As tris tippius turiu,tai pilkas maziausias
QUOTE(wife @ 2013 04 12, 22:38)
As tris tippius turiu,tai pilkas maziausias
as turiu dabar kokis 5 tippius, 2 naujus esu pardavusi, tai ir is manuju pilkas maziausias
Merginos, su kokiais matmenimis perkate Minnie pant in stretch twill? kad jau kalba apie jas uzejo... As noriu pirkti 4R su 96 per klubus, kelnes nesioju Eu38. Ar nebus 4R didelis?
p.s. labai patiko agnulia 1-asis derinukas
QUOTE(orcheja @ 2013 04 12, 22:48)
Merginos, su kokiais matmenimis perkate Minnie pant in stretch twill? kad jau kalba apie jas uzejo... As noriu pirkti 4R su 96 per klubus, kelnes nesioju Eu38. Ar nebus 4R didelis?
jei nebijote atrodyti vulgariai pirkit 4 dydi as su 97 turiu 4 tiesa jos tikrai aptemptos, kaip pvz legginsai dzinsai
QUOTE(agnulia @ 2013 04 12, 22:07)
Laukiau pavasario - pirma kart apsivilkau :
Factory skimmer pant in wool,2 dydis. MARASCHINO CHERRY
Del sijono nezinau,gal jis didelis man,nes su marskiniais lyg ir nieko,bet be ju laisvokas.
No. 2 pencil skirt in double-serge cotton 4 dydis.
[url=http://s247.photobucket.com/user/agniusha/media/721f6b72-fb38-
Factory skimmer pant in wool,2 dydis. MARASCHINO CHERRY
Del sijono nezinau,gal jis didelis man,nes su marskiniais lyg ir nieko,bet be ju laisvokas.
No. 2 pencil skirt in double-serge cotton 4 dydis.
[url=http://s247.photobucket.com/user/agniusha/media/721f6b72-fb38-
Kelnes atrodo graziai, tik batai man netinka tokie prie ju
Sijonukas kur su marskinukais atrodo laisvokas, o su svarkeliu labai graziai
QUOTE(gitaaa @ 2013 04 12, 22:25)
visiškai sutinku su Lyn išsakyta nuomone dėl minnie kelnių nematau nieko vulgaraus, kaip tik jos idealios (man) ir vienos mėgstamiausių
pristatau "vulgariasias" minnie kelnes
kaip is katalogo Labai graziai
gal galit ismatavimus savo parasyti ir koks kelniu dydis
QUOTE(KRISTELA @ 2013 04 12, 22:52)
Lyn, tai as ir sakau - man vulgariai atrode Neginciju, gal ant jusu tobulai atrodo Ir, zinoma, dar skiriasi kiekvienos iprociai ir poziuris - legisnu/dzinsu nenesioju, o skinny dzinsai kas kita - jie lyginant su leginsais ir tom paciom minnie storesnio audinio, su kisenem ir labiau panasesni i kelnes.
Beje, pareigos cia ne prie ko - svarbu darbo pobudis ir aplinka
Beje, pareigos cia ne prie ko - svarbu darbo pobudis ir aplinka
na bent dabar aiskus poziuris
man asmeniskai legginsai neatrodo vulgarus, o tai kad minnie kelnes neturi "dzinsiniu kiseniu" irgi nedaro ju vulgaresniu nei legginsai, nes ir kelniu bei tu paciu dzinsu daug yra be uzdetu ant uzpakalio "dzinsiniu kiseniu"
bet pvz aptempto virsaus prie minnie kelniu ir leginsu as nederinciau bet cia jau ir del savo figuros ypatybiu
QUOTE(laurita99as @ 2013 04 12, 21:59)
gal galit ismatavimus savo parasyti ir koks kelniu dydis
minnie - 00R dydžio. mano išmieros 83-63-88
QUOTE(Lyn @ 2013 04 12, 22:06)
diskusijose gimsta tiesa
na taip arba konfliktai
Beje, i Airedos tippio tema - modelis tikrai nematytas, bet visai neseniai pastebejau, kad jcrew online ne visa kolekcija buna, jei to megztuko nebuvo, tai gali buti, kad parduotuvems pristatytas tik buvo. Ebay pirkau kasmyrini dot megztuka juodos spalvos, tuo tarpu online maciau tik navy ir pilkus. O neseniai sumedziojau snake rasto silkine collection suknute, kurios isvis nebuvau maciusi online, net internetiniu foto nerandu, is aprasymo supratau, kad tai limituota kolekcija specialiai parduotuvems...
QUOTE(Linutelia @ 2013 04 12, 21:46)
Prie storesnių ir standesnis audinukas Nėra plonyčiai. Bet šiap faini jie tikrai
šauniai atrodo, linutelia baltinukai ant tavęs vasarai kaip tik tokie prie šviesių džinsiukų ir kelnyčių
kokia ten sudėtis ?
gitaaa, minnie kelnytės puikiai ant jūsų atrodo, tobulai ir anos puikiai bumbuluotos ant jūsų
žavu ir stilinga
Papildyta:
jo kristela rodyk savo neonlaininius deficitus,
žavu ir stilinga
Papildyta:
QUOTE(Lyn @ 2013 04 12, 23:25)
jo kristela rodyk savo neonlaininius deficitus,
QUOTE(gitaaa @ 2013 04 12, 22:25)
visiškai sutinku su Lyn išsakyta nuomone dėl minnie kelnių nematau nieko vulgaraus, kaip tik jos idealios (man) ir vienos mėgstamiausių
labai grazu,pasaka
o jus jas visa diena jau nesiojot,kaip jie atrodo?
nes radau nete info, kad vaizdelis ne koks buna panesiojus,kad vos ne kiekviena karta skalbt reikia?
QUOTE(1JULIANA6 @ 2013 04 12, 22:38)
o jus jas visa diena jau nesiojot,kaip jie atrodo?
nes radau nete info, kad vaizdelis ne koks buna panesiojus,kad vos ne kiekviena karta skalbt reikia?
po kelių dienų vilkėjimo kelnių medžiaga ties keliais šiek tiek prasitempia, bet tokia pat "problema" juk galioja ir skinny džinsams. tikrai nereikia jų kiekvieną dieną skalbti, atrodo padoriai