Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

QUOTE(Eglute @ 2013 04 12, 08:34)
aisku 4u.gif  kaip manot man su 94-78-100cm 8-tas dydis tiktu? siaip iprastai 8-ta ir perku suknelems-marskineliams.. ar jau reiktu 10?

manau, kad tiktu. krutine ta pati jusu tik po pora cm kiti ismatavimai didesni, ir tam tikrai vietos yra sukneleje. vakare galesiu pamatuoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 12 balandžio 2013 - 07:36
Aciu Uz komentarus del Capri. Del ilgio, neisemema tema, vienom taip, kitom taip ax.gif Man asmeniskai grazu ir Regullar, bet graziau ilgis iki kauliuko.

Lyn, suknyte idealiai gula bigsmile.gif Ir Kokios grazios jusu kojos....
Atsakyti
Lyn, labai puikiai suknute atrodo 4u.gif
Juliana, paltukas tikrai matosi, kad per pecius mazokas. Bet kaip idomiai, as turiu Petite 6 dydi Lady modeliuka su panasiais ismatavimais ir man labai gerai gula, po apacia galiu ir siltesni megstuka apsivilkti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista08: 12 balandžio 2013 - 07:50
QUOTE(1JULIANA6 @ 2013 04 11, 23:21)
ugis 168, 90-70-95 4u.gif
o paltuko ismatavimus rytoj surasysiu 4u.gif

Gaila, kad netiko verysad.gif cocoon manau bus gerai, nes jo rankovės platesnės. Jūsų pečiai mataum latesni, ir tie paltai tokie kaip lady ar metro siauros rankovės jų, manau jų Jums bent 6 reikėtų ir tik ne petite, nes rankovės trumpos 4u.gif
QUOTE(Lyn @ 2013 04 12, 07:33)
labas rytas
vakar  gavau  pora daiktuciu,  pakomentuosiu.

thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites Jus viska zinot 4u.gif kiek cm skiriasi cafe capri 2 ir 4 dydziai? pirkau ne syki cafe capri ir visa laika per kelius metasi rauksles doh.gif per klubus ir liemeni 2 dydis gerai , o va nuo keliu nekrenta graziai kaip nuotraukose verysad.gif galvoju jei bandyt 4 dydi, gal tada bus gerai per kelius ir blauzdas , arba tiesiog modelis ne man ir viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanta0417 @ 2013 04 12, 08:59)
Mergaites Jus viska zinot  4u.gif  kiek cm skiriasi cafe capri 2 ir 4 dydziai? pirkau ne syki cafe capri ir visa laika per kelius metasi rauksles  doh.gif  per klubus ir liemeni 2 dydis gerai  , o va nuo keliu nekrenta graziai kaip nuotraukose  verysad.gif galvoju jei bandyt 4 dydi, gal tada bus gerai per kelius ir blauzdas , arba tiesiog modelis ne man ir viskas  g.gif

Modelis ne tas, nesitikekit is Cafe capri aptemptumo per visa koja.
Jei norit aptemtų prasom - Minnie pant in bi strech wool.
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2013 04 12, 09:47)

drinks_cheers.gif kaip tik palikusi miniie pants siuvejai ilginti. kita savaite galesiu pademonstruoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 12 balandžio 2013 - 08:50
QUOTE(Arelija @ 2013 04 12, 08:47)

as nenoriu aptemptu, man kaip tik nepatinka kad aptempia. Noriu kad laisviau kristu, del to galvoju ar bandyt 4 dydi pirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanta0417 @ 2013 04 12, 09:54)
as nenoriu aptemptu, man kaip tik nepatinka kad aptempia. Noriu kad laisviau kristu, del to galvoju ar bandyt 4 dydi pirkti  4u.gif

Bet tuomet gali per liemeni ir klubus karoti, reikes taisyti pas siuveja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanta0417 @ 2013 04 12, 09:54)
as nenoriu aptemptu, man kaip tik nepatinka kad aptempia. Noriu kad laisviau kristu, del to galvoju ar bandyt 4 dydi pirkti  4u.gif

Bet jos siaurėja, laisvai nekris,
pasivaidensiu trumpai su 172/92-70-92
Dydis 2 (neaptemptos ir nelaisvos):
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2013 04 12, 10:15)

Labai thumbup.gif
Dabar jau tikrai isitikinau, kad man sitas modelis netinka, nes is karto atrodau kaip backute, nors tikrai nera kojos labai storos. O va ant jusu labai graziai, kaip ir ant Airedos, Didejos (dar kazkuri rode, bet jau nepamenu niko). Cia turbut reikia tikrai dailiu kojyciu, kad graziai atrodytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2013 04 12, 10:15)

nu dydis atrodo super tinka. bet nzn... as neturiu tokio ilgio nei vienu kelniu laisvesniu, nebent aptemptas, man asmeniskai nepatinka tokios kelnes. man atrodo kad dar ir pastorina jos ax.gif bet cia gal asmenines fobijos, del to neturiu nei vienu cafe capri lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 12 balandžio 2013 - 09:49