Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

QUOTE(Lyn @ 2013 04 12, 10:46)
nu dydis  atrodo super  tinka.  bet nzn...  as  neturiu  tokio  ilgio nei vienu kelniu  laisvesniu, nebent  aptemptas, man asmeniskai  nepatinka  tokios  kelnes. man atrodo  kad  dar  ir  pastorina  jos ax.gif

Ant saves man irgi atrodo, kad ziauriai storina. Ant kitu, kiek cia maciau, tai neuzkliuva visai. Gal jei palyginti salia su norm ilgio + sitos, tada gal pasimatytu, kad storina, bet dabar is sono ziurint man viskas ok.
Lyn, o jum suknyte labai tinka. Graziai ant jusu sitas modeliukas ir dydis liuks.
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 04 12, 08:40)
Lyn, labai puikiai suknute atrodo  4u.gif
Juliana, paltukas tikrai matosi, kad per pecius mazokas. Bet kaip idomiai, as turiu Petite 6 dydi Lady modeliuka su panasiais ismatavimais ir man labai gerai gula, po apacia galiu ir siltesni megstuka apsivilkti  unsure.gif

Tai va,kad mano figura plaukikes,peciai,visa krutine plati,o uzpakaliuko mazai doh.gif
Prasau ismatavimai paltuko,jei kam reikia:
po pazastim-47
juosmuo-43
ten kur prasideda kisenes-45
kur baigiasi-51
rankoves-59
peciai-37
ilgis-91
Atsakyti
Na baigiat atkalbet mane irgi nuo tu kelniu rolleyes.gif Bent jau capri. Buvau uzsidegus, bet vel suabejojau kad ne man jos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 04 12, 12:14)
Na baigiat atkalbet mane irgi nuo tu kelniu  rolleyes.gif Bent jau capri. Buvau uzsidegus, bet vel suabejojau kad ne man jos  unsure.gif

man atrodo pasikliaukit savo vidiniu balsu, tikrai internete nemazai foto su joms, ir jei jums vaizdai patinka, ivertinkit savo figuros linkius ir spreskit smile.gif

o jcrew manikenes aukstos, ilgakojes, be apvalumu gazeles ir ta reikia visada tureti omenyje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 12 balandžio 2013 - 11:21
Pernai buvau ir aš įdėjus cafe capri in wool, na jos tokios savotiškos, bet man visai nieko pasirodė, nors irgi abejojau jomis rolleyes.gif
https://www.facebook...6...e=1
Čia dar radau su aukštesnėm basutėm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 12 balandžio 2013 - 11:46
QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 12, 12:31)
Pernai buvau ir aš įdėjus cafe capri in wool, na jos tokios savotiškos, bet man visai nieko pasirodė, nors irgi abejojau jomis  rolleyes.gif
Čia dar radau su aukštesnėm basutėm

man sitos kelnes geriausia ziurisi su aukstakulniais 4u.gif ir geriausiai su atvirais - laivelio formos aukstakulniais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 04 12, 12:48)
man  sitos  kelnes  geriausia  ziurisi  su aukstakulniais  4u.gif  ir  geriausiai  su  atvirais  -  laivelio  formos aukstakulniais smile.gif

Man tai prie balerinkių gražiau, gal labiau patogiau... Nors nešiojau ir su tokiais kaip sakot, beige spalvos laiveliais. Tik foto dabar neparodysiu biggrin.gif
Atsakyti
As tai džiaugiuosi J. Crew kūrėjais kurie sukure Cafe Capri modeli,
jis man labai patinka, su sitom kelnem ir aukstakulniais galima lengvai isgauti oficialesni stiliuką, su flats'ais atrodyti neipareigojančiai, galima daug prie ko derinti thumbup.gif
O vat Minnie in bi strech wool, kurias isbandžiau prieš 3 metus, nei kiek nesuzavejo savo aptemptumu ir jos man asmeniskai sudarė "geresnės kokybės leginsų vaizdeli". Bet jos yra metai is metu, nes kazkam tinka ir patinka.
Jolanta0417 tikiuosi padėjome apsispresti dėl Cafe Capri kelnių dydžio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2013 04 12, 13:16)
As tai džiaugiuosi J. Crew kūrėjais kurie sukure Cafe Capri modeli,
jis man labai patinka, su sitom kelnem ir aukstakulniais galima lengvai isgauti oficialesni stiliuką, su flats'ais atrodyti neipareigojančiai, galima daug prie ko derinti thumbup.gif
O vat Minnie in bi strech wool, kurias isbandžiau prieš 3 metus, nei kiek nesuzavejo savo aptemptumu ir jos man asmeniskai sudarė "geresnės kokybės leginsų vaizdeli". Bet jos yra metai is metu, nes kazkam tinka ir patinka.
Jolanta0417 tikiuosi padėjome apsispresti dėl Cafe Capri kelnių dydžio smile.gif

taip, gerai pavadinai minnie kelnes - is tiesu jos yra storesnes medziagos timpos lotuliukas.gif bent jau minnie pants in twill smile.gif ir man patinka 4u.gif tikiuosi kita savaite " islausiu" koki derinuka siai temai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 12 balandžio 2013 - 12:33
Lyn, graziai atrodo suknele, tikrai kaip Tau siuta mirksiukas.gif

Arelija, kelnes taip pat dailiai atrodo, man ju rastas per daug ekstravagantiskas, bet kai fidura daili, tai puikiai tinka.

Norejau pasitarti del sio tippi'o (Enura, cia tas pats mirksiukas.gif ). Cia XS dydis, bet jis visai kitoks nei kitu xs d. tippi'iu, "netippiskas" biggrin.gif . Taip, labai aptemptas, bet po svarkeliu, manau, net geriau toks, nei laisvesni xs tippi'iai. Jo spalva labai neeiline, tokia kaip paskutineje foto, gal kiek tamsesne, fotoaparatas ja isblukina. Gal vis delto pasilikti g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Bet tie tippi ir visi skirtingu didziu. As turejau du XS, Abu kaip diena ir naktis dydziai skiriasi. Isparduotuvej pasiziuriu ismatavimus, tai ir XS ir M gali buti vienodu ismatavimu doh.gif Geltonas mn buvo lb Mazas, pardaviau.

O va jum Aireda, lb tinka. Tikrai. Tik papasakokit koks sijonas pas jus. ax.gif
Atsakyti
Aireda, tikrai pasilikit, grazi spalva ir ne kiek ne per mazas. O jei pasitrauks, meginsit Alejos patarima su actu mirksiukas.gif
Atsakyti