Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

Gal turit kuri šitą maikytę? Skystoka ji ar nelabai? ax.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/37999.jsp
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2013 04 05, 18:19)
Gal turit kuri šitą maikytę? Skystoka ji ar nelabai?  ax.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/37999.jsp

Turiu navy ir fuchsia spalvu, nera labai skysta mirksiukas.gif Trikotazas toks idomus sakyciau, netolygios spalvos, nemoku net isireiksti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 04 05, 19:28)
iš pečių ir rankovės idealiai, gal tik ties klubais kiek laisviau, bet jei būtų aptempta, turbūt negražiai žiūrėtųsi  unsure.gif paltukas gražus, bet man viskas kas raudona gražu  biggrin.gif

Nenoreciau per klubus siauresnio, foto truputi tikrove iskreipia, dar ta ranka iskelta kalta, siaip paltukas idealiai gula kaip man patinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sielio @ 2013 04 05, 20:26)
Turiu navy ir fuchsia spalvu, nera labai skysta  mirksiukas.gif Trikotazas toks idomus sakyciau, netolygios spalvos, nemoku net isireiksti  blush2.gif

O neišsitampo panešiojus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 04 05, 19:29)
Nenoreciau per klubus siauresnio, foto truputi tikrove iskreipia, dar ta ranka iskelta kalta, siaip paltukas idealiai gula kaip man patinka  blush2.gif

koks čia modeliukas lady ar metro? neįžiūriu blink.gif krista, pamiršau kokį ėmei modeliuką, tik žinau, kad raudonas bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Krista08, labai gerai paltas guli thumbup.gif
Ir Petit dydis labai Jums tinka del bendro ilgio ir rankoviu ilgio. Nes cocoon'o tai rankoves kiek ilgokos, o jis juk Regular, jeigu ne klystu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sielio @ 2013 04 05, 20:26)
Turiu navy ir fuchsia spalvu, nera labai skysta  mirksiukas.gif Trikotazas toks idomus sakyciau, netolygios spalvos, nemoku net isireiksti  blush2.gif

Ir kaip dydis jų? Atitinka ar reikia imt mažesnį? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2013 04 05, 18:36)
O neišsitampo panešiojus?  ax.gif

Nea, neissitampe, nenubluko. Paprasta, bet neprasta biggrin.gif
Pati deviu S. Tai viena turiu S dydzio, laisvoka. Kita Xs dydzio aptemta, ja labai patogu pasivilkti po kardiganu ar svarkeliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sielio: 05 balandžio 2013 - 18:57
Aciu uz pagyras mergaites, cia lady modeliukas 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kokio dydzio megztuka su kriause ar vista ziurineti, jeigu tippi xs geri, is perfect fit serijos viskas xs tinka.. kaip su megztukais? xs ar s reikia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hermess @ 2013 04 05, 20:52)
Merginos, kokio dydzio megztuka su kriause ar vista ziurineti, jeigu tippi xs geri, is perfect fit serijos viskas xs tinka.. kaip su megztukais? xs ar s reikia?  4u.gif

Aš tai sakyčiau kad S, nes jis laisvesnis gražiau. Čia apie kriaušę, višta lyg mažesnė už kriaušę, gal kas patikslins
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 05 balandžio 2013 - 20:10
QUOTE(linamog @ 2013 04 05, 18:48)
As irgi 6 norejau siulyti.

Man su zymiai didesne krutines apimtim 6 d tinkamas, tikrai su 90 cm nemanau, kad reiktu 6 d. Drauges su 88-90 cm perka 2-4 d. mirksiukas.gif
Papildyta:
Pasirodau gyvai, gal kam idomu bus 4u.gif Nesioju 35,5-36 d., tai situ idealiai tiko 36 d. Odyte laabai minksta, padukui profilaktika butina, nes irgi oda. O spalvyte realiai tikras neonas smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti