Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

As tris tippius turiu,tai pilkas maziausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2013 04 12, 22:38)
As tris tippius turiu,tai pilkas maziausias smile.gif

as turiu dabar kokis 5 tippius, 2 naujus esu pardavusi, tai ir is manuju pilkas maziausias 4u.gif
Atsakyti
Merginos, su kokiais matmenimis perkate Minnie pant in stretch twill? kad jau kalba apie jas uzejo... As noriu pirkti 4R su 96 per klubus, kelnes nesioju Eu38. Ar nebus 4R didelis? g.gif

p.s. labai patiko agnulia 1-asis derinukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(orcheja @ 2013 04 12, 22:48)
Merginos, su kokiais matmenimis perkate Minnie pant in stretch twill? kad jau kalba apie jas uzejo... As noriu pirkti 4R su 96 per klubus, kelnes nesioju Eu38. Ar nebus 4R didelis?  g.gif

p.s. labai patiko agnulia 1-asis derinukas  smile.gif

jei nebijote atrodyti vulgariai pirkit 4 dydi 4u.gif as su 97 turiu 4 smile.gif tiesa jos tikrai aptemptos, kaip pvz legginsai dzinsai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2013 04 12, 22:07)
Laukiau pavasario - pirma kart apsivilkau  smile.gif :
Factory skimmer pant in wool,2 dydis. MARASCHINO CHERRY

Del sijono nezinau,gal jis didelis man,nes su marskiniais lyg ir nieko,bet be ju laisvokas.
No. 2 pencil skirt in double-serge cotton  4 dydis.

[url=http://s247.photobucket.com/user/agniusha/media/721f6b72-fb38-

Kelnes atrodo graziai, tik batai man netinka tokie prie ju blush2.gif
Sijonukas kur su marskinukais atrodo laisvokas, o su svarkeliu labai graziai wub.gif

QUOTE(gitaaa @ 2013 04 12, 22:25)
visiškai sutinku su Lyn išsakyta nuomone dėl minnie kelnių biggrin.gif nematau nieko vulgaraus, kaip tik jos idealios (man) ir vienos mėgstamiausių wub.gif

pristatau "vulgariasias" minnie kelnes biggrin.gif

kaip is katalogo wub.gif Labai graziai thumbup.gif
gal galit ismatavimus savo parasyti ir koks kelniu dydis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 12 balandžio 2013 - 21:59
QUOTE(KRISTELA @ 2013 04 12, 22:52)
Lyn, tai as ir sakau - man vulgariai atrode biggrin.gif Neginciju, gal ant jusu tobulai atrodo  mirksiukas.gif Ir, zinoma, dar skiriasi kiekvienos iprociai ir poziuris - legisnu/dzinsu nenesioju, o skinny dzinsai kas kita - jie lyginant su leginsais ir tom paciom minnie storesnio audinio, su kisenem ir labiau panasesni i kelnes.
Beje, pareigos cia ne prie ko - svarbu darbo pobudis ir aplinka mirksiukas.gif

na bent dabar aiskus poziuris 4u.gif
man asmeniskai legginsai neatrodo vulgarus, o tai kad minnie kelnes neturi "dzinsiniu kiseniu" irgi nedaro ju vulgaresniu nei legginsai, nes ir kelniu bei tu paciu dzinsu daug yra be uzdetu ant uzpakalio "dzinsiniu kiseniu" smile.gif
bet pvz aptempto virsaus prie minnie kelniu ir leginsu as nederinciau smile.gif bet cia jau ir del savo figuros ypatybiu
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 04 12, 21:59)
gal galit ismatavimus savo parasyti ir koks kelniu dydis blush2.gif

minnie - 00R dydžio. mano išmieros 83-63-88 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 04 12, 22:06)
diskusijose  gimsta  tiesa  mirksiukas.gif

na taip smile.gif arba konfliktai hihihi.gif
Beje, i Airedos tippio tema - modelis tikrai nematytas, bet visai neseniai pastebejau, kad jcrew online ne visa kolekcija buna, jei to megztuko nebuvo, tai gali buti, kad parduotuvems pristatytas tik buvo. Ebay pirkau kasmyrini dot megztuka juodos spalvos, tuo tarpu online maciau tik navy ir pilkus. O neseniai sumedziojau snake rasto silkine collection suknute, kurios isvis nebuvau maciusi online, net internetiniu foto nerandu, is aprasymo supratau, kad tai limituota kolekcija specialiai parduotuvems...
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2013 04 12, 21:46)
Prie storesnių ir standesnis audinukas  ax.gif Nėra plonyčiai. Bet šiap faini jie tikrai  thumbup.gif

šauniai atrodo, linutelia baltinukai ant tavęs thumbup.gif wub.gif vasarai kaip tik tokie drinks_cheers.gif prie šviesių džinsiukų ir kelnyčių bigsmile.gif
kokia ten sudėtis ? mirksiukas.gif
Atsakyti
gitaaa, minnie kelnytės puikiai ant jūsų atrodo, tobulai ir anos puikiai bumbuluotos ant jūsų blink.gif blink.gif
žavu ir stilinga wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyn @ 2013 04 12, 23:25)
drinks_cheers.gif
palatos  draugems  tokiu  geriu  foto butu didelis  dziaugsmas smile.gif

jo kristela rodyk savo neonlaininius deficitus, blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2013 04 12, 22:25)
visiškai sutinku su Lyn išsakyta nuomone dėl minnie kelnių biggrin.gif nematau nieko vulgaraus, kaip tik jos idealios (man) ir vienos mėgstamiausių wub.gif

pristatau "vulgariasias" minnie kelnes biggrin.gif

user posted image

labai grazu,pasaka wub.gif
o jus jas visa diena jau nesiojot,kaip jie atrodo?
nes radau nete info, kad vaizdelis ne koks buna panesiojus,kad vos ne kiekviena karta skalbt reikia?
Atsakyti
QUOTE(1JULIANA6 @ 2013 04 12, 22:38)
o jus jas visa diena  jau nesiojot,kaip jie atrodo?
nes radau nete info, kad vaizdelis ne koks buna panesiojus,kad vos ne kiekviena karta skalbt reikia?

po kelių dienų vilkėjimo kelnių medžiaga ties keliais šiek tiek prasitempia, bet tokia pat "problema" juk galioja ir skinny džinsams. tikrai nereikia jų kiekvieną dieną skalbti, atrodo padoriai biggrin.gif
Atsakyti