Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

QUOTE(gitaaa @ 2013 04 12, 22:25)

labai wub.gif ypač kaip suderintos spalvos. O koks čia megztukėlis?
Atsakyti
gitaaa, labai grazu 4u.gif Man minnie yra vienos is mylimiausiu kelniu ir turiu ne vienas minnie, dar patinka minnie jodhpur, jodhpur su oda ir pixie tuxedo, tai jos visos panasaus modelio. Man asmeniskai labai grazu wub.gif
Atsakyti
atsiemiau vakar SCHOOLBOY BLAZER IN HERRINGBONE
siaip patiko, nes jis skirtas tokiam labiau laisvam stiliuj, ir medziagyte tokia kad ir truputi pasiglamzes gali vaikscioti biggrin.gif nes butent tokio neturejau
dydi emiau 8-ta, tai sakyciau toks tik tik, ne kiek nepadidintas schmoll.gif
maniskis neon pink spalvytes. bijojau kad nebutu itin ryskus, tai tikrai toks nera thumbup.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
[quote=KRISTELA,2013 04 12, 23:02]

Del minie kelniu pritarciau Kristelai,nes as jas apsimovusi jauciuosi, kaip su kokiom treninginem kelnem.Nesioju tik lauke su ilgais batais ir ilga striuke ar paltu.Bet manau ,kad idealiu figuru mamytes gali eiti ir i darba, jeigu pvz.su ilgesniu svarku ar megztuku.Bet su trumpu svarku,tai mano nuomone, jau nelabai tiktu i darba.
Atsakyti
[quote=Eglute,2013 04 13, 07:12]

noriu paklausti su kokiais matmenimis pirkot 8 dydi?
Atsakyti
[quote=jolantaO,2013 04 13, 10:06]
[quote=KRISTELA,2013 04 12, 23:02]

Del minie kelniu pritarciau Kristelai,nes as jas apsimovusi jauciuosi, kaip su kokiom treninginem kelnem.Nesioju tik lauke su ilgais batais ir ilga striuke ar paltu.Bet manau ,kad idealiu figuru mamytes gali eiti ir i darba, jeigu pvz.su ilgesniu svarku ar megztuku.Bet su trumpu svarku,tai mano nuomone, jau nelabai tiktu i darba.
[/quote]
drinks_cheers.gif
Aš irgi pritariu.
Gitaaa atrodo l.gražiai , bet į oficialų darbą , tokia apranga schmoll.gif

Aš pati jas nešioju , kaip timpas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 04 13, 00:20)
šauniai atrodo, linutelia baltinukai ant tavęs thumbup.gif  wub.gif  vasarai kaip tik tokie  drinks_cheers.gif  prie šviesių džinsiukų ir kelnyčių bigsmile.gif
kokia ten sudėtis  ? mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
100% cotton'as ax.gif
Atsakyti
Del minnie kelniu is dalies pritariu KRISTELAI, jos gali atrodyti ir issaukianciai, nes labai isryskina figuros ir koju specifika. Su vilnonem minnie i darba as taip pat nelabai dristu eiti, nebent su ilgesniu megztiniu ar svarku.

Siu medvilniniu minnie dar nespejau panesioti, taciau labai dziaugiuosi ju spalva (realiai ji labiau violetine, ne melyna) ir kaip jie dera prie sios palaidines. Tik man atrodo jas reiketu atlenkti, noreciau kiek ilgesniu.

Beje, Gitaaa, vaizdas vertas mados zurnalo wub.gif

user posted image
Atsakyti
Sveiki gal kuri yra pirkusi šilkinukę iš factory

http://factory.jcrew...98451/98451.jsp

Ar kokybė labai jos skiriasi nuo Blythe?
Kokį dydį imti XS ar S? Blythe nesioju 2 dydį.
Atsakyti
nezinau ko jus taip uzsipuolet,pvz sitam bloge,nu kelnes man ir vsio,tik trumpos
http://afashiondelib...in-stretch.html
ar apie kitas kalba eina?
Atsakyti
QUOTE(1JULIANA6 @ 2013 04 13, 12:31)
nezinau ko jus taip uzsipuolet,pvz sitam bloge,nu kelnes man ir vsio,tik trumpos
http://afashiondelib...in-stretch.html
ar apie kitas kalba eina?

sitas 4u.gif
Atsakyti
Su tom minnie kelnem viskas priklauso nuo figuros ypatumu, jeigu jos idealiai guli, tai gali is tikruju atrodyti daugmaz kaip kelnes ir tuomet puikiai tiks ir i ofisa.
Bet pvz ir pas Obamiene man nepatinka kaip guli ta virsutine kelniu dalis, o tai mergaitei is blog'o jos guli priekyje virsuje gerai be rauksliu, bet uzpakaline dalis kazkaip nelabai g.gif
minnie Obama

Ok, baigiam sia tema mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 13 balandžio 2013 - 11:54