Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

QUOTE(Trolėmolė @ 2013 04 11, 22:47)
Kaip gaila... O koks dydis šio paltuko? Kokoną irgi tą patį dydį ėmėt?

pagal mano ismatavimus turejau imti 4R,bet tokio nebuvo,uzsakiau 6petite.tai kokio dydzio reiketu nezinau dabar,nes virsus per siauras man.
o cocoona gaudziau 2,bet ir nebuvo,tai paemiau 4R,ziuresim kaip bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(1JULIANA6 @ 2013 04 11, 22:56)
pagal mano ismatavimus turejau imti 4R,bet tokio nebuvo,uzsakiau 6petite.tai kokio dydzio reiketu nezinau dabar,nes virsus per siauras man.

Kaip gaila, o toks grazus...
O kokie ismatavimai 6 petite? (peciai, rankoviu ilgis, per krutine, per liemeni?) buciau lb dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(1JULIANA6 @ 2013 04 11, 22:56)

Na mano manymu Petite 6 turėtų atitikti 4R g.gif O kiek pas Jus per krūtinę?
Atsakyti
QUOTE(Metameskinija @ 2013 04 11, 17:27)
Mergaites, gal kas turit ir galit pakomentuoti spalva ?
Realiai ji svari geltona ar su zalsvu atspalviu ?
http://factory.jcrew...~~~~~/97230.jsp

pagal mane nera zalsvo atspalvio schmoll.gif ryski geltona kaip kad saule dazniausiai buna piesiama smile.gif , kaip sitie smile'ikai

QUOTE(1JULIANA6 @ 2013 04 11, 21:14)
Gavau  pirma paltuka

koks grazus ir kaip gaila kad per mazas 4u.gif o koks jusu ugis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 11 balandžio 2013 - 22:15
ugis 168, 90-70-95 4u.gif
o paltuko ismatavimus rytoj surasysiu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(1JULIANA6 @ 2013 04 11, 23:21)

Na, kokonas tikrai bus nemažas. Su panašiais matmenim turiu 4 dydį, tai gal net didokas.
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2013 04 11, 23:24)
Na, kokonas tikrai bus nemažas. Su panašiais matmenim turiu 4 dydį, tai gal net didokas.

tai as ir pergyvenu,kad del modelio bus ties krutine platus,nu vnz,pravalas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(1JULIANA6 @ 2013 04 11, 22:21)

3 is 4 ismatavimu atitinka su mano biggrin.gif zinosiu mirksiukas.gif
as ir blaskausi koki kokona imti 2 ar 4, parasykit butinai kai gausit 4u.gif
Atsakyti
labas rytas
vakar gavau pora daiktuciu, pakomentuosiu.
1. Memo dress, 8 dydis su 94-75-97. galvojau teks siaurinti, bus didoka, bet nieko panasaus smile.gif per liemeni ir klubus vietos yra, bet per krutine tik tik. Bet ir siaurinti nereikia, nes klubu ir liemes laisvumas ne kiek nekliuna. idedu foto, fotografuota telefonu ir vieta foto bloga, tai kokybe nelabai, bet nors bendras vaizdas matosi

user posted image

2. gavu ir tillary purse smile.gif tai irgi labai patiko smile.gif CIA NE DERINUKAS smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 12 balandžio 2013 - 06:38
Lyn, labai graziai guli 4u.gif o kokia spalvyte cia?
beje, liemens linija vietoje? nera per aukstai?
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 04 12, 08:21)
Lyn, labai graziai guli 4u.gif  o kokia spalvyte cia?
beje, liemens linija vietoje? nera per aukstai?

spalva - landscape green. liemuo mano nuomone kaip ir visu jcrew sukneliu ciut aukstintas (ir ant manikenes matosi) , bet man atrodo graziai. siaip imu jcrew sukneliu 6 dydi, tame tarpe turiu ir clea dress 6 dydi, bet sita suknele emiau didesne, galvojau, kad bent cia gal bus liemuo vietoje (nes del enmazos krutines pasikelia liemuo auksciau nei turetu visada), o jei reiks siaurinsiu. bet i 6 dydi net nezinau ar buvcau ilindusi su krutine. nes 8 dydyje krutine tik tik. tik vakar matavausi su dideliu push up, jei su mazesnius, tai gal ir 6 dydis tiktu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 12 balandžio 2013 - 07:34
QUOTE(Lyn @ 2013 04 12, 07:29)
spalva - landscape  green.  liemuo mano  nuomone  kaip  ir visu jcrew  sukneliu ciut  aukstintas (ir ant  manikenes  matosi) ,  bet man atrodo graziai.  siaip imu jcrew sukneliu 6  dydi,  tame  tarpe  turiu ir  clea dress 6 dydi, bet sita suknele emiau didesne, galvojau,  kad  bent  cia bus  liemuo vietoje,  o  jei reiks siaurinsiu.  bet  i  6 dydi  net nezinau  ar  buvcau  ilindusi  su  krutine.  nes  8 dydyje  krutine tik tik. tik vakar  matavausi  su  dideliu  push  up,  jei  su  mazesnius,  tai gal  ir  6 dydis tiktu smile.gif

aisku 4u.gif kaip manot man su 94-78-100cm 8-tas dydis tiktu? siaip iprastai 8-ta ir perku suknelems-marskineliams.. ar jau reiktu 10?
Atsakyti