Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

QUOTE(Dideja @ 2013 04 11, 14:03)
Na, svarbiausia, kaip pati su tuo rubu jauciates, jei galvojat, kad kazkas negerai, ar negraziai atrodo, tai ir nedevesit, arba devedama negerai jausites ax.gif Cia as pagal save sakau biggrin.gif Rubas turi buti mielas, "prilipti"  smile.gif as kazkaip po truputi ismokau atsirinkti, nes anksciau budavo prisiperku "ant greicio", po to nenesioju....

Butent. Ir atrodai gražiai kai jautiesi gerai. Kaspinuotis, Cafe capri tokie dailus rūbai, ale nepasakyčiau, kad man tinka. Bet lb noriu nusipirkti juoda pencil sijona, jaučiu jos gražiai žiūrėsis su kaspinuociu.
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 04 11, 14:06)
Butent. Ir atrodai gražiai kai jautiesi gerai. Kaspinuotis, Cafe capri tokie dailus rūbai, ale nepasakyčiau, kad man tinka. Bet lb noriu nusipirkti juoda pencil sijona, jaučiu jos gražiai žiūrėsis su kaspinuociu.

drinks_cheers.gif
Bet man ir neatrode, kad kazkas ten Jums negraziai ziurisi, viskas mano akimis gerai buvo, apart, kad kaip jau rasiau, noretusi ilgesnio megztuko mirksiukas.gif
Na, bet spresti Jums 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(lauryna50 @ 2013 04 11, 13:56)

Aireda, Dideja - mano mintis Aireda perteikei, tik vakar nutylejau. Nors  siaip man patiko Didejos derinukai. 100% pritariu, kad kelnes graziau ziurisi su aukstakulniais. Siaip, kiek lengviau su storu kulnu eiti, Dideja. Juk Crew irgi tokiu turi.
Bet kiekviena renkames sau patogia awalyne ir tikrai nereikia sawes priewartauti!  mirksiukas.gif

lauryna50, prasom daugiau nenutyleti, jei kazkas pasirodys taisytina mirksiukas.gif

Tikrai nedrisciau rodytis Deriniu temoje, neesu tokia pazengusi , nes ten vyrauja specifinis bendravimas, buciau suvalgyta, kad esu per plona/stora/be stiliaus/ne tokia stovesena/negrazi mano kambario sienu spalva lotuliukas.gif
o sitoj temoj man jauciasi, kad mergaites geranoriskos, draugiskos, zodziu "savos" mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Vaikai sugulė, nusprendžiau dar karta apsivilkti Cafe Capri. Šį kartą su ryškesne Perfect Fit, tai vaizdas jau kitas. Jaučiu svarbu prie jų rinktis aptemptesnį viršų, tad bendram vaizde ne tokia bačkutė atrodau. Žodžiu bereikalo balamutinuosi, visgi labai man jos patinka. Aišku Glumina db dar ir tai, jog priaugus kelis cm ties klubais, niekad tiek neturėjusi. Bet manau susitvarkys, grįšiu į vėžias ir bus ok. Va dar kaip tik apie raudona spalva diskutavot, nu tokia šita Modern red faina... Gaila kompas neperteikia viso ryškumo.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 04 11, 15:18)
Vaikai sugulė, nusprendžiau dar karta apsivilkti Cafe Capri. Šį kartą su ryškesne Perfect Fit, tai vaizdas jau kitas. Jaučiu svarbu prie jų rinktis aptemptesnį viršų, tad bendram vaizde ne tokia bačkutė atrodau. Žodžiu bereikalo balamutinuosi, visgi labai man jos patinka. Aišku Glumina db dar ir tai, jog priaugus kelis cm ties klubais, niekad tiek neturėjusi. Bet manau susitvarkys, grįšiu į vėžias ir bus ok. Va dar kaip tik apie raudona spalva diskutavot, nu tokia šita Modern red faina... Gaila kompas neperteikia viso ryškumo.

Labai graziai atrodo kelnytes thumbup.gif dabar jau ir as uzsimaniau, nors labai abejojau ax.gif
koks dydis ir kokie ismatavimai?
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 04 11, 15:30)
Labai graziai atrodo kelnytes thumbup.gif  dabar jau ir as uzsimaniau, nors labai abejojau  ax.gif
koks dydis ir kokie ismatavimai?

Šiai dienai 69-97, ūgis 172cm. Dydis 2Tall.
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 04 11, 14:16)
drinks_cheers.gif

Papildyta:
lauryna50, prasom daugiau nenutyleti, jei kazkas pasirodys taisytina mirksiukas.gif

Tikrai nedrisciau rodytis Deriniu temoje, neesu tokia pazengusi , nes ten vyrauja specifinis bendravimas, buciau suvalgyta, kad esu per plona/stora/be stiliaus/ne tokia stovesena/negrazi mano kambario sienu spalva lotuliukas.gif
o sitoj temoj man jauciasi, kad mergaites geranoriskos, draugiskos, zodziu "savos" mirksiukas.gif  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
zinai, man irgi kazkaip nei sunku, nei gaila rodyti ar atsiliepti. Galiausia ne visos turim seseris ar drauges, kurios patartu. O vyru, manau, nereik kas kart klausineti (ne todel, kad jie nesuprastu. tiesiog idomumas pradingtu.... )
O kritika visad sweika, tik swarbu, kad ji nebutu destruktyvi, o objektyvi ir teigiama! mirksiukas.gif

Dar pagirsiu si megstuli. Gawau pries sawaite ir jau isimylejau. Is turimu Crew megstuku duodu jam 2vieta. L fainas, kai dar wesesnis oras, ir tenka isbegti is masinos prasegtu paltyuku/striuke, nes tikrai susalt negresia. Ir spalvos jo wub.gif wub.gif Gyvai jis man grazesnis. Peciai taip idomiai susiuti, bisk jauciasi, bet vis tiek superinis (is trupesniu). Turiu Sd, jei kam reikes CM
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 11 balandžio 2013 - 17:04
Mergaites, gal kas turit ir galit pakomentuoti spalva ?
Realiai ji svari geltona ar su zalsvu atspalviu ?

Butu didelis ACIU 4u.gif

http://factory.jcrew...~~~~~/97230.jsp

Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 04 11, 16:18)

Labai labai dailiai atrodo. wub.gif wub.gif Gal jau su jomis ir į gatvę buvote išėjusi? Ar dar per anksti? Aš pati irgi tokios spalvos turiu, tai taip knieti pasipuošti, bet vis, manau, kad per anksti... Nors su mašina lyg ir nešalta būtų, bet gal spalvos per daug ryškios... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 04 11, 14:16)
drinks_cheers.gif

Papildyta:

o sitoj temoj man jauciasi, kad mergaites geranoriskos, draugiskos, zodziu "savos" mirksiukas.gif  bigsmile.gif

Dar pagirsiu si megstuli. Gawau pries sawaite ir jau isimylejau. Is turimu Crew megstuku duodu jam 2vieta. L fainas, kai dar wesesnis oras, ir tenka isbegti is masinos prasegtu paltyuku/striuke, nes tikrai susalt negresia. Ir spalvos jo  wub.gif  wub.gif  Gyvai jis man grazesnis. Peciai taip idomiai susiuti, bisk jauciasi, bet vis tiek superinis (is trupesniu). Turiu Sd, jei kam reikes CM

jo lauryna, spėju, kad tikrai šaunus šis megztukas jis mano plane g.gif ax.gif
o jis atitinka S DYD. ? parašyk būtinai keik cm krutinė?
gal foto megztuko įmesti, koks tas morkavumas? spėju , jis nėra ryškus smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 11 balandžio 2013 - 18:06
someday... puikiai tau šį kart tos cafe capri kelnytės prie tos palaidinės, prie kaspinuočio megztuko schmoll.gif jis jums mažokas, tą jau pastebėjo ir dideja, pritariu jai mirksiukas.gif
iš priekio dabar atrodo puikiai derinukas nuo viršaus iki apačios visas šauniai šiandien thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gavau pirma paltuka,nu ir per mazas verysad.gif
Lauksiu dabar cocoona,tikiuosi bus geras doh.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(1JULIANA6 @ 2013 04 11, 22:14)
Gavau  pirma paltuka,nu ir per mazas verysad.gif

Kaip gaila... O koks dydis šio paltuko? Kokoną irgi tą patį dydį ėmėt?
Atsakyti