogų, šita apranga smile.gif ax.gif nebesulaukiu bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Kiek daug vaizdu uzderejo bigsmile.gif
Rodausi ir as trumpam su Double cloth Greatcoat wub.gif
Dydis 00, jcrew viska deviu 00-0, xxs-xs
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 04 13, 16:24)
inga , miela, paprasta, stilinga 4u.gif
Salikeliai fainuoliai, gal tik tas leopardinis man ne itin, ypac, jei grauzia ax.gif

aš nesu jautri, kaip va kriaušę galiu dėti ant pliko kūno, o kitos mergaitės rašė, akd joms vilna alergizuoja ar dar kas ten darosi, aš su vilna bet kokia draugauju biggrin.gif bigsmile.gif wub.gif tai manžinok jis mielas
jį dėvėsiu prie kašmyrinio tippio, kurį irgi ilgai jums nedėjau tai įmesiu viena foto su S tippi kašmyriuku pilku

user posted image

vakar vienu įkvėpimu greit per spintą prasiaučiau, tai visas savo rezervu nerodytus įdedu greituoju būdu lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes didejai fot buvau pažadėjus verysad.gif verysad.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 13 balandžio 2013 - 15:50
Jis ne juodas, navy spalvos. Taip, sunkoka perteikt visa jo grozi smile.gif
Atsakyti
viską sudedu vienu metu ir baigsiu svao pasirodymą ilgam kokiam mėnesiui biggrin.gif ax.gif įdedu, dar nerodytus kašmyrinį golfiuką S dyd, dark poppy spalvytę bijojau, kad morkavumo nemestu ir nebūtų labai ryškus, tai tikrai pasiteisino, tai įdedu ir nerodytu petite 4 vilnoniu sijonuku juoda spalvyte ir tip pačiu gautom pedkelnėm pilkom, bet per foto meta mėlynumą verysad.gif verysad.gif kažkaip žiūriu, tai reakiai jos pilkos
user posted image

dar nerodžiausi temoje ir su diržiuku biggrin.gif
user posted image

o šitą foto įdedu dėl to, kad nusižiūrėjau vieną tą amerikonką ir sumasčiau, kad man irgi reikia tokios spalvos prie dublin sijonuko, smile.gif user posted image

va kuri gražesnė iš mūsų lotuliukas.gif lotuliukas.gif user posted image

Papildyta:
QUOTE(Benita @ 2013 04 13, 16:38)
Jis ne juodas, navy spalvos. Taip, sunkoka perteikt visa jo grozi  smile.gif

tai dar geriau navy spalvytė wub.gif wub.gif
Atsakyti